Jag är lycklig!

Jag vet inte riktigt hur lycklig man kan va, känns som om jag är på toppen av lycka just nu. Hela kroppen sprudlar och allt som står framöver gör att det känns ännu bättre :) vi skrev kontrakt idag på lägenhet. Så himla skönt, äntligen! Blir inom kbab som nu vilket är skönt och lägenheten är verkligen perfekt! Vi flyttar den 21 september, ska bli så kul att få göra ordning Lill killens rum ❤

Vi har även hämtat vår vagn idag, så nu står den i vårt vardagsrum. Känns jätte konstigt! Sneglar på den lite då och då, och kan Inte sluta le :)


Förlossning

Idag var vi på första föräldrarkursen, det var väldigt givande :) vi pratade om förlossning, smärtlindring och även om hur vi tänkt kring föräldrar ledigheten. Spännande att höra hur andra par tänker och hur de ser på allt :) jag har faktiskt inte några speciella krav eller förväntningar på förlossningen. Jag vill ta det som de kommer och vill såklart göra de bästa för att vår son ska komna ut. Tycker inte om tanken att planera exakt vad jag vill ha för smärtlindring osv eftersom jag inte har en aning om hur min kropp kommer hantera den smärta som kommer vara. Jag tar det efter hand:) många frågar om jag ska skriva någon förlossnings förberedelse, men jag kommer ta det som de kommer som sagt :) jag är rejält påläst iallafall och har med mig en del från min utbildning så det är en trygghet.

Lite komiskt med de hela, fråga min kära Alexander hur han vill att det ska vara och hans berättelse Löd : jag tänker mig att vi åker in 9:00 till förlossningen, han kommer ut 9:30, ronden för läkarna är vid 16:00 så vi får träffa läkare. Då har de gått 6 h ( man ska vara kvar i 6 h efter födseln och även träffa läkare) sen går vi till patienthotellet så kan vi se på tv!

Haha, ironi i det hela men de lät fan inte dåligt alltså ;)


Aug. 19, 2013

Godkväll :)

Har precis lagt mig i sängen, ny duschad och under täcket. Så underbart! Känner mig trött i kroppen idag, även om jag inte gjort speciellt mycket. Satt hela förmiddagen i telefon, ringde försäkringskassan ang föräldrarpenning, universitetet och mitt jobb. Kändes som evigheter jag satt. Men nu är de gjort! Har även tränat idag på Sats Färjestad med Alexander. Vi har en prov vecka där :) va himla fräscht , kan faktiskt tänka mig ett kort där framöver. Vi får se :)

Ska sova alldeles strax, för imorgon är det den första föräldrarkursen vi ska på. Ska bli så spännande :D vecka 31 idag också. Snart kommer du :)


Fina vän

Nu sitter jag och väntar på buss hem till Karlstad igen. Haft det toppen bra hos Therese, och vi har enbart gjort de vi känt för just då och nu, inga planeringar eller så. Underbart! Har varit blandat med mycket film mys, mini golf, tripp ut på naturreservat, stan och god mat (: kändes verkligen behövligt, tack min fina vän!


Mot Västerås!

Nu är jag påväg till Västerås och ska träffa efterlängtade Therese :) ska bli så mysigt, bara vara! Kände också att jag fick passa på nu innan vår son anländer till världen (: Dock sitter jag på en röv varm buss, eller så är jag väldigt känslig. Svettas som en gris typ, skönt att de bara är 1 h kvar tills jag är framme (:

Älsklingen min ringde nyss också med goda besked. Som alla 23 åringar gör, tog jag ett cellprov i april som visade något förändrat. Jag trodde direkt att nu är de kört och har tänkt på detta mycket. Fick göra om för någon vecka sedan, och nu ringde Alexander och sa att svaret kommit och de va helt normalt :D så lättad, så glad :)


Vecka 30

Nu är vi inne i vecka 30, och inom 8-12 veckor är de normalt att han skulle kunna komma till världen, så nära men ändå långt borta! Jag längtar massor (: jag mår fortfarande jättebra och har verkligen inget att klaga på. Visst, de börjar bli jobbigt att göra mer ansträngande saker och gå i trappor, men jag bär ju en person till faktiskt (: himla glad över att jag hittills haft en sådan bra och lätt graviditet, jag njuter fullt ut :)

Bortskämd är han redan iallafall vår lilla prins, han fick detta på posten idag av sin farmor och jag fick även inbjudan till min baby shower, spännande :))


Fredag

Nu har jag varit ledig 3 dagar i rad och har 2 sista arbets pass framför mig på csk. Vart har sommaren tagit vägen?! Kändes som om det var nyss jag började jobba och hade 8 veckor framför mig.. Men vips så var det snart slut. Har iallafall trivs jättebra och är nöjd över sommaren (: fick ett present kort i veckan av avdelningen som tack och det drog jag nytta av idag :) jag och Alexander kom nyss hem ifrån en bio kväll tillsammans, blev att se elysium. Den var bra och en riktig bio film faktiskt. Värd att se :)

Blev även en runda på stan idag med Ronja som jag inte träffat på ett tag (: vi fikade och sen shoppade vi båda lite. Jag fick med mig en tröja till mitt hjärta, ett par mamma byxor till mig och fyndade även på rean till Lill killen :)) alla i familjen fick något, utom enya :/ hon får ett smaskigt ben imorgon istället :B


Obeskrivligt

Jag har ett sånt lyckorus! Jag är så himla lyckligt lottad och jag älskar verkligen mitt liv nu. Har en underbar familj som snart blir en till, vänner och allt! :)

Idag kände jag och Alexander vår son dra handen/benen mot magen och tryckte mot oss, det var helt underbart och vi båda kunde inte sluta skratta och le, helt obeskrivligt. <3 vi väntar med spänning på vad som väntar oss framöver!

Juste, vår vagn har kommit, men sittdelen som vi beställde var slut i den färgen " ocean" så det blev en svart del där också. Lite tråkigt såklart men svart går alltid hem och vi piffar till det med färger såklart :D beställde skötväskan här nere nyss också, stilren och snygg. Himla nöjd (:


Torsdag

Nu är det näst sista veckan på jobbet innan jag är ledig 2 veckor inför skolstart igen. Sommaren har gått så fort! Tiden bara rusar iväg. Känner mig lite tyngre nu och att allt är lite jobbigare än vanligt, men absolut inte så att något hindrar mig :)

Blev så glad idag när jag kom hem, älskling hade köpt ett par byxor till vår Lill kille, hur söta?! :D