hotell

Det var verkligen inte det lättaste att boka hotell i Göteborg. ALLA hotell i Göteborg var bokade, fanns några rum lediga men då kostade dem runt 2000-4000 kr natten. Nejtack. Knappt de hotell som låg utanför fanns ledigt. Hur kan de va möjlig?  Inte bara vi som tänkt besöka Göteborg den helgen, haha. Vi hittade iallafall hotell surte, en bit utanför Göteborg men vad gör de. Inte första klass på hotellet heller, men vi har ju inte tänkt vara på hotellet utan på Liseberg och så. Tror de kommer bli toppen, vet att de kommer bli toppen. Längtar så, bara att få äta hotell frukost! Mums. 


en bra dag


Idag har det varit en riktigt bra dag. Skönt att vara ledig, börjar nästa pass på tisdag. Känner i kroppen att det behövdes, varit sjukt trött och initiativlös i vecka. Men nu får jag mer energi :) bara av att få vara hemma med min plutt. Ikväll har vi myst med badning, morgonrock och massa mys! Pappan i huset är på personalfest så jag ligger i soffan och gottar mig med massa serier :) 


För det första fick jag sovmorgon i morse, fick sova ända till 10! Alexander var så snäll och tog Willia.  Tack! Sen har jag och William spenderat dagen i ishallen. Min kusin spelar i hv71 j20 och mötte fbk, så vi passade på att titta och även träffa familjen från småland. Super trevligt! William tyckte även de va kul, men de va skönt att komma in till värmen sen, haha. 

Imorgon är Alexander ledig ( och bakis) så jag ska upp med William, ska faktiskt bli mys att ha honom på morgonen, evigheter känns de som eftersom jag jobbat så mycket dagpass. Ska även boka hotell med Ida och Hasse, för första helgen i december ska vi till Göteborg och gå på jul på Liseberg! Längtar :) 

saknaden

Idag är en dag jag tänker sådär lite extra på Enya. Jag saknar henne varje dag och tänker på henne, men ibland bara faller det över mig. Du var ju min bästa vän. Du fanns alltid där och gjorde mig glad. Åh, jag vill spola tillbaka tiden och kunna få krama dig, Pussa dig och vakna mitt i natten av att du smäller dina tassar på mig för att du vill under täcket. Min älskade lilla Enya vad jag saknar dig. 


Första stegen

Ikväll tog William sina första riktiga steg. Han släppte taget om mina händer, stod stilla på plats och jag backade och sträckte ut mina armar, ja då gick han lungt och försiktigt mot mig. 6 steg! Jag blir så stolt och exalterad så jag spricker :) tänk att du, som va så liten nu helt plötsligt upptäcker en helt ny värld och din kropp. Älskade barn. 

Idag har det varit en intensiv dag, både på jobb och efteråt. Jag trivs verkligen super bra på jobbet och lär mig så otroligt mycket varje dag. Inte nog med det, så har jag även underbara kollegor :) efter jobb så kom Ida och miliam hit. Jag bjöd på middag som blev pasta carbonara. Blev såklart även massa skoj och bus (: nu ligger jag rak lång i soffan och har big brother och paradise hotel att se framemot :) kalas

Igår var vi på kalas för miliam som blir 1 år imorgon. Tänk vad fort tiden gått, för ett år sen kändd vi inte varandra och idag är våra söner så nära varandra och även vi familjer såklart. :) kul att se pojkarna växa upp ihop <3 

Miliam fick en pyjamas av oss och även mokasiner, sånt man behöver! Miliam har leksaker utav alla sorter ändå, haha!

 

William 1 år

 
I lördags blev William 1 år! Det är helt galet. Det har varit det bästa året i mitt liv, det mest värdefullaste kom till världen. Tänk vad stolt jag är över dig,  min son. jag kommer alltid att sätta dig före allt här i världen, jag kommer alltid finnas för dig oavsett vad. Du kommer gå igenom mycket i livet med både skratt oca tårar, och jag kommer alltid att hjälpa dig igenom allt, låta dig känna dig trygg i min famn och ge all kärlek jag har. 
 
Dagen i ära började med massa paket i stora sängen hos oss när William vaknade. Så kul att se när han försöker öppna paket, dock är ju pappret roligare än själva innehållet såklart :) därefter blev de massa bus och lek och fixa inför de stora kalaset vid 13 tiden. 
 
 
Dukningen blev helt okej, ville inte ha för mycket så det blev simpelt. 
 
 
Blev massa go fika, frukt och tårta såklart! Då det ändå var allhegon så passade vi på med en fin pumpa tårta. 
 
 
William fick äta massa med tårta, helt själv! Mums. 
 
 
 
 
 
Lite av alla presenter han fick, tack allesammans! Har inte haft tid att ta kort på allt som han fick, men tusen tack! Bara massa nyttigt och användbart :) 
 
 
Senare på kvällen efter kalaset gick vi ut och åt med hela tjocka släkten från Skåne. Underbart att få träffa er alla. 
 
 
Williams outfit för dagen, haha hängslen hänger lite väl där!  
 
 
Såklart var bästa kompis miliam med, de röjde och lekte med alla ballonger :) 
 
Tack alla inblanade för en underbar dag. 
 
William, mamma älskar dig.