Enya bus <3


friends


bra kväll med skratt och tårar.

Halloj!
 
Igår hade jag en jätte mysig och bra kväll med Majda. Vi började kvällen hos henne med massa vin och prat om allt mellan himmel och jord, verkligen en kväll som vi behövde tillsammans. Blev både skratt och gråt! Vi drog senare iväg till jaguar för att avsluta kvällen med massa dans, och det var verkligen klackarna i taket hela natten! :) Tack för en super kväll min fina vän <3
 
 
 
Nu ligger jag däremot mindre nöjd hemma i soffan. Alexander jobbar men kommer hem sen i eftermiddag. Då hoppas jag på att vi köper lite mat och myser i soffan framför en bra film, för jag är bakis!
 

En liten update

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men varit full rulle under julen. I fredags drog vi ju till Malmö och var på bröllop, Alexanders pappa gifte dig. Va jätte mysigt. Hann även med att gå ut i Malmö med ett härligt gäng! Vi var även och handlade på emporia i Malmö, ett shoppings center som va gigantiskt stort! Tog en bild på byggnaden som är här nere och man såg till öresunfsbron längs upp på taket. Hade en hel bra helg i Malmö :) blev såklart även " lilla julafton" och fick massa fina klappar av Hultin släkten :)

Julafton spenderade vi hemma i Karlstad hos mamma och pappa, en lugn och mysig dag. Fick även där massa fina och behövliga klappar.

Idag har jag och Alexander haft en heldag tillsammans på stan och även storhandlat hem, hade verkligen ingen mat typ, haha! Köpte oss nya kuddar till soffan, hittade inte ett skit på rean, tycker det bara är massa skit!


God jul


Qvoute 10


Barnmorska ?


Sista dagen igår på förlossningen, vill inte gå därifrån! Verkligen sett och lärt mig massa, huvudet går i ett nu måste jag säga om jag vill vidare utbilda mig senare.. Tar en sak i taget (: har idag varit på mödravården och ska dit imorgon igen för att kika hur de jobbar. Efter det tar jag lite jul ledigt!

Nu är det dags att sova för kvällen, har en hund bredvid mig som är väldigt nöjd med tillvaron och trött!


Tragiskt men sant! One tree Hill <3


Julklapps handling

Gokväll!

Idag har det varit en mysig dag. Gick upp klockan 10, jag och Alexander tog med enya och gick och hämtade Zeke och Troja för en hund promenad (: mamma och pappa jobbade och vi hjälper varandra med hundarna när det krisar sig , toppen bra att ha så! :)

Efter det tog vi bussen till stan och handlade de sista julklapparna så nu är allt klart, himla skönt! Vi åker ju som sagt till Malmö på fredag till söndag så verkligen sista minuten :D vi hann även med en lunch tillsammans innan jag drog vidare till förlossningen för ännu en mysig praktik kväll :)

Nu sitter vår lilla familj i soffan hemma och myser framför tv:n. Ska snart hoppa i säng eftersom jag ska till sjukhuset imorgon igen, full fart!


Praktik

Sitter på sjukhuset och väntar på att min fina sambo ska hämta mig(: har ännu en dag varit på förlossningen, så jäkla spännande! Känner mig väldigt sliten dock. När jag kommer hem ska jag ta ett tränings pass med Alexander, göra de man kan göra hemma :) har inte hunnit och kommer inte hinna träna innan jul, fy fan! Måste fokusera varenda liten tid jag har över till skolan, men får ta i massa i mellan dagarna :)


Qvoute 9


Stress!

Känner mig väldigt stressad med skolan just nu, 1 vecka kvar sen lite ledighet.. Dock mycket som ska hinnas med innan man kan slappna av! Bläääää.

Igår blev det utgång med Ronja, hade jätte kul! Marie kom även förbi en snabbis och gulliga körde oss till stan (:

Idag har jag spenderat min dag/kväll på biva på sjukhuset, va spännande! Många nya intryck men känns skönt att man bara ska observera, inte bli bedömd och ha massa krav på sig:)


Qvoute 8


Lucia

Idag är det lucia, men känns verkligen inte. Inte sett ett ända lucia tåg eller dylikt. De va inte som när man va liten direkt (: har spenderat min dag på universitetet mellan 9-15:30, haft massage. Måste säga att det är jäkligt skönt att komma till skolan och få massage :D när jag kom hem satte jag mig med hemtentan, va inte motiverad alls idag så blev några rader tillagt bara :/ ska sätta mig imorgon igen efter praktiken :)

Therese tipsade mig om en sida idag där man kan se film och serier direkt på datorn utan att behöva ladda hem, så kollade lite oth avsnitt, kanon bra! Här är sidan: www.swefilmer.se

Köpte nytt täcke till enya igår också, ingen vidare bild men här är det:


Qvoute 7


Qvoute 6


blogg award.

Fick en blogg award från Sandra åslund, så betyder att jag ska svara på några frågor och sen skicka vidare! =)
 
Drömresa?
Väldigt svårt att säga faktiskt, men skulle gärna vilja åka till karibien!
Favoritsysselsättning?
Just nu är det träning och självklart älskade enya.
Hur många gånger går du in på Facebook per dag?
Fy, de räknar jag inte ens.. men chansar på minst 5 ggr.
Vad önskar du dig i julklapp?
Träningskläder som jag skrev i ett tidigare inlägg och en tatuering :)
Favoritmat på julbordet?
Köttbullar, aboslut!
Drömyrke?
Måste såklart säga sjuksköterska!
Favorit tidning/magasin?
Veckorevyn.
Favoritplats i Sverige?
Hemma, i min lägenhet. Där trivs jag bäst!
Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost?
Svensk husmanskost.
Favoritdesigner?
hm, ingen speciell vad jag kommer på.

 
What makes you happy on a Monday?
svår fråga, men att veta att man har en hel vecka på sig att fixa saker innan helg, så som plugg och träning.
What drives you to write your blog every day?
Tycker det är roligt att dela med mig om min vardag(även om det inte alltid är så intressant) och att få skriva av sig lite då och då.
Where do you want to live if you could choose freely?
Oavsett om det lockar att säga utomlands, så säger jag ändå Sverige, det är bäst. Helst vill jag bo i radhus, antingen här i Karlstad eller Helsingborg.
City girl or country girl?
Jag är nog en typiskt city girl!
Which is your greatest asset according to yourself?
Det kan jag inte svaret på, vet faktiskt inte.
What do you think your friends would say is your greatest asset?
Tror det skulle vara att jag har "plugg hjärna" då jag får höra det lite då och då, och en bra lyssnare kanske?
Favorite food?
Farfmors köttbullar med sås och potatis, slår inget!
Do you have a famous person you are inspired by?
Nej, inte vad jag kommer på faktiskt.
Do you belive in the power of thoughts?
Jag tror faktiskt det. Hur vi tänker påverkar såklart hur vi lever. Försöker man tänka positivt så tror jag man kommer längre, även fast det inte alltid går!
Where do you want to go on your next vacation?
Åker till helsingborg nästa helg :)
What is luxury to you?
Jag skriver faktiskt som sandra skrev, att få leva ett friskt liv.

Nu till de 2 (ska egentligen vara 5 men har inte så många vänner som bloggar) fina bloggarna som jag vill ska få denna award..


Effektiv dag!

Gokväll!

Idag har jag hunnit med massor! Jobbade på förmiddagen mellan 7:30-11:30, skön tid. När jag kom hem hade Alexander börjat att tvätta så jag hjälpte till. Har en vana att jag alltid vill storstäda, så vi började storstäda, såklart. När det är nytvättat , ny bäddat och städat hemma mår jag som bäst! Lagade även mat, blev pasta med cabonara sås, riktigt gott. Vid 4 tiden satte jag mig med hemtentan igen och betade av en liten del till. Väldigt svårt att hitta referenser måste jag säga, räcker absolut inte med de böcker jag har, tycker faktiskt de suger! Det gör allt mycket svårare och tar längre tid, men har bestämt mig att jag ska bli klar innan denna vecka är slut (:

Efter att pluggat ett tag tog jag mig en runda på 40 minuter med enya, sen tillbaka till datorn. Vid halv 7 mötte jag upp lina med vovvarna och det blev ännu en runda, 5 km rättare sagt (: har en nöjd hund hemma och jag känner mig nöjd med dagen :D

Imorgon ska jag upp tidigt, ska till förlossningen för första studiebesöks dagen, ska bli så spännande :D


Qvote 5


En bit på vägen!

Nu har jag faktiskt skrivit 2 sidor redan, bara 5 sidor minst kvar! Men tror nog de kommer gå vägen. Känner att jag lägger ner för idag, kommer inte orka skriva mer. Tänkte att jag skulle ta mig en joggingrunda med enya nu istället eftersom jag inte kommer iväg till gymmet idag.
 
 

Nu kör jag igång..

Med hemtentan. Har fasat för att börja men någon gång måste jag.. Jag vill inte!!


Monday


önskelista

Hejsan! :)
 
Idag har jag och alexander varit på stan för att julhandla det sista, men hittade faktiskt inte något speciellt. Jag köpte mig iallafall nya trosor och även denna foundation på make up store, testade den förut och är väldigt nöjd! Man ser så len ut i hyn och det syns inte så mycket att man faktiskt har foundation:
 
 Vi tittade på vad vi själva önskade oss i julklapp också för alla andra är nästan klara =) Jag vet iallafall att jag vill ha ;
  • Nya träningsbyxor
  • Ny sport BH
  • Nytt träningslinne
  • Fleese tröja.
Det mesta är som ni ser träningssaker men jag vet faktiskt inte något annat som jag behöver mer än detta. Vi skaffade ju varsin ny mobil precis och vi sa att det var en tidig julklapp till oss. Sen tänkte vi också handla massa på mellandagsrean så vi spar lite tills dess (: 
 

Qvote 4


Mysig lördag!

Nu ligger jag i sängen och tänkte sova för idag, ganska trött. Ikväll har jag haft Ronja här på besök, vi har ätit massa gott och tittat på tv. Känner verkligen att det har varit skönt att tagit det lugnt den här helgen, kommer vara utvilad till nästa vecka då praktiken börjar på förlossningen och den nya kursen (: 
 
föresten, någon mer än jag som har problem med blogg appen på telefonen? Kommer inte in utan avslutas bara.. Har testat installera om! 

Födelsedag

 
 Hej! (: 
 
sitter hemma hos mamma och pappa, har ätit mat och tårta eftersom min kärà mor fyller 51 år idag :) är väldigt mätt måste jag säga, fy bubblan! 
 
idag gick jag upp klockan halv 9 och tog en runda med enya och sen åkte med mamma och pappa till Telia, de skaffade sig en iPhone 4 till mamma i present (: har suttit och hjälpt henne nu, haha! Helt fascinerad. 
 
Ikväll ska Ronja komma hemvändare, blir att se på så mycket bättre (: lugn kväll, kanske tar ett glas vitt. 
 
 
Som ni ser har jag börjat lägga upp olika qvotes på bloggen, tycker det är visa saker och lite mer variation i bloggen, kanske kul för ett att läsa med! 
 
 

Qvote 3


Qvoute 2

 


Friday

Idag har jag hunnit med ganska mycket känns det som. Imorse gick jag upp och tog en morgon runda med Alexander och enya. Senare vid halv 12 mötte jag upp Majda och vi gick till Friskis O Svettis för att ta oss an ett spin pass. Härligt att träna på förmiddagen måste jag säga! Efteråt lyxade vi till det med dusch och bastu på gymmet.

Har även hunnit med att luncha med Alexander O gått på stan, köpt klart nästan alla julklappar nu (: ikväll blir det bara att mysa framför tv:n och äta fredags godis! Idag och imorgon får jag, det är ju helg :))


Morgon promenad

Med mina älsklingar:)


Nu tar jag helg!

Sista jobb passetidag för veckan så nu har jag helg, förstår inte hur glad man kan va för det :D att veta att klockan inte ringer 6 till morgonen, underbart!

När jag kom hem förut hämtade jag enya och mötte upp lina med vovvarna. Tog oss en rejäl runda ute i snön, blev ganska kallt när vi närmade oss hemma, innan dess var det faktiskt helt okej :) va verkligen skönt att komma ut och härligt med sällskap, roligare då!

Nu ligger jag i soffan och degar mig, väntar på att Alexander ska komma hem för vi ska ha filmkväll (:


Qvoute


Here we go

Tränade förut med Majda. Körde stenhårt på två olika cross trainers i ca 1 timme, de kändes jäkligt bra! Snart är de dags att dra sig till Friskis igen för ett dans pass med Linnea!


True!


Migrän.

Vaknade inatt klockan 4 och hade migrän. fyfan. Jag hatar det. Går verkligen inte att beskriva hur det känns, men det är som om någon vrider om varenda nerv i hjärnan och låter det vara så. låg på toan och kräktes en hel del och fick sjukanmäla mig på jobbet idag. Nu mår jag bättre såklart, men en hel jävla dag är förstörd. Nu efteråt är jag väldigt seg och svag i kroppen och har vad jag kallar det "efterhuvudvärk".  Migränen förstör för mig! Jag skulle göra vad som helst nästan för att bli fri från detta. Haft den sen jag var 9 år, orkar faktiskt inte mer. Jag har även försökt med allt känns det som för att få det lindrigare, har ni några förslag om ni själva har migrän?
 
 
Hade tänkt mig att träna idag, men såklart blev det inte av. Har legat hemma i soffan hela dagen, varit skönt att ta igen sig måste jag säga. Kör extra med träningen imorgon istället. Efter jobbet ska jag till gymmet med Majda för att ta igen dagens bortfall och senare på kvällen ska jag på dans med Linnea (: Mycket träning imorgon men det gillas! Känner att det är extremt kul nu att träna och att det går framåt. Får passa på att träna i veckan nu för i helgen ska jag sitta med min hemtentamen hade jag tänkt, kanske hinner iväg och träna på morgonen någon dag. 
 
Nu ska jag göra mig kvällsmat och titta på revenge. PUSS

Måndag, men känns som onsdag!

Ny vecka, men känns som om denna veckan har varit längre, haha! Nog för att jag jobbade i helgen :) idag var det mera jobb, har fått hela veckan på samma avdelning, väldigt skönt! Ledig på fredag dock, längtar!

Idag har jag tränat med Majda, vi körde step men jag tyckte inte att det gav mig så mycket jag ville ha. Det var nytt och man hängde inte riktigt med, svetten kom men inte som önskat ;) därför tog jag med mig enya ut på en joggning runda när jag kom hem, så nu mår jag bra i kroppen (:

När jag kom hem från Friskis hade enya haft kul med kudden.. Hon har en period nu där kuddarna är väldigt goa att jucka på, kanske dags för löp period snart?


Första advent

Snart är det verkligen jul, tiden går så fort, läskigt fort. Men nu är det faktiskt mysiga tider, så ska inte klaga :)

Idag har jag jobbat, har ändå varit en helt okej jobb helg. Jobbade med Ronja idag och alltid lika roligt även om man är trött och sliten :) när jag kom hem så stack jag, Alexander och enya ut på en löp-runda tillsammans. Hade egentligen tänkt åka till Friskis med Majda ikväll, men är ju första advent så jag och Alex Har haft mys med lussebullar, peppakakor och julmust. Kompenserade upp det istället med löp-rundan :)


1 december

Och det snöar! känns lite som om vi börjar närma oss jul nu, mysigt (:

Nyss kommit hem efter att ha varit hos farmor och farfar (: gick dit direkt efter jobbet och mötte upp Alexander och enya. De bjöd på varma mackor med kräft stuvning på, mums!! Hjälpte även farfar med hand bredband (:

Nu ligger jag, Alex och enya i soffan och är sega som få! Ikväll ska vi bara vara hemma, inte göra ett skit.

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Untitled

Nu har jag inte uppdaterat på hela veckan, men känns som om det ända jag har gjort denna vecka är jobba, träna, ätit och sovit. Är ganska slut i kroppen, jobbat hela veckan som sagt, hela denna helgen och nästa vecka.. Är ledig först nästa fredag, känns jäkligt tungt ! På toppen av det har jag nog uvi, förhoppningsvis försvinner det(:

Vilket trist inlägg, men sanningen ;b var ju även på Mikaelas och Sannas avskedsfest igår, de åker till Norge på måndag för säsongs jobb. Hade en trevlig kväll med mycket dans :D