tomt i huvudet..

Jag försöker sitta och plugga, skriva på seminarie uppgiften jag och Julia har tillsammans, men det är nästan tomt på pappret. Det står still! Jag vet inte hur jag ska börja, vad jag ska skriva eller formulera mig. Oftast flyter det på, eller ja alltid! När jag väl tar mig tiden och sätter mig, men nu är det STOPP! Kanske är just idag, eller så är jag skoltrött redan..
 
 

Höstigt.

Nu känns det verkligen att hösten är här på riktigt. Det är så kallt ute så vantarna får jag nog ta och plocka upp snart, iallafall på morgonen. Tycker ändå att det är skönt nu för då vet man vad man kan ta på sig, för när det är sådär mitt emellan väder har jag panik med kläder. Antingen blir det för varmt eller för kallt. Någon som känner igen sig? haha.
 
Igår var jag hos Lena (frisör) och fixade till håret. Eftersom hösten är här så ville jag inte vara så blond jag varit under sommaren och klippning var något mitt hår skrek efter. Detta är resultatet:
 
Blev ingen helbild på mig idag, har en såndär "dålig bild dag" ;)
 
 

Har varit på stan hela förmiddagen med alexander, har sprungit runt och kollat överallt. Blev faktiskt inte något köp för min del, väldigt ovanligt.. Tänkte att jag skulle spara mig till ullared som kanske blir nästa helg och även heglen i västerås :) Nu ska jag lägga mig i sängen med filt och sätta på one tree hill från start <3

Sep. 24, 2012

Attans vad trött jag är! Varit en hektisk dag men hunnit med massa ändå. Imorse hade jag tentan.. Vet inte alls hur det gick, oftast brukar jag ha lite mag känsla om det gick bra eller dåligt, men nu känner jag ingenting alls, bra eller dåligt? Hoppas såklart!

Kom hem och vilade en sväng och sen lagade jag matlådor så jag klarar mig :) sen iväg till csk för ett kvällspass. Va väldigt lungt på avdelningen idag så fick gå lite tidigare, man får passa på när det går som min handledare sa :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med enya och Alexander och kolla på ensam mamma söker som va ikväll!

Har förövrigt en helt underbar känsla i kroppen, ett lyckorus! Så lyckligt lottad att ha en så fin pojkvän, hund , familj och vänner <3 vill även tacka min fina syster som ställer upp till tusen på att ta hand om enya!


Kärlek till djur

Helt ofattbart egentligen hur mycket ett djur kan betyda för en själv? Ni som har hund/katt eller dylikt förstår vad jag pratar om. För mig betyder Enya extremt mycket, så även för Alexander vet jag. Hon är som våran lilla bebis. Att alltid ha någon som väntar på en när man kommer hem, glad oavsett hur ens egna dag har varit. Det gör så himla mycket i vardagen och bara de att komma ut i friska luften varje dag! En sak vet jag, att jag älskar min familj som jag skapat, Alexander och Enya är allt för mig! <3
 
 

Lördag.

Har precis suttit och försökt att plugga lite läkemedelsräkning, men min hjärna är inte riktigt med på det så jag släpper det! Känner mig rät så säker ändå på räkningen och basreglerna, så det är väl bara att tänka lite extra. Har tentan på måndag och denna gången ska jag fan inte sluta med 1 fel så att jag kör på den! ( för er som inte vet måste man ha ALLA rätt).
 
Var iväg förut och tränade med Majda, innan passet började så trodde jag helt ärligt att jag skulle vända och gå därifrån, tror även Majda själv kände så. Vi var inte alls taggade på att träna och framför allt var vi båda rätt trötta. Men när jag väl kom igång efter uppvärmningen så gick det av bara farten. Kändes as gött att svettas lite såhär en lördag och sjukt bra att man inte va ute och drack igår :) Så just nu är jag helt go i kroppen, nivet sådär efter att man tränat och är stolt med sig själv. :)
 
 
Min älskling<3
 
 
 
Tog hem filmen ` Johan Falk - spelets regler ` som jag och Alexander ska se ikväll när han kommer hem i från jobbet. sjukt bra filmer för att vara svenska. Så min kväll kommer bestå av mys, mys och åter mys! :)
 
 
Åh hittade denna bilden nyss, se så liten hon va min älskade Enya <3

Myskväll deluxe

Nyss hemkommen ifrån Marie där vi hade tjej mys :) vi började med att köpa en varsin kyckling-kebab tallrik och åkte till Marie och feta oss i den, himla gott! Satt och snacka om allt mellan himmel och jord och sen drog vi på filmen ' we bought a zoo' verkligen en bra film med mycket fantasi :D blev ändå en tidig kväll hem, helt slut i kroppen efter en hel veckas praktik och plugg.

Imorgon ska jag och Majda iväg på ett gympa pass, ska bli härligt att få röra bort de man åt idag ;) på kvällen ska jag och Alexander ha lite kvalité tid med varandra <3


Sköna dag

Ligger i soffan nyduschad och precis ätit kvällsmat! :) har inget jag behöver plugga eller läsa idag så ska bara slöa och titta på tv. Har varit på universitetet idag på massage och hälsa kursen, så himla skön och flummig kurs där man får njuta av massage och lära sig vad som egentligen händer i kroppen, intressant va? :))

Efter plugget träffade jag lina, vi tog en långrunda med enya och Tyra, och det går så bra mellan dem! Enya har varit lite skeptisk emot andra tikar, men detta går susen! Nu ligger hon död som mig i soffan och är hel nöjd.

Igår kom vi tjejer fram till en helg vi ska hälsa på Therese i Västerås, jag längtar så jag spricker <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3866365/images/2012/pic_505b51b49606ee77d045de5f.jpg" class="image">


Ikea

Kom precis hem ifrån csk, haft seminarium under förmiddagen. Gick utmärkt, iallafall vad jag tycker :) hade bra diskussioner och kom fram till bra saker. Får se när väl betyget kommer (:

Idag ska jag och Alexander iväg till Ikea, tror även att Majda åker med oss. Vill ha så sjukt mycket, nya hall möbler, köks bord och ny sängram. Men får nog ta en sak i taget :))


Sep. 17, 2012

Helgen har verkligen varit full späckad! I fredags var vi hemma hos mamma och pappa för att fira Alex. Blev bjudna på mat och vin. Givetvis blev de presenter också :) lördagen firade vi Alex igen fast med vänner, bjöd på mat och sen festade vi loss. Hade en jätte trevlig kväll. Höll dock på till 6 tiden på morgonen så dagen efter mådde man Inge bra :b

Igår fyllde ju min älskade pojkvän 25 år! Vi hade ju firat under helgen, så vi var mest bakis igår. Självklart blev de tårta ändå och jag skämde bort honom lite med massage och skumbad! :) fick presenter av mig på morgonen, och nu är han iväg för att tatuera sig, spännande!

Dags för mig att kliva upp ur sängen, ska till csk idag men har lite att stå i innan :)


Trötter

Herregud vad jag har börjat sova länge på morgonen! Förut vaknade jag alltid vid 9 tiden och hade hela förmiddagen på mig om jag började senare, men nu är det bara att gå ut med enya och fixa sig sen iväg! Förvisso börjar jag inte förens halv 2 men jag älskar att ha tid på mig på morgonen :)

Ska till csk för ännu en dag, känns verkligen helt rätt med val av yrke. Allt är så spännande och jag längtar tills jag själv blir så bra som de som jobbar där :)


Pluggis

Bara att hugga in i böckerna, seminarium dags på onsdag!


Riktigt bra dag!

Gokväll! :)

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Först var jag på praktiken, gick jätte bra och väldigt lärorikt :) under dagen fick jag även reda på att min älskade sambo fått körkort :D jätte grattis! När jag kom hem så möttes jag av älskling, enya och dumle :) vi busade lite och myste. Sen tog vi en lång promenad så de va helt slut båda två. Jag och Alexander hade bestämt att låna pappas bil om han klarade uppkörningen, så det gjorde vi! Lämnade dumle runt 6 tiden och sen drog vi ut till bergvik och käkade och sedan vidare runt i Karlstad :) så himla skönt att han fått körkort, underlättar så mycket!

Vid halv 8 va vi hemma igen, för då var det ' halv åtta hos mig' och min bror var med så det var vi tvugna att se :) håller tummarna för att han vinner! Sen blev det ännu mer bil åkande och vi hämtade upp både Mikaela och pappa :)

Lärde mig även hur face Time fungerade idag, haft iPhone i 2 år snart och första gången jag använde det idag med Therese :D rolig grej alltså. Smidigt för den delen med!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med en död sambo och hund, kommer sova som en stock i natt allihopa efter en kanon dag!

Puss på er!


Godmorgon

Pappa ringde nyss och frågade om vi ska med till Forshaga vid 2 för bil bingo, och det tackar vi inte nej till! :D så nu ska vi vinna ( hoppas jag).

Igår kväll var vi hemma hos Therese och per, vi hjälpte till att flyttstäda och ställa iordning det mesta för dem :) även en sak som städning blir kul med det gänget <3

Nu ska jag ta en varm dusch, äta god frukost lch ta en lång promenad :)


Ledig helg

Är ledig hela helgen, så himla skönt! Igår hade jag praktik till 3 tiden sen blev det hem och fixa till sig eftersom det väntades utgång med Ronja, Stina och Marie :) Majda och Therese kom förbi en sväng på förfesten också, riktigt trevligt och kul ! :D var lyckat ute också på nöjes, jag och Ronja stod längs fram på svenska björnstammen och rockade! Blev att dra våra klackar i tacket efter och det blev faktiskt en tidig hemgång :)

Idag är jag halv bakis, mest trött och seg. Ligger i soffan och slö tittar på någon film, myser med min lilla tjej enya också :))

Om ett tag kommer Alexander hem från jobb, och efter det ska vi till Therese och per, lina ska även med :) vi brudar ska nog flytt städa och grabbarna tapetsera!

Ha en bra lördag!


Praktik

Hej! :)

Placerade mig just i soffan, är totalt slut! Inledde praktiken idag på csk avd. 7, verkar vara en kanon avdelning. :) vart dock mycket som hände idag och att äta glömde jag bort :b fick sluta tidigare för att mata in dagen, behövs :) trivs än så länge iaf, lär göra det framöver med :)

Hade tänkt att gå på spinning idag, men får verkligen se hur det blir med den saken.. Som jag känner just nu kommer jag inte orka!

Om jag Inte skullat jobba idag hade jag fått haft dumle bus här hemma, men får iaf träffa honom inorgon :D saknar hans matte måste jag säga!


Träning.

Var iväg på spinning förut med Majda, och jag tyckte det var skojj! :) Det kändes verkligen att man förbrännde och svetten dröp, så jag vill att det ska göra ;d Ska fortsätta gå på dem passen, tar några pass innan man är helt inne i det, men det va en bra start! 
 
Har precis lagt mig i soffan, har försökt skriva mål inför praktiken som påbörjas imorgon, men det är inte lätt.. Har lite nerskrivet iallafall, hoppas det duger =)
 
Om 1 timme kommer Alexander hem och även Mikaela hit. Vi ska titta på snow white and the huntsman, äntligen har den kommit ut :D
 
Hoppas ni haft en bra söndag.

Lördag

Idag har jag hållt igång i ett! Jobbade mellan 7-14:30, efter det blev det en lång runda med Mikaela, enya, zeke och Troja :) hundarna blev döds trötta på vägen hem så alla 3 la sig i skuggan på en stor gräsmatta, så söta! :)

Efter det blev det att laga mat, sen började jag tvätta. Så nu luktar det gott här hemma till skillnad från mig, haha! Helt slut! Men än är inte dagen över, ska snart hoppa in i en dusch, för ikväll ska jag och Marie på bio, magic Mike blir det. Hoppas den är bra (:

Hittade även en tand från dumle förut, mega söt och liten!