Eftermiddags/kvälls besök

Runt 5 tiden idag fick jag och William ett spontant besök av Ida och miliam (: sånt är alltid kul! Blev massa töl och såklart kaffe på det. Bebisarna var lite trötta idag, men alltid lika mysigt ändå (:  just nu ligger vi i soffan här hemma hela familjen! precis gett William lite alvedon, han har fått lite feber stackars liten. 37,9 stod tempen på nyss, annars ligger han på runt 36,8-37,0. Hoppas de inte stiger något mer! Han är lite nere och slö, men ler lite emellanåt ändå, mammas kille! 


3 månaders spruta

Precis kommit in efter att ha varit på BVC med William, idag var de spruta som stod på schemat. Det var hemskt! Han brukar inte vara ledsen direkt eller så, men idag var han det. Han skrek som en stucken gris! Det gjorde så ont i mitt hjärta. Men det är ju tack och lov för en god sak. Han fick även för hepatit som man nu för tiden kan lägga till, han ska såklart vara skyddad mot allt som går! 


Lite nytt!

Satt förut och pillade lite på en ny header och resultatet blev ovan! Kul med lite nytt :) dock hade jag lite svårt med att få till rätt storlek så fick bli ett samtal till Therese, tack för hjälpen :D nu ska vi sova och hoppas på stt BVC besöket blir lyckat :) 

Lek och skoj!

Idag har jag och William varit iväg till kyrkan på babysång/rytmik (: väldigt kul faktiskt och de kommer vara en gång i veckan framöver! William var så trött efteråt av allt ståhej så han somnade i min famn vid fikat 

Har även Linnea här på besök idag, vi har lagat mat och bara hängt i soffan. William har även lekt i babygymmet med Linnea och tränat nacken idag. Så himla kul att se hur han utvecklas från dag till dag nu, mammas stora kille! 

Blev pasta carbonara med broccoli idag 


Linnea och William myser! 


William som gärna tar flaskan istället för bröst! 

Imorgon ska vi iväg till BVC för 3 månaders spruta, jag är en nervös mamma!! Hoppas för tusan att han klarar dig ifrån att bli sjuk, och att de inte gör för ont! 

Bäbis kompis!Idag har vi haft en mysig dag tillsammans med Ida och hennes son miliam (: så roligt att träffa någon mamma som har barn i samma ålder. De myste tillsammans i baby gymmet mendans vi mammor drack kaffe med go fika! Himla trevligt. Ska även träffas nästa vecka, kul! (: lite bilder från idag på charmtrollen 
Söta miliam! Ekande blogg!

Herregud, de va över 1 månad Sen jag skrev här, inte okej! Har bara inte haft någon lust till att blogga, har påbörjat inlägg men sen avslutat efter en stund. Men nu så! Så himla kul att gå tillbaka och läsa senare, så nu kör vi igen! 


William är snart 3 månader, 3 månader?! Vart fan har tiden tagit vägen. Det går så fort och han utvecklas så för varje dag som går. Min älskade unge! Det bästa som hänt i mitt liv var att bli mamma till dig. Allt flyter på och det är så kul att vara mamma, dock har Wille börjat krångla lite vid amningen.. Han tycker det är godare att få mat i flaska än bröstet. Jag försöker och har försökt med honom hela tiden ( blir en liten bråk period innan maten) ibland funkar de och ibland inte alls.. Har hittills pumpat ut mat till honom, men nu funkar det inte längre. Så från i lördags har vi på börjat med tillägg så han får ca. 2-3 ggr per dag och resten försöker jag amma. Tänker inte bråka med honom om det utan huvudsaken min prins är nöjd! Dock känner jag mig som en usel mamma som inte hel ammar, men försöker tänka att jag gjort de i 3 månader ändå vilket är bättre än inget, eller?