Sjukstuga

Här hemma har vi en sjuk liten son. Usch! Genom förskyld, feber och hosta, stackars liten. Det ända som duger är att sova på oss, bara närhet! Visst är de mysigt med närhet men hade varit bättre om han va frisk! Första gången han är sjuk så vi har ändå klarat oss ganska länge. Hoppas han snart blir bättre, gör så ont i en att se honom såhär, mitt lilla hjärta ❤️ 

Alexander jobbar ju om dagarna, tufft att vara själv då, men som tur är börjar han inte förens 3 imorgon och fredag :) underbart! Hoppas verkligen Wille blir kry innan helgen, vi ska nämligen åka till min syster dotters konfirmation i åkers styckebruk :) 

Fredag

Alltså lika skönt att det är fredag, även om man är ledig om dagarna! :) då vet jag att jag får tid med hela familjen, pappa Alexander är hemma imorgon :) vi tänkte åka till mariebergsskogen med william, han älskar djuren! Skrattar så han nästan viker sig :) 

Såhär såg det ut idag hemma vid middagstid, William har fått för sig att försöka äta själv, ja ni ser ju själva hur de blir, haha tokunge! Tiden bara rinner iväg, och ja, jag säger de hela tiden men på riktigt!! Nu sitter han själv ( såklart måste man vara med hela tiden), försöker ta sig framåt på golvet, lyckas än så länge ta sig runt i cirkel tills han når sitt mål. Och det är såååå roligt, han älskar mat! Det är bara att proppa i honom, han gapar och är helnöjd, åh vad jag älskar min lilla skit! ❤️ Tänk att jag är mamma till en sån fin kille. 


Juste, Igår kom Alexander hem från jobbet med denna fina krans och fina kruka som han fixat till mig, underbart! Älskar stuket. Nu så inväntar jag honom från jobb, blir ost och kex, och massa mys framför en film! :) 

På banan igen!!
Dagens bilder

Idag har jag träffat Victoria och hennes söta Isabella! :) vi tog oss en promenad i skogen och sen hem till dem för lite fika och bebis lek. Tror William nästan blev kär där, haha! Så kul nu också, det märks att de blivit större för de "bråkade " emellan åt om leksakerna, även om de fanns hur många andra som helst, underbara ungar! 


Och såhär vacker var William imorse, fick majakrok och åt med hela ansiktet, kan ju säga att de blev ett bad efteråt ;) Insperation

Bah, måste få insperation till att blogga igen. Den finns inte där just nu. Jag vet dock själv att när man följer någon och det är kass uppdatering blir man galen! Ser att mina följare ändå gått in och kikat, det ska bli bättre :) Just nu händer det så mycket i Williams liv, han börjar bli en stor kille! Sitter själv lite kortare stunder, försöker allt vad han kan att komma framåt, snart så! Han har nya ord varje dag ( läs läten) haha! Älskade unge. Livet går framåt helt enkelt. 

Vi har även hämtat hem vår fina enya, nu är hon i sovrummet där hon hör hemma, vaktar och sover gott ❤️ Känns bättre att ha hennes själ nära. Saknaden är hos oss varje dag och allt påminner så om henne. Vi har till och med funderat på att flytta då denna lägenhet är hennes, förstå mig rätt där. Vi flyttade hit mycket för hennes skull med, skogen nära osv. Nu känns de som om vi inte behöver vara här, vill närmre stan helt enkelt :) William har precis somnat så jag ska ha egentid med massa avsnitt av glee! :)