Fredag

Alltså lika skönt att det är fredag, även om man är ledig om dagarna! :) då vet jag att jag får tid med hela familjen, pappa Alexander är hemma imorgon :) vi tänkte åka till mariebergsskogen med william, han älskar djuren! Skrattar så han nästan viker sig :) 

Såhär såg det ut idag hemma vid middagstid, William har fått för sig att försöka äta själv, ja ni ser ju själva hur de blir, haha tokunge! Tiden bara rinner iväg, och ja, jag säger de hela tiden men på riktigt!! Nu sitter han själv ( såklart måste man vara med hela tiden), försöker ta sig framåt på golvet, lyckas än så länge ta sig runt i cirkel tills han når sitt mål. Och det är såååå roligt, han älskar mat! Det är bara att proppa i honom, han gapar och är helnöjd, åh vad jag älskar min lilla skit! ❤️ Tänk att jag är mamma till en sån fin kille. 


Juste, Igår kom Alexander hem från jobbet med denna fina krans och fina kruka som han fixat till mig, underbart! Älskar stuket. Nu så inväntar jag honom från jobb, blir ost och kex, och massa mys framför en film! :) 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback