Vårstäda.

Idag har jag haft sista seminariumet för praktiken, himla skönt! Gick susen och nu är det bara slutbedöming kvar nästa vecka. Är absolut inte orolig för det överhuvudtaget :) Känner att det har gått bra och jag har gjort bra ifrån mig. Imorgon blir de en A-tur så blir att gå upp tidigt. Har även städat här hemma idag.vårstädat!  såg ut som en svinstia! Hängdebort min vinterjacka (Dock bara i minklädgarderob här uppe, man vet fan aldrig) och vinter skorna. Hann även med att byta sängkläder och handla inför brudarna som kommer imorgon för lite för tidig födelsedagsfika :) Fyller nämligen 23 på fredag, känner att det egentligen inte är så mycket att fira så kände att det räckte med en liten kvällsfika tillsammans.

Sol, sol!

Hallå.
 
Idag är jag hemma ifrån praktiken, mådde inge vidare imorse men nu känner jag mig på topp igen, var nog bra att ta en dag och ta igen sig på (: Det är så sjukt härligt väder ute också! Var ute med enya på en promenad förut, skönt med lite luft och ännu bättre när solen ligger på, så låt detta väder få stanna kvar nu :) Vädret påverkar en så mycket, iallafall mig. När solen kommer fram så blir man genast gladare :) Var och släppte enya igår i hundrastgården, var även fint väder då också, men va något kallare. Efteråt luktade enya verkligej BAJS av all lera och hundskit som folk inte plockar upp, så hon fick en rejäl dusch efteråt :)
 
Idag ska jag som sagt bara ta igen mig, ska även ta en kvällspromenad med Linnea ikväll, sånt får man aldrig för lite av. Imorgon är det sista seminariumet för praktiken, så skönt att det börjar närma sig ett slut! Även om det är himla roligt att vara på praktik och känna att jag snart är där själv,så är det samtidigt sjukt jobbigt och prestera bra hela tiden och bli kollad, men snart slipper jag det eftersom jag blir klar i januari! :D 
 
Igår var jag och aelxander och tävtta bilen också, den va så lortig så man såg inte ens att bilen var svart! Glömde ta kort innan men här är resultatet efter , något vackare och renare :D

Vår


Godmorgon!

Jag har ledig helg, men vaknar ändå skit tidigt, jag vill sova!!! Är pigg också, det som är jobbigt. Men får väl ta vara på dagen och göra något vettigt. Tänkte tvätts bilen och handla idag :)


Igår var jag hemma hos Marie och hade det mysigt. Vi tittade på filmen ' les miserables, helt okej men så jävla lång kändes det som. Tog ju aldrig slut!

Hoppas ni får en fin söndag!


Uppdatering

Hallå :)

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen nu, men känner att jag har fullt upp med skolan och praktiken som är igång, håll till godo, jag kommer igen snart :)