Pneumoni

Inte så konstigt att jag mått skit, var till läkaren idag för jag stod verkligen inte it!  Svårt att andas, hög feber, ont i varenda kroppsdel, yr, huvudvärk, slemmig och hostar. Jag chansade på pneumoni, hade så rätt så! Jäkla lunginflammation. Dubbelsidig också. Jag måste börja äta och dricka inom 1 dygn annars blir jag inlagd, de orkar jag inte! Men mat är inget gott nu, vill bara sova sova sova.  


När vänder det

Vaknade imorse och mådde inte som hoppats.. 39 grader feber med febernedsättande, kul! Så de var bara att somna om igen. Alexander blev hemma idag för jag har ingen ork att ta hand om William själv :/ nu är han iväg till Apoteket åt mig ❤️ Jag hoppas bara inte att William blir smittad, fy! 


William sov iallafall gott inatt, nattafe honom 9 igår och han sov ända fram till halv 8 utan att vakna, i sin egna säng! ❤️

Sjuk..

Åh, jag mår inte alls bra.. Har ont i varenda kroppsdel, hostar som tusan, snoret rinner och feber?! Kände mig som sagt något bättre förut men nu framåt kvällen har jag knappt orkat hålla william. Det är nu man förstår hur tufft ensamstående måste ha det! Jag har känt mig helt utmattad och inte som en bra mamma idag. Sådana dagar får man ha, lär komma flera. Alexander jobbar ju kvällar, får se om jag orkar med mig själv imorgon! Är ju rytmik på herrhagen imorgon som jag gärna vill gå på, snälla snälla kropp bli bra inatt! 

Sovmorgon



Jag och William ligger fortfarande i sängen, idag ska vi inte göra mycket! Alexander tog William imorse så jag fick sova ut och även ta mig ett varmt bad, underbart! Sen dess har vi bara myst i sängen. Mår fortfarande inte speciellt bra, men något bättre iaf, det gör susen att bara vila idag (: 

Williams dag!


Herregud vilken bra helg de varit! I fredags kom Alexanders familj ifrån Skåne hit, vi gjorde alla tårtor och även dukade upp i lokalen. Dum som jag var tog jag inge kort på dukningen, någon av er som va med på dopet som gjorde de?! (: såhär blev tårtorna iallafall: 




 Faktiskt Alexander som gjorde de mesta, duktig ❤️ 

På kvällen senare myste vi med pizza! Var ganska trött så slocknade vid 22. På lördagen, den stora dagen klev vi upp vid 9 och började fixa till oss. Det var nervöst! Men vi kom till kyrkan i tid och allt var så himla bra! Så nöjd med allt! Det ända som saknades var min älskade syster Mikaela, men vi ses snart ❤️ Lite bilder från kyrkan: 





 
Har massa mer kort ifrån mamma och pappa som förmodligen kommer upp senare, men är super nöjd med allt! Min älskade familj, vänner och släkt, tack för att ni ville vara med på Williams dag❤️

Helt slut!

Mamma har varit här nu på eftermiddagen så jag kunnat baka de sista inför dopet, herregud vad de tar mer tid än vad man tror! Är helt slut. Nu är de bara tårtorna kvar som vi ska göra imorgon, Alexander jobbar bara 2 h imorgon som tur är (: fullt upp imorgon. Ska jänta nyklar, handla, baka och besök från skåneland ❤️ 

Känner mig lite bättre nu, tungt men fått mycket pepp ifrån Alexander och mamma ❤️ 





Värdelös

Glöm inte bort att du är värdelös! Så går mina tankar nu.. Idag mår jag skit, jävla dag, jävla tenta! Förstår inte vad som är fel på mig,varför klarar jag den inte för?! De kändes som sagt bättre än förra gången.. Får se hur de rättat när jag får tillbaka den. Känner mig värdelös, usel, dålig och alla dessa dåliga ord.. 

Alexander sa till mig att du kommer fixa den och du kommer känna att det känns bättre när du kommer in i praktiken igen och får gå tillbaka , komma tillbaka! Han peppa mig och sa att vi fixar det tillsammans,Hoppas det är så. Hoppas det är att jag fortfarande inte tänker klart och är i min mamma bubbla, jag vet att jag egentligen kan.. De som gör att jag känner mig sämre än sämst. Gråtit som tusan , velat slagit sönder saker av ren frustration. Tur jag har min älskling och son, sagt de många gånger, men vad skulle jag göra utan er?! ❤️ 

Deppat inlägg kanske, men livet är inte alltid en dans på rosor! (Kanske isåfall med taggar på någon gång sådär) 

DW damklocka


Åh, jag gav ju Alexander en DW klocka och nu är jag helt kär i dem! Så igår vid läggdags sa Alexander till mig att beställa en, såklart jag gjorde :D det blev rosa armband (såklart) och det är ju super bra att önska sig nya armband i tex födelsedagspresent och julklapp (: in love! 

Fötter är kul!


Alltså, hur mycket kan man älska någon? Min prins gör mitt liv komplett och ger mig så mycket kärlek, han är de vackraste som finns! 

William har som sagt funnit sina fötter för ett tag sen men han har aldrig lyckats få in dem i munnen, men idag så! Han blev verkligen överlycklig, haha! Säger det igen, va tiden går fort! Det är full fart hela tiden och nu räcker det inte att mysa och gosa utan måste leka och ändra aktivitet efter ett tag, tråkigt annars :) blir bara roligare och roligare! 


Blev lunch på stan idag tillsammans med Ida och miliam, Marie och Isak i mammagruppen (: 



Somnade gott efter håll i gång! 


Sötisarna miliam och Ida! 



Föräldrargrupp



Startar dagen med en selfie! Mot föräldrargrupp på gripen och efteråt blir de att umgås lite med de andra mammorna :) resterande av dagen ska jag baka inför lördag (; 

Öppna förskolan

Påväg hem efter att ha varit i herrhagskyrkan på rytmik/öppna förskolan. Rytmiken var inställd men öppna förskolan var i full gång (: mötte upp 2 andra mammor, super trevligt! Blev att gipsa fötter och händer på barnen som vi får ta med hem nästa gång :) 




Dagens bilder




Dessa 3 ska jag fixa som tavlor till Williams rum :)


På pälsad med fulaste mössan för att skydda örat, tog vi oss en promenad i vår vädret med enya (: bärselen funkade perfekt och Wille var så nyfiken på allt :) 








Pyssla pyssla



Litet smakprov på min egna vimpel till dopet :) nu är den klar med alla hans namn, åh längtar tills på lördag! Tills dess är de dock massa som ska fixas! 

Ont i magen

Inatt har William haft ont i magen, stackars! Han vaknade vid 3 och skrek rakt ut, så jag tog han till vår säng och så somnade vi tillsammans där, gör så ont i mig när jag vet att han har ont ;/ han somnade snabbt om iallafall. Testade att amma honom också och resulterade i lite pruttar iaf :) haha! Galet vad man blir glad då ens bebis bajsar eller pruttar, blir ni andra mammor likadana?  

 Just nu ligger vi i sängen och enya älskar att ligga så nära William de bara går, en ihop tryckt korv haha! 


Söndags häng!

Kom hem för ett tag sen ifrån Ida, var där några timmar och hängde, drack kaffe, åt glass och myste med barnen såklart (: så härligt att jag fått så bra kontakt med Ida, go tjej!  William fick även testa Miliams bumbo stol för sitt träning, gick kanon :) 


Nu ska jag laga mat sen titta på farmen! 


Bad Björn

Denna söndagen har börjar bra (: vaknade utvilade då William sovit bra ( som vanligt ) vid 9 av klockan vi ställt. Vi försöker att gå upp den tiden varje dag så vi hinner ha familjetid innan Alexander ska till jobbet klockan 13, så vi har tagit det lungt här på morgonen och William har fått bada (: 

Vi använder oss utav denna smidiga bad Björn som vi fick av majda på baby showern, den är perfekt speciellt om jag är ensam hemma och Wille behöver bada (: han tycker även den är rolig! Får se hur länge den går att använda, men absolut en rekommendation! 

Nu så ska jag ta mig något litet att äta, sen bege mig ner i stan för att justera mina glasögon, ge Alexander sin matlåda och sen går jag och William till Ida och miliam :) bra söndag! 

Du vet väl om


 Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du ❤️



En liten del av en sång som ska komma på dopet (: 

Lördag

Idag vaknade jag upp och kände att det blir en bra dag, Alexander är ledig ❤️ Jag gick upp och städade lite eftersom vi fick bek vid 12 av min farbror Magnus, hans Martina och kusin Jacob :) mamma och pappa var också här en sväng. Vi fikade och det blev såklart massa mys med William (: fick även denna fina av dem 

Förskotts present till dop då de inte kan komma. Jättefint och uppskattat! (: 

Fick även denna puff till William av mamma och pappa i förskott för att inte krångla hem med den på dopet, har tittat flera gånger och velat köpt :) 

Mys tillsammans med min kusin Jacob 

Nu ska jag pyssla lite till inför dopet sen ska vi äta mat och mysa ner oss i soffan! Helt slut. 

Ha en mysig lördag! 

Alla hjärtans dag

Idag är det en dag det finns många åsikter om är väl mer hata eller älska dagen. Jag är väl någonstans mitt emellan ändå. Tycker det är en mysig dag men känner att den kanske är lite väl överskattad. Egentligen, måste de finnas en speciell dag att visa sin kärlek på? Mer speciellt om det är en helt vanlig dag, tycker jag. Men samtidigt är de som sagt en väldigt mysig dag :) äh, rörigt men tror nog ni förstod vad jag menade (: min dag hittills har jag först spenderat tillsammans med Alexander, vi åt go frukost och tog de lungt här på morgonen, myste med enya och William :) 

Gröt, rostad macka och apelsin juice 

Sen åkte jag ner i stan och mötte upp min kära mor. Vi gick på stan ett tag, jag var tvungen att hitta något jag kan ha på Williams dop. Jag är inte riktigt tjejen som använder klänning och så, så jag hittade en jättefin topp med volang och till det svarta jeans. Blev även ett halsband så det blir lite mer effekt (: toppen gör sig inte alla fin på bild, men slänger upp ändå. 




Fick även ett sms om att Williams saker till dopet som jag beställt kommit så jag tog mig en tur till pekås :) lite tjuvkik får ni här: 

Nu ligger William och tränar nacken medan enya håller koll som vanligt, ni är bäst! Väntar på att Alexander ska sluta jobba så vi kan spendera resten av denna dag tillsammans  



De små stunderna i livet

Idag har de varit en jobbig dag men trots det så har jag skrattat och lett emellanåt, William, Alexander och enya förgyller mina dagar! Som idag, mamma var här för att hjälpa mig lite då Alexander skulle jobba på eftermiddagen/kvällen, William var hos sin mormor och var lite ledsen men när han fick syn på mig så log han stort och skrattade till. Även som i morse när vi alla låg i sängen tillsammans, alla var samlade och vi bara var där, i nuet , tillsammans. Dessa små stunder i livet  är underbara. 

Sjukstuga

Fy farao, vilken natt det har varit.. Inte sovit en blund alls. Igår kväll kände jag mig inte riktigt kry men tänkte inte så mycket mer på det. Vaknade 1 h senare och hade fruktansvärt ont i örat! Hej öroninflammation. Det gjorde så ont, värre än att föda barn! På riktigt. Jag ville bara försvinna och hugga av mig örat, bad Alexander att göra det flera gånger om. Om jag ska vara ärlig, så grät jag hela natten. Ville bara att klockan skulle bli 8 så jag kunde boka en tid på vårdcentralen, långa hemska natt! William sov dock hela natten och vaknade vid 7, gav mig ett leende mitt i all min smärta, då smälte jag lite! Fick iallafall en tid direkt hos läkaren och de konstaterade en kraftig öroninflammation, kul.. Så nu knaprar jag antibiotika och massa smärtstillande. Som tur var ( eller tur i oturen) gick det hål förut så nu är den värsta värken över iallafall. Tur att Alexander har varit hemma under förmiddagen, hade aldrig klarat det utan dig ❤️





Pyssel!

Idag har jag och William varit på stan tillsammans med Victoria och hennes lilla tjej Isabella ( från mamma grupp på rud). Vi gick mest och kikade runt och jag handlade pappersark från panduro iför lite pyssel till Williams dop :) hade tänkt göra en egen vimpel med hans fullständiga namn! Tar bild när jag är klar! Har suttit nu på kvällen och gjort mallar till detta så jag inte förstör pappret :) 



Utveckling

Åh, det är så roligt att se hur William utvecklas för varje dag som går! Han började förra veckan med att nypa tag i saker och verkligen koncentrera sig på tex baby gymet (: igår så upptäckte han sina egna fötter på riktigt! Han tog tag i dem och nöp och ville få in i munnen haha! Älskade unge! Får se vad som händer här näst.. Vända sig, hålla saker själv, inte vilja ligga i vagnen? Åh de är så mycket att se fram emot :) 



Kyrkan





Här ska William döpas om 2 veckor cirka (: himla fin och stor kyrka! Var där idag för att möta prästen och planera för dopet, kommer bli så bra :D är så nöjd. Tänk att vi ska döpa vår son, han är det vackraste vi har ❤️ 

trötter

Idag har jag varit sjukt trött,  har även känt mig lite halv seg i kroppen också.  bara jag inte börjar bli sjuk!  jag måste börja träna snart igen, har haft uppehåll i ssnart 2 veckor.. inte okej! Förvisso har jsg verkligen haft fullt upp hela tiden så är väl inte så konstigt kanske :)  idag har jag iallafall träffat marie, vi lagade mat och slappa i soffan.  Vi båda fick matkoma efter maten haha! Jag och william somnade gott i soffan efter att hon gick, det behövdes.  
 
Nu väntar vi på att pappa Alexander ska komma hem. Blir väl att lägga oss på direkten för imorgon ska vi upp tidigt,  träffs prästen vid 11 inför dopet och innan de ska vi iväg och storhandla, ekar i kylen!
 
 

Planering

Måndag, ny vecka och en del på schemat! Måste planera allt för dopet och börja baka, vill inte stå med allt i sista sekund. Men va kul de ska bli att fixa och dola (: imorgon ska vi träffa prästen, spännande! Idag då? Nyss varit ute på en morgon promenad med Alexander, Wille och enya. Himla mysigt ❤️ Om ett tag kommer även Marie hit så vi ska laga lunch tillsammans :) inte träffats sen examen! 




Härliga söndag

Idag har de varit full rulle här i familjen! Imorse begav vi oss till molkom eftersom min syster och hennes familj var där och hälsade på ett par vänner. Mysigt att få träffa dem och mina små syskonbarn fick även träffa William (: 


Rasmus första möte med William :) 


Även första gången för tindra (: 


Go fika! 

Efter molkom åkte vi hem och hämtade enya för att åka till rastgården så hon fick leka lite, min älskade vovve ❤️ Du betyder så mycket! 

Enya rent ut sagt slaktar sin kanin! 

Har även hunnit med att vara hos mas och pappa på den obligatoriska söndags middagen tillsammans (: fick även med mig lite prydnad till köket, lite färg gör de mesta! 


Nu ska vår lilla familj sätta oss i soffan och bara njuta av det sista av helgen innan veckan börjar och Alexander är ifrån oss igen. ❤️

Barnkär!

Nu är vi på väg hem ifrån Jonas och Lisa efter en mysig kväll! Alice tyckte William var mer intressant nu och hon va så go mot honom (: Gud vad barnkär man är! Älskade små liv ❤️ Nu ska vi spendera resten av kvälls framför the vampire diaries (: 





Godmorgon lördag!

Ligger i sängen och pratar med William. Det är så mysigt på morgonen och ligga kvar en stund och mysa (: inatt har han sovit lika bra som vanligt. Vi lägger honom runt 10-11 och sen sover han hela natten utan mat fram till halv 8 ungefär (: efter maten somnar vi om och vaknar omkring nu fram till 11 (:  hur skönt?! Planerna för idag är att efterlängtade Stina kommer hit på dagen och ikväll ska vi ha mello mys med Jonas, Lisa och Alice ❤️



Beställde bilder på William och enya som kom igår! 

" jag finns här för dig"

Jag hittade denna texten i min gamla blogg som min käre sambo Alexander har skrivit, läste den och tyckte fasen den va bra! Hur ser ni på saken? 

------------------------------------/-//--------------

Folk pratar om hårda tider och klagar på att allting går fel - och varje person som har uttryckt orden som följer - Jag finns här för dig.. Finns ni verkligen där? 

Frasen "jag finns här för dig" är nog den mest överskattade och troligtvis också den mest använda mening i dessa sammanhang. Men vad menar just du när Du säger "jag finns här för dig"? 
Är du då här och stöttar mig mentalt, eller att du springer ner till affären för att köpa cola när jag inte pallar? Min syn på det är att ordet inte har någon egentlig innebörd, du menar alltså ingenting utav det. På vilket sätt skulle du vara ett mentalt stöd för mig? För erkänn, lyssnar du verkligen på vad man säger på riktigt eller lyssnar du för att det är en personlig obligation?

"Folk säger att dom bryr sig, att dom finns där osv. men det är ingen som gråter över mina räkningar, det är ingen som EGENTLIGEN bryr sig om att mitt sista nudelpaket i hyllan precis tog slut och att man inte har pengar när det är 15 dagar kvar till nästa studiebidrag, allting hamnar ändå på mig i slutändan"

--

Alla har sina egna problem, det vet vi alla, jag är likadan, men ändå kommer jag säga att "jag finns här för dig" - det gör vi alla.  jag är en person som du kan ringa och beklaga dig till när du är nere, personen som ger dig råd. Men varför ringer du och lägger dina problem på mitt samvete om du ändå inte tänker följa råden som jag ger dig? 
- Jag är inte här för dig, om du inte finns där för dig själv, och det är så det är.

När du satt sömnlös häromnatten så knullade din bästa vän med sin flickvän/pojkvän innan han/hon somnade. Några av dina polare dansade röven av sig på den lokala köttmarknaden och alla andra som någonsin sagt att dem finns där gör någonting annat.


Ska poängtera att jag inte syftar på någon eller någonting, utan jag redogör för er läsare till denna blogg hur det egentligen är, ni vet det, jag vet det.




Smink

Nyss varit nere på stan en sväng i regnet, fy farao vilket tråkigt väder :/ kag tycker dock det är skönt att snön försvinner :) jag vill ha vår!  


Det var meningen att Alexander skulle köpt detta till mig i present men han fick lite panik av vad för färg osv jag skulle ha igår så jag fick välja själv idag istället. Tack hjärtat ❤️ mycket bättre så det blir rätt haha ;D älskar verkligen pudret från make up store

Fredag!

Nu sitter jag på bussen hem ifrån universitetet. Har skrivit tenta. Mardrömstentan. Men denna gången kändes det betydligt bättre än sist och jag gick inte ut ur salen med magont. Hoppas hoppad hoppas jag klarade den!! Men nu släpper jag det tills resultatet kommer och tar de då. Nu tar jag helg!  

Hem till min cooling ❤️

Daniel Wellington


Denna klocka fick Alexander av mig idag, hur snygga är dom inte? ❤️ Han blev iallafall jätte glad! 


Varit iväg på baby rytmik idag och träffat massa bebisar, bland annat miliam (: så kul nu när man fått kontakt med andra mammor och som är i min ålder också! Nu kommer min mamma hit, ska leka med William medan jag pluggar de sista inför imorgon :|

5 underbara år!




Idag har vi varit tillsammans i 5 år! Det är sjukt vad tiden går fort och när jag tänker efter så är det de bästa 5 åren i mitt liv. Du har gett mig så mycket, kärlek, vänskap, lycka, familj och även fått mig att älska mig själv på ett bra sätt! När jag träffade dig var jag en osäker tjej och visste inte vad jag ville i livet. Du har stöttat mig i allt och varit där vid min sida oavsett vad de varit. Du är min stjärna, du är min bättre hälft! Tiden har precis börjat, våra liv har precis börjat, vår familj har precis skapats ❤️ Älskar dig! 


När jag vaknade kom mitt hjärta in ned dessa fina örhängen! Han har snappat upp att jag klagat på HM örhängen ( blir ju grön då det inte är äkta) så jag fick dessa :) så underbar go! Tack. 

Soppa!




Gjorde premiär idag på egen soppa! Blev en kyckling soppa med pasta och paprika, blev helt godkänd från mig iaf (: får se vad Alexander tycker om sin matlåda imorgon. 

En tur på stan!

Nu sitter jag och William på bussen hem från stan. Vi började förmiddagen med pappa Alexander på föräldrargrupp och därefter så blev det en lunch tillsammans med Ida, miliam och Hasse ( Idas sambo och pappa till miliam).  Jätte mysigt! Satt i två timmar ungefär och pojkarna sov så gott i vagnen! 

Nu ska jag hem och gå ut med enya, ge William mat och sen plugga igen! 

Lite nytt!



Dessa lappat köpte jag ifrån polarn och pyret. Perfekta då man kan välja vilket motiv man vill ha genom att vända på den! Var även 3 för 2 :) 


Massa nya strumpor! 



Fick även bli 2 st nya pyjamas till garderoben :) 

Ännu mer plugg!

Eftersom internet fortfarande inte fungerar hemma så åkte jag till mamma nu så jag kan plugga på de gamla tentorna! Hoppas nu de sätter sig och jag kan koncentrera mig! Tur mamma finns som kan ta Wille under tiden ❤️
Plugg vid datorn! 

Dreggel!

William har börjat dregla som tusan! Har en del haklappar hemma men märkte nu att de måste bytas typ 5 ggr per dag! Så nu blir de ner i stan och köpa oss lite mer :) måste även ha strumpor för lillens fötter växer så ❤️ 


Älskade bebisar! 

Plugg

Åh. Kände verkligen motivation idag för att plugga, men såklart så är de något som går emot! Internet funkar inte här hemma, och delning av mobilen är för dålig så jag kommer inte åt tentorna jag vill plugga till!! Har iallafall summerat de jag tror kan komma och pluggat på det. Är de inte typiskt?! Får hoppas internet kommer tillbaka imorgon annars blir de en tur till mamma så får hon ta William samtidigt. 


Öppna förskolan



Nu är jag och William påväg hem efter att ha varit på öppna förskolan här på rud. De va massa nya intryck för William så nu ligger han helt avtrubbad i vagnen. Han verkade iallafall tycka de va kul och jag tycker det är bra att öppna förskolan finns :)  





Glossybox



Jag har funderat lite på att testa med glossybox, känns spännande att få hem ett paket varje månad och testa olika produkter. Är det någon som testat och vad tycker ni? (: 

Mot mitt mål

Ställde mig på vågen imorse, yes! Såg att jag gått ner yttligare 1 kg. Innan jag blev gravid vägde jag 63 kg och var faktiskt nöjd med min kropp ( iallafall såhär i efterhand) och under min graviditet gick jag ju upp 20 kg! Nu har jag bara 5 kg kvar tills jag är på 63 igen! Känns ganska bra faktiskt (: dock är det ju inte samma kropp som innan, inte alls lika " fast" men det är en process. Har sagt till mig själv att jag inte ska stirra mig blind på vågen utan kämpa på med utseendet utan en siffra. Hoppas på att jag kommer kunna visa mig i bikini till sommaren , haha! Allt är värt eftersom vi fick William till världen! 


En bra dag

Idag lämnade vi William hemma hos mina föräldrar eftersom vi var bjudna hem till Jonas och Lisa på lite inflyttningsfest! Många kanske tycker det är konstigt att jag/vi lämnar bort William när han är så liten, men det är vårt barn och han älskar verkligen att vara där. Han får ju även ersättning nu till och från så han är inte beroende av mitt bröst på samma sätt och jag vet att han mår bra! Jag tycker det är extremt viktigt att jag får vara cassandra och inte bara mamma! Sen kommer ju givetvis William alltid i första hand så mobilen låg vid min sida hela tiden. Det hade gått jätte bra och han var så nöjd och belåten, duktiga lilla kille! ❤️ Såklart var mina tankar på Wille hela tiden, men jag kunde ändå slappna av och ha det trevligt (: nu ska vi ta och sova, imorgon är det plugg som gäller för min del! 

William som var redo för en tur till mormor och morfar (:

William 3 månader!

Idag blir vår lilla kille 3 månader redan, det går så snabbt! Utvecklingen, utseendet, skrattet, pratet och allt bara förändras från dag till dag, är så kul! :D 
William nykläckt! 

William 3 månader :) 

Godmorgon

Natten har varit bra här hemma, William somnade igår vid 12 och har faktiskt sovit hela natten. Vaknade vid 7 för lite mat sen somnade vi om tills nu :) verkar som om feber har släppt, ska inte säga för mycket innan vi tagit tempen! Håller tummarna! Vaknade dock med att Wille fortfarande  låg på mitt bröst! Brukar nämligen natta honom så sen lägga över honom i hans säng efter en stund, men både han och jag somnade rätt skönt ihop, haha! Ja ja, vi fick sova iaf :) t