Blogg torka

Är inne i en period där bloggandet inte hinns med eller har så mycket inspiration, så mycket annat just nu. 2 veckor kvar av praktiken så all tid utöver kag är där spenderar jag med William och bara myser! Ska bli så skönt att få 6 veckor ledigt innan jag börjar jobba. Så ni lanske får stå ut med lite ekande blogg, de kommer tillbaka :) 
Firade söta lina i lördags, 25 år! Hade det så jäkla kul, hela kvällen var perfekt! 

Äntligen fredag!

Denna vecka har varit tung med både migrän, praktik och slut provet så helgen ser jag mycket fram emot! :) inte bara för att det är helg heller, för imorgon blir det fest! Lina fyller 25 i helgen så det blir dunder och brak. 

Så fredags kvällen kommer jag spendera med min familj i soffan och bara gosa! ❤️ 

Hoppas ni får en fin fredag! 

Resultat av nya tapeter i kök

Nu är det nära


Idag hade jag som sagt mitt sista prov på utbildningen för att se om jag är "redo" att gå ut i verkligheten själv som sjuksyrra. Och vet ni? Jag klarade det!! Helt galet va nära det är nu, om 2 och en halv vecka kan jag legitimera mig som sjuksköterska, äntligen är slutet här på riktigt. Nu har all nervositet släppt och efter idag känner jag mig faktiskt redo, va sjukt de är att lite bekräftelse kan få en att känna sig bra och tryggare :) 

Har även hunnit med att vara på öppna förskolan med mamma gruppen, så William fick lite aktivitet! 
Mammas stora kille! 

När jag var hemma igen kom efterlängtade Marie hit och William fick en försenad dop present, hur söt? 


Nu ligger både jag och William utslagnas soffan efter en intensiv dag. 

Bygg kaos

Idag har jag hunnit med en hel del trots att migränen kom. Efteråt tycker jag det är skönt med frisk luft, så frågade Therese om hon ville slå på stort och gå milen!  Så det gjorde vi. Var verkligen skönt väder, kunde dock blåst mindre men man ska inte klaga :) hundarna tyckte de va skönt och enya ligger fortfarande däckad i sängen, haha! Var skönt att komma hemifrån också, varit bygg kaos här idag! De har tapetserat vårt kök efter att vi haft en vatten läcka. Tur i oturen, alltid skönt att få välja nya tapeter! Lägger upp bild imorgon:) när vi kom in från promenaden städade jag och plockade undan, var ju saker överallt  och var som en sand låda här inne! Tog mig 2 timmar att fixa allt. 

Nu är Alexander på gång hem, ska fixa in matsals bordet sen är de klart! Underbart att inte behöva tänka på att folk ska springa in och ut här, som de faktiskt har varit i 4 veckor drygt. 

Är lite nervös inför imorgon också, då har jag min praktiska nkse, får reda direkt efter om jag fixade den. Önska mig lycka till!

Halva mitt liv i år, migrän.

Vaknade inatt av att huvudvärken kom smygande på och var tvungen gå upp för att ta smärtlindring, jäkla migrän! Som tur va kunde jag somna om ett tag, men man sover ändå inte som vanligt. Vrider och vänder mig, måste ha tryck på tinningen för att de ska bli uthärdande. Så svårt att förklara hur de känns för er som aldrig haft de, men det är verklijen inget jag önskar någon, inte ens min värsta fiende! ( nu har jag ingen direkt, men ändå;) tänk er att massa nerver vrider ihop sig och det verkligen vrider sig i huvudet, inte den där ytliga huvudvärken utan de sitter långt in. Illamåendet är inget att tala om, den är hemsk, kräks jag är det som om de " knäpper" till och de lättar lite. När den värsta huvudvärken lagts sig kommer de jag kallar " efterhuvudvörk" som håller i sig 1-2 dagar, men de är inget som jag inte klarar av. Att böja sig ner efter anfallet är som att böja sig ner när man har bihåleinflammation fast trycket sitter vid tinningen. Om jag får migrän på dagen har jag något som kallas aura.  Jag får som en förvarning att det är pågång, min syn försvinner delvis och jag kallar de " att se blixtrar". Tänk er att man blir bländad av en kamera med blixt fast man ser dubbelt så mycket mer av de så synen rubbas, det är läskigt. Kan även hända att jag domar bort/tillfälligt förlamad i halva ansiktet. Som tur är har de hänt ett fåtal gånger. 

När jag var yngre fick jag migrän mer ofta än sällan. Upp till 4 gånger per månad. Det tog /tar på en psykiskt. Nu händer det inte lika ofta, kanske får 6 anfall per år nu, det tackar jag för, men helst kan du försvinna. Jag anser att det är en sjukdom som begränsar mig, ibland när jag lägger mig tänker jag " snälla snälla vakna inte upp med migrän" och speciellt om det är något viktigt jag ska göra dagen efter. Många gånger tänker jag på min migrän och hoppas på att den inte kommer, mer ofta än sällan.. 

Som också tur är, har jag lärt mig att behärska mina anfall. Jag vet att de kommer gå över, jag vet att jag klarar de.  Jag gråter inte lika ofta nu vid anfallen, jag har blivit starkare. I början skrämde de skiten ur mig. Tänk er att vara 12 år och ha den smärtan? De va hemskt. Det var i den åldern de började. Jag har alltså haft det i halva mitt liv i år. Jag hatar dig! 

Hoppas så innerligt att William slipper denna skiten, skulle göra så ont i mig att se honom lida, för jag klandrar ingen som gråter, lider och skriker vid migrän.


 


Lite blandad uppdatering!

Varit dålig uppdatering i några dagar, men har varit fullrulle! Helgen bestod av massa mys, barnmässan, promenader och ännu mer mys :) barnmässan var kul att uppleva men fasiken va folk! Knappt man kom fram med barnvagn, hade de inte vart för stt William sover vid den tiden vi åkte ( nu va han vaken ändå av nyfikenhet) så hade jag tagit bärselen! Såklart blir de roligare när William blir lite äldre också. Blev några inköp, babblarna bok som är favorit, filt, salva, massa gratis saker och jag fick mig även 2 ögonskuggor i från makeup store :) det var iallafall bra priser där inne och billigt! 

Träningen går framåt här hemma också, idag är de dag 6 på min utmaning, känns bra än då länge. Motiverad till tusen! 

Praktiken går som den ska, trivs som fisken i vattnet faktiskt :) på onsdag hsr jag min nkse praktiska, börjar bli lite små nervös! Men denna ska jag fixa! För er som inte vet vad det är, så är det ett slut prov på en praktik sak, kan va sllt från att sätta kateter, blodprov, bensår osv. Med andra ord vet jag inte alls förens jag kommer till platsen. Spännande va? Haha. 

William utvecklas hela tiden! Tiden går så fort.. Som man alltid säger. Nu är han verkligen med, leker, skrattar och motoriken smyger sig sakta med säkert fram, älskade unge ❤️ Ikväll nattade jag honom i sin egna säng ( istället för på mig för att sedan lägga honom i sängen) och det gick toppen! Tog bara 10 minuter sen sov han som en stock :) stolt mamma!  1 år sedanIdag är det exakt 1 år sen det visade att jag var gravid, ett helt år har gått! Det känns nästan som igår fast ändå som en evighet sen. Minns de så väl, när jag satt på toan och tog test efter test för att jag inte trodde mina ögon. Skratta, grät och pendlade mellan lycka och rädsla. Och nu 1 år senare är jag lyckligare än någonsin och kan inte tänks mig hur de skulle bara utan barn. 

Första magbilden som jag tog, cirka v 12. 

Älskar min familj, William har gjort mitt liv komplett ❤️

Dag 3

Av utmaningen idag, gjorde nyss övningarna och jäklar vad jobbigt det är! Mina ben vill vika sig när jag kliver upp på morgonen, kan bara tänka mig hur jag kommer känna imorgon bitti! Känner mig super pepp än så länge och jag ska fanimej fixa detta. De första 40 är värst, sen efter dem känns de lite bättre, pulsen stiger som tusan. Idag körde jag även 20x3 situps för att bygga upp magen igen, de ska jag köra efter varje squats och öka efter tiden. Vid sidan sv min utmaning kör jag givetvis på gymmet och nästa träningspass blir på söndag, skivstång! Hoppas nu detta flöde flyter på :) ska försöka även att ha en unnar dag på helgen och äta vardaglig kost. Jag känner inte för att köra någon diet eller så, passar inte mig. Jag vill kunna ha en dag i veckan där jag känner att det är okej och kanske till och med någon gång extra. Vi alla är olika och vad som passar en själv vet man nog bäst :) 
Buss chaufförer

Alltså jag blev så irreterad idag på vägen hem från praktik och hämtat William. Går på bussen med barnvagn, för de första sänkte inte chauffören ned bussen så jag fick verkligen "trycka" upp vagnen. (Visst de kan jag stå ut med) men!! De kommer mer. Han satte gasen i bott innan man ens hunnit låsa fast vagnen, körde nog 20 km över vad han fick. En yngre kvinna kliver på bussen, ställer sig vid dörrarna och förstår inte att man inte kan stå där för då öppnas och stängs dörrarna hela tiden, vad gör inte chauffören då? Utan att be snällt eller säga till sol vanligt ställer han sig upp, skriker flytta på dig då! Och sen gör en ful grimas med både ansiktet och höjer handen i luften som om hon vore helt knäpp. Stackars tjej.. Han kör vidare skit förbannad och svor för sig själv såg de ut som i speglarna, och nu ännu fortare, jag kunde knåpat stå upp och vagnen kunde inte ens stå still med hjälp att bromsen! De hela slutar inte där heller utan när kag ska av bussen, bromsar han inte in i tid till hållplatsen utan ungefär tvärnitar och sänker åter igen inte med bussen så denna gången kunde jag inte gå av för att de var för stort glapp mellan buss och trottoar, så stod i dörren och vägrade göra något tills han insåg. 

Blir så förbannad, såna som nu borde verkligen inte få jobba med möte av personer eller dylikt. Vad tänker ni med? Jag vet också att man kan ha dåliga dagar men denna mannen känner jag ingen sen tidigare och hans dåliga dagar borde vara 7 dar i veckan isåfall.. 

Williams rutiner

Det är så skönt, vi har verkligen fått in rutiner nu i vardagen. Min duktiga kille! Dagarna ser ut såhär:

Vaknar mellan 6-7 för första målet för dagen, han skriker utan vaknar och är mys sjuk, pratar och skrattar. Alltid samma. Han får mat och är nöjd. 

Efter maten myser vi i sängen, busar och ännu mer skratt. Ibland somnar han om 1 h ungefär vid 8 tiden, ungefär 20-30 minuter. 

Andra måltiden blir runt 11-12 och efter de är de ännu mer bus. Han tar en förmiddags lur på ca 20 minuter. Sen är vi pigga och glada! 

Runt 2-3 är de dags för mat igen, mums! Sen är de full rulle med bus ( mycket bus och skratt på dagarna )

Vid 6 tiden är de åter igen mat och efter de blir de varannan dag bad och vi byter om till pyjamas :) här ibland blir de även 20 minuter vila. 

Mellan 8-9 blir de kvällsmat och efter de är de dags att sova! 

Senast halv 10 sover han som en stock i sin säng och sover hela natten fram till morgon maten. Ibland kan han vakna till lite lätt på natten, då får han komma över till vår säng där han somnar direkt som en stock! 

Nattningen är jag inte helt nöjd med, jag nattar honom i min famn och sen lägger honom i sängen, de bästa skulle vara att han somna själv, men han är väldigt mammig på kvällen. Men jag klagar inte ändå, älskar våra små rutiner och att somna själv kommer nog. 

Varannan dag har han " bajs dag" så är lätt att hålla koll på :) 

Visst kan de ibland bli annorlunda och rubbade rutiner, speciellt på helger men mer än ofta funkar de. 

Hur är era rutiner med era barn hemma? :) Squat utmaning dag 1

 Har bestämt mig, ska fixa denna utmaning och hoppas på resultat! Ganska bra då man kan göra det Närsom och hemma utan redskap och bara med ens egna kropp! Kanske till och med orkar att ha William som vikt efter ett tag! Så nu kör vi! Dagens 50 är redan gjorda! Heja heja heja!  Har tagit kort idag som är förebilder! 


Torsdags rytmik!

Idag startade vi dagen på herrhagens rytmik tillsammans med Ida och miliam, Marie och Isak :) efteråt blev de en sväng till gripen för att väga våra små liv, William väger hela 7360 gram nu, vad du växer! Sen tog vi oss en tur på stan och avslutade med en fika (: en riktig härlig ledig dag! 

Ny vecka, igen.

Inledde veckan med praktik som sagt, men de gör mig inget för jag trivs och tycker det är spännande! Sen är de ju alltid skönt att sluta för dagen, få träffa William ❤️. Efter praktiken mötte jag upp Therese, skulle kika på hennes fot som är stukad, blä! Lindade foten på henne och gav lite tips! Hon stannade även några timmar, fina vän. 

Therese myser med William och ger han mat. ❤️Vem är du?

Vem är du, Som läser min blogg? :) är väldigt nyfiken på vem/vilka som följer mig och min vardag så orkar du, kommentera gärna om de :) 

Jag vill dit


Ont i mina "muskler". Tränade ju som sagt imorse med lina och vi körde på bra tycker jag. Blev intervaller på löpbandet 25 min ( sjukt jobbigt ju, skulle kunna räcka för ett pass för mig, haha)  sen körde vi även armar och avslutade med några situps (: jag ska bli  fit och nöjd med min kropp! 


Sen hämtade Alexander mig så drog vi till min farmor och farfar för fika! Bra kombo när man nyss tränat, haha! Ska verklijen försöka bli böttre på det här med sötsaker, fika osv. Men absolut inte ta bort de helt, det gör de inte bättre, för mig iallafall som verkligen älskar gott gott. 
Avslutat helgen med film mys med mitt lilla och stora hjärta! ❤️ Imorgon blir de praktik igen, vecka 2/5 påbörjas! 

Godmorgon söndag!


Dålig bild, men lika söt ändå!

Vaknade precis av att jag känner mig nerstirrad, William låg och titta på mig och när jag väl märkte de blev han så glad, haha! Så nu ligger vi här och pratar och myser :) 

Idag hade vi egentligen tänkt åka till deje för att gå på premiär på babysim med Ida, Hasse och miliam! Men vad tror ni inte? Jo igår fick jag veckan vi tjejer får ibland. Helvete. Blev ju inge pepp på att åka och bada då.. Får skjuta upp det 1 vecka. Tur att William inte är i den ålder han skulle bli besviken på inställningar (: dagen istället börjar jag med träning med lina vid 11, sen får vi se vad den bjuder på :) 

Dagens bilderMitt hår börjar bli ljusare! Som jag vill ha, några gula toner kvar men snart så :) 

William har sina nya chinos på sig, goding! 

Kvällen spenderades med Alexander, Stina och majda blev massa spel och tjöt :) 
Vårjacka! Idag har vi varit på stan samt bergvik, var och letade efter en vår jacka och hittade den perfekta! Är verkligen super nöjd. Dock var den dyrare än den budgeten ja tänkt lagt, men Alexander sa att det är mer värt att betala lite mer för bättre kvalité, för i slutändan blir de ändå lika om man ska köpa ny jacka varje vår! ( även om de är kul med nytt hela tiden, haha! ) en liten skymt med mig och jackan på här över också :) 

Säkerheten först!Såhär såg jag ut idag på praktiken, hjälm på för att ta sig från patient till patient (: kände mig ganska ful sådär, men säkerheten först, aight? ;) 
Blev en mindre promenad idag när jag kom hem, enya var lycklig då hon hittade en boll att leka med, hennes favorit! 


Nu myser jag och William i soffan i väntan på att pappan i huset ska komma hem :) fredagsmys! ( ser ni mina ögon, de ser hemska ut av all allergi ) 

Godmorgon!

Idag är de fredag, så himla skönt! Är helt slut efter första veckan på praktiken. Somnade igår klockan 9! Minns inte ens att Alexander kom hem från jobb vid 10 för att jag vad utslagen. Tydligen hade jag mummlat i sömnen och pratat med honom, vadå trött? Känner mig någorlunda utvilad idag men ska bli skönt med helg. Det bästa utav allt är att vi båda är lediga i helgen :) så nu kör vi en sista spurt denna fredag sen tar vi ledigt. 

Ha en fin fredag! 

Snart så

Är jag helt klar sjuksköterska. Det är ofattbart. Om 4 veckor imorgon är jag klar, då är praktiken gjord och jag kan ansöka om mitt leg. 3 hela långa år, inte har jag kämpat förgäves iallafall :)  


Idag var de ju ännu en dag på praktiken och fick en del gjort. Kul att fräscha upp minnet och samtidigt lära sig massa nytt! Slutade halv 4 idag, skulle egentligen till BVC för att väga William tänkte jag men gör de till veckan! Blev att åka hem, springa upp och hämta enya sen mötte jag upp majda, Therese och dumle för en promenad i skogen (: de var behövligt för oss alla tror jag. 

Nu ska jag lägga över William i sin säng, han somna precis! Så ska jag också sova faktiskt , tidig kväll. Natti ❤️

Träning

Idag har jag hunnit med att träna. Det kändes underbart!! Körde intervaller på rullbandet i ca 40 minuter, svetten bara rann! Kände att de fick räcka med det som start efter all sjukdom och ska jag vara ärlig pallade jag inte mer, helt slut! Det som är jobbigast just nu är att jag inte alls, inte ens i närheten är nöjd över min kropp, nu jävlar ska de bli resultat! 


Det fina vädret fortsätter och snart hoppas jag på att få inviga mina nya vår skor :) nu ska jag lägga mig och sova, min kropp skriker efter sömn nu. 

Godnatt! 

Gårdagen

Hej! 
Igår blev de ingen uppdatering, kände att jag inte hade någon lust. Dagen spenderade jag på praktiken och slutade redan vid 13 eftersom de var möte på eftermiddagen som inte gynnande mig. Skönt med mjukstart. Verkade iallafall som om dessa veckor kommer gå fint, trevlig personal och kände mig välkommen :) det är jobbigt att vara ifrån William, men nyttigt och bra att han och sin pappa får egen tid. 

Tog mig även en rejäl promenad med William och enya när jag kom hem, hur skönt väder är de inte? Dock gör mins ögon extremt ont just nu, jäkla pollen! 


Vår tecken! 

Dagen avslutade jag med att gå till min fina vän Therese, va skönt de va att krama henne och vara där. Älskade vän. ❤️ 

Nu är jag på bussen för en ny dag på praktiken, tänkte mig även träna efteråt eftersom William är hos min mamma en stund idag. Måste komma igång igen! Blandade känslor

Idag har de varit en konstig och ganska påfrestande dag. Imorse var de ju dags för att ja introduktion till praktiken, efter ca 30 min får jag synbortfall och migränen är på gång.. Jag som trodde de försvunnit efter graviditeten! Helvete. Mådde skit och spydde när jag kom hem. Mitt i allt detta så får jag mail ifrån skolan, min tenta är omrättad och jag klarade nkse tentan!! Förstår ni vilken lycka?! Har dock inte kunnat koncentrera mig på det värst mycket heller då jag mått skit efter migränen och så har även min vän förlorat sin pappa idag, livet är för orättvist. Tänker på er konstant, min älskade vän ❤️ 

Lina har även varit här idag en sväng, pratade och så, de va behövligt. Nu ska jag stänga mina ögon och sova.bilder på william och nelly

 
 
 

Våren är här!

Ganska säker på att våren är här då jag har pollen och känner redan av, mina ögon dör klidöden! Vill så gärna slita ut dem typ.. Men jag ska inte klaga för när de börjar är våren här :) 

Dagen idag har varit lång men väldigt bra! Hunnit med massa saker (: först vaknade jag och älskling upp och bestämde oss för att storstäda hela lägenheten och tvätta. Vände upp och ner på allt så nu är de rent här hemma (: efter tog vi en behövlig promenad och vi invigde även sittdelen för William! Det går att ligga i den också, men skönt att ha för att han kommer upp något mer, så nyfiken på omvärlden! 

Hemma igen lagade vi mat och hade det mysigt vid matbordet och William fick även smaka lite potatis, mums! Har även färgat håret idag, blev gult?! Så Alexander ska lägga i en till sen efter hans jobb, haha! Efter den tror jag de blir toppen (: färgade alltså håret ljust. 


Efter det kom Ida hit med kompisen miliam! Vi tog med barnvagnarna ut (och enya) i skogen på en rejäl promenad. Härligt va det! Blev även lite mys inne innan de drog sig hemåt. Nu ska jag snart se på farmen, kommer även upp ett inlägg snart med bilder på William och Nelly (: 

Perfekt dag

Ligger i sängen, men min son på bröstet. Kan dagen sluta bättre? 

Idag har jag gjort massa saker, är totalt slut! Imorse åkte jag och William med mamma och pappa till åkers styckebruk ( ligger utanför Strängnäs) för att hälsa på min stora syster och deras ny kläckta dotter Nelly.  Så bedårande. Fick mig att verkligen tänka att tiden går så fort! Tänk att William har varit så liten, tänk att William bara låg sådär och sov konstant och nu är han vaken mesta delen på dagen, han var ett barn jämfört med lilla Nelly! Tog massa foton med min kamera som kommer upp imorgon (: här är några med mobilen iallafall :) 
Vi tog oss även en promenad när vi var där och Williams morfar fick ta honom i bärselen, så go! När vi kom hem var William helt slut! Blev att ge honom mat vid halv 8 sen somnade han, min lilla prins! Jag och Alexander hade bestämt att ta oss en vinkväll med varandra och bara mysa! Passa perfekt när William somnade i tid! Jag älskar dig så mycket min sambo, min livspartner och bästa vän! 


Som sagt ligger William på mig just nu, han vaknade precis när vi skulle lägga oss och var mys sugen :) dock har han somnat igen så ska lägga honom bredvid mig, jag vill ha dig sovandes vid mig inatt, vill ta till vara på varje sekund med dig! ❤️ 

Tok unge ❤️Tok ungen William som testar sin keps som vi insåg var för liten, hahah! Suddig bild men han vill inte sitta still längre. Nu vänder han dig även från mage till rygg, duktiga lilla älskling! Nu sover William, pappa Alex är på spelkväll och jag ska hälsa på Jon blund, för imorgon ska vi upp klockan 7! För att åka iväg till min syster Malin, träffa lilla Nelly (: sov så gott! 

Fredag!

Åh det är fredag! Även om man är ledig på veckodagarna nu så är de ändå alltid så skön känsla när helgen är här. Något ångestladdat ändå eftersom efter helgen börjar jag min praktik på måndag, vilket innebär mindre tid med William vilket leder till en mamma med separationsångest :( men jag fixar de! 


Idag kom dessa på posten, älskar dessa från Gina molly heter byxorna! Supernöjd (: nu ska jag byta på William ( för er som vill veta, haha ) sen om ett tag kommer majda hit för en myskväll :) 

Mammor
 
Idag har vi varit på mariebergsskogen tillsammans med 5 andra mammor och barn (: var super mysigt! Tog oss promenad och var även in till djuren och tittade. 

Efteråt blev de såklart att gå till caféet och där blev de en lättare lunch och go efterrätt :) att vara mamma är så härligt!! :) 
Nu är vi helt sluta här hemma, blev totalt gång på ca6,5 km idag, topp! :) 

Hos mormor

Idag har jag varit hemma hos min kära mot och hjälpt henne lite där hemma. Hon opererades igår och pappa jobbar så någon behövde ta hundarna! Klart man ställer upp. Älskade mamma ❤️ Vi myste med William och alla hans leksaker som finns hos hans mormor och morfar (: 


Tänk va fort du växer lilla barn! Nu är du hela 65,5 cm lång och väger 6945 gram,  att en sådan liten människa ska ge så mycket kärlek? ❤️ 

Ett barn

Ett barn som kritiseras – lär sig fördöma
Ett barn som får stryk – lär sig att slåss
Ett barn som hånas – lär sig blyghet
Ett barn som utsätts för ironi – får dåligt samvete
Men…

Ett barn som får uppmuntran
– lär sig förtroende
Ett barn som möts med tolerans – lär sig tålamod
Ett barn som får beröm – lär sig uppskatta
Ett barn som får uppleva rent spel – lär sig rättvisa
Ett barn som känner vänskap – lär sig vänlighet
Ett barn som får uppleva trygghet – lär sig tilltro
Ett barn som blir omtyckt och kramat – lär sig känna kärlek i världen


Av mig och din pappa ska du få all kärlek vi har, för du är de vackraste och bästa som finns! ❤️

Tisdags rytmik

Tisdag idag, vilket innebär rytmik på herrhagen! :) var himla kul och så bra för barnen, Massa sång och bus :) idag var jag och William där med Marie och Isak (från mammagruppen) super mysigt! Efteråt tog vi oss en fika medan killarna Sov en stund. Blev även en tur på stan tillsammans, och jag inhandlade present till Nelly (: ska dit på lördag och hälsa på! Längtar. 

Ny vecka

Denna vecka startar vi med att vara pigga! Mår betydligt bättre än förra veckan, så underbart! Känner mig som en människa igen :) har ändå tagit de lungt men var ute på en promenad förut med en mamma som heter Jennifer och hennes Olivia (: 
Resten av dagen myser vi ner oss i soffan, ska även ge mig på att laga köttfärspaj! 

Prinsens rum


Lite bilder på Williams rum vi gjorde ordning i helgen :) dock ska den bruna hemska tapeten bort och där skötbordet står ska willes säng vara sen :) men annars är jag nöjd :D spöket Laban stolen ska vi inskaffa en till plus ett litet bord, sen är rummet komplett :) William älskar även sin fina puff ❤️

Lugn söndag

Idag har de varit en riktigt lugn dag, har varit skönt att avsluta veckan så (: Alexander har jobbat idag och kommer väl hem snart, så blir att kolla film säkert :) mamma och pappa var förbi förut också så blev lite fika! Har även under helgen gjort i ordning i Williams rum, super nöjd! Bilder kommer imorgon, nu ska jag natta vår fina son ❤️ 
Förbättringsvägen

Som rubriken ovan börjar jag att sakta men säkert bli bättre! Febern har släppt, det är nog de som är mest underbart! :) jag är människa igen. Nu ligger vi hela familjen i sängen och myser, tog oss en riktig sovmorgon (: planerna idag är att bara mysa här hemma under dagen och ikvöll blir det den klassiska mys mellon med Jonas och Lisa ❤️ 

Och vet ni?! Idag blir William hela 4 månader, det är sjukt ju. Min lilla prins börjar att bli stor! Grattis min älskade!