Shopping!

Hej :)

Igår blev det en utgång med syster och hennes kompisar, blev spontan utgång men oftast dem som är roligast :) hade toppen trevligt!

Idag har jag varit bakfull, inget vidare alls! Syster, Alex och jag tog oss ändå ner till stan för att luncha men även för att shoppa lite :) fick med mig ett par skor, svart jeans, höst jacka och en t-shirt hem :) helnöjd!

Nu ska vi snart sätta på en film här hemma, blir dock att sova tidigt eftersom jag ska jobba inorgon där jag sommarjobbade :)

Lite bilder :

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3866365/images/2012/pic_5040fde69606ee47bf0008cf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3866365/images/2012/pic_5040fdea9606ee47b800082a.jpg" class="image">


Onsdag

Har redan gått 3 dagar på universitetet, fasen va snabbt det går! Har varit hela förmiddagen fram till 2 på biblioteket och fortsatt med vårt grupp arbete, äntligen klart! Imorgon är det redovisning som gäller :)

Åkte hem och tog enya på en längre runda efter skolan, sen cykla jag ner till stan för att möta upp syster. Hon hade mina tränings kläder, ska iväg och träns sen så behövde dem :) passa även på att ta en snabb lunch på waynes, syster yster bjöd, tack <3

Nu tänkte jag vila ett tag, helt slut i huvudet efter en hård start i plugget, sen iväg mot Friskis :))


Plugget

Hej (:

Har varit på universitetet hela dagen idag, har påbörjat ett grupp arbete om barnkonventionen. Ganska kul fast skulle vara betydligt roligare om man hade haft mer tid på sig. Ska vara redovisning på torsdag, det vill säga att vi enbart har 2 dagar på oss! Blir att köra slut spurten imorgon :)

Imorgon blir det att skaffa träningskort på Friskis och Svettis, och inleder det med dans med Majda :)

Har dumle här eftersom per körde Therese till Västerås. Hur mysigt som helst! Enya älskar när han är här :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3866365/images/2012/pic_503cff0eddf2b331a4000940.jpg" class="image">


Bästa vän!

Precis kommit hem från stan där jag träffade stina, Majda och therese. Blev en hejdå fika eftersom Therese åker mot Västerås inorgon. Hade jätte mysigt ihop och skratta som vanligt :) blev lite mer känslor när vi skulle krama varandra, jag bröt ihop! Är väldigt blandade känslor, både lycka och saknad redan. Så himla glad för hennes skull, någon om hon är värd detta! :) samtidigt s kommer det bli himla tomt här i Karlstad utan Therese. Vi har varit vänner i snart 15 år, och hon har alltid varit min bästa vän. Vi har haft våra tider då man inte hörts under årens gång, men alltid har vårat band varit lika stark, som en syster! Gud vet allt vi vart med om tillsammans :D Jag vet vart du finns, och jag hoppas du vet desamma :) låter som om hon ska flytta 40000 mil bort, men är typ 25 mil bara som tur är :))

Puss på dig!


Söndag

Hallå! :)

Var så trött igår så orkade verkligen inte uppdatera något. Hade iallafall en kanon mysig kväll med Therese i fredags, behövdes! :) sov inte så många timmar så var ganska trött igår, men det blev ändå utgång för mig med Ronja, stina och isabel :) var på Harrys, vilket faktiskt var kul (:

Idag ska jag med mamma och papps till Ikea, tror de bjur på lunch, så gott!

Och Marie, grattis grattis på din födelsedag för tusan :DD


Fredag

Hej alla! :)
 

Börjar se att det blir lite mer folk som läser bloggen nu, kul! :) Känner även att motivationen för att blogga finns och tycker faktiskt att det är kul att skriva. 
 

Imorse åkte Alexander iväg på jobbresa, kommer bli tomt här hemma, men som tur är har jag Enya här hemma :) Blev att jobba idag på min favorit förskola, blev ett kortis pass 11-16 eftersom jag måste anpassa mig lite efter min älskade vovve. Men skönt ändå med lite extra timmar :) Cyklade även till kronoparken idag, och jag tog mig upp för mördar-backen!! Ska ju även cykla nu till skolan så länge det går, iofs har vi praktik andra veckan av skolstart så det blir att cykla till sjukhuset då istället, men det är väl motion det också? ;) 
 
Ska köpa mig ett guldkort på friskis denna månaden också, ett helår direkt. Ska verkligen komma igång nu, for real. :) 
 
Nui sitter jag i soffan, håller på att ta ner några avsnitt av criminal minds, helt fast i den serien. Kan kolla hela nätterna på det, lite läskigt, men på ett bra plan (: Senare ikväll kommer min bästa Therese hit för att ha en myskväll och övernattning =) <3
 
Ha en underbar fredag !
 
 

Dagen i bilder


Torsdag

Igår var vi på bio som sagt, och filmen nådde tyvärr inte upp till någon av våra förväntningar :/ den var helt okej, men ingen bio film och eftersom man hört många sagt att den ska vara sjukt bra, gick man in för det. Får hoppas snabba cash 3 ger oss en riktig bra film :)

Idag är det inte så mycket planerat. Ska cykla med enya till stan om ett tag och lämna matlåda till Alexander, glömde den imorse. Sen vetja ska jag förbi Marie en sväng :)

Ikväll ska jag mysa med min älskling, han åker iväg i 4 dagar så får passa på att mysa lite ikväll :)

Hoppas ni får en bra dag<3


Onsdag.

Tiden går verkligen snabbt när man är ledig. Redan onsdag idag, vilket betyder att det är 5 dagar kvar av ledigheten innan skolan börjar. Men ska njuta fullt ut!
 
Idag ska jag och Alexander ha en dag med varandra, blir nog bara att ta det lungt och laga mat :) Ikväll ska vi iallafall på bio med Therese och Per. Det blir att se snabba cash 2, ska bli riktigt kul :D
 
Hoppas ni får en bra dag, puss.
 
 

Morgon mys

Med enya :)


En bra dag

Som jag trodde imorse :) blev en lunch med syster idag, träffade även marie som hakade på och även en sväng på komvux för oss.

Testade på afro dans idag också med Majda och Therese, det var riktigt kul! Välkommen träningsvärk igen säger jag :b ska bli skönt att komma igång med träningen igen när skolan börjar, ska köpa ett nytt kort på Friskis och lovat mig själv att träna minst 2 dagar i veckan, helst 3-4 gånger om jag kan :)

Nu på kvällen har jag varit hos Therese eftersom Mikaela skulle klippa och färga hennes hår, blev hur jäkla bra som helst! Lite avis faktiskt :) syrran vill bli frisör och idag visade hon verkligen att det är det hon ska bli och är född till :) så om någon vill klippa sig, hojta till ;)
Behöver även klippa mig så ska nog be Mikaela göra det, vill ha som sist typ, slänger in en bild och bjur på det.

Nu ska jag sova, varit en full späckad dag.. Och det bästa nu är att det är nybäddat :)) sov gott!


Godmorgon :)

Sovit riktigt bra inatt, och idag är det en bra dag tror jag :)

Ska snart hoppa in i duschen, ska fika med min syster på stan idag och komma ikapp med vArandra lite :) sen ska jag hem och tvätta( mindre kul men behövligt) och avslutar kvällen med dans med Majda och Therese :) hur bra som helst!

Hoppas ni får en bra dag, xoxo


Ensam mamma söker

Sitter och tittar på ensam mamma söker som har premiär ikväll, lika kul varje gång :) har försökt att fixa bloggen lite men sjukt svårt, haha!

Blev en promenad med familjen Fröding/Sköld förut med vovvarna runt Gubbholmen, så enya är fortfarande helt slut efter det :) tror dock hon är i spök perioden igen, hon tycker det mesta är läskigt nu för tiden, får hoppas det går över :)


Done

Tentan är gjord.. Det kändes bra på något sätt men min hjärna kanske spelar mig ett spratt! Det är bara att vänta och se, som jag skrev innan är det inte hela världen.. Kommer dock bli grym på läkemedels räkning sen isf ;)

Ska snart cykla hemåt och ta tag i städningen, hann aldrig röja upp i morse :)

Puss på er!


Semester!

Sjukt skönt att vara ledig nu, bara kunna sova och göra vad man vill utan att tänka på någon tid :) dock börjar min första semester dag med att åka till universitetet och skriva läkemedels tenta, körde på förra så vill fan sätta denna alltså. Har dock ingen panik över den, då jag har ett tag på mig men skulle va så skönt att ha den ur världen bara :))

Blir att plugga imorgon bitti och städa lite här hemma, sen blir det nog att cykla till uni, röra lite på fläsket ;)

Nu blir det att bädda ner sig i sängen, godnatt !


Sista dagen

På jobbet! Ligger i soffan i personal rummet och ska vila 40 min på rasten, hur skönt? Var nyss till Hannah Larssons konditori och köpte en lång bakelse, vetifan vad den heter :b ska bjuda personalen på det, har trivts så bra så det minsta man kan göra :)


Lördag

Gokväll!

Nyss lagt mig i sängen efter att haft en hemma kväll med Majda och Marie :) åt massa onyttigheter och kollade på filmen " geek charming". En riktig High school film sånna man älskade att se när man var yngre :b

Idag vaknade jag av migrän, mindre kul. Mådde piss hela förmiddagen så fick börja senare på jobb idag. Att man aldrig blir av med den skiten, vill bara försvinna när det händer.. Men nu efteråt kan jag vara lugn ett tag då det inte kommer allt för ofta längre :)

Imorgon väntas sista arbetsdagen på sommarjobbet, Gud vad tiden gått fort och sommaren bara försvunnit.. Hoppas på fint väder till veckan så man kan njuta de sista innan plugget drar igång :)

Nu säger jag godnatt (:


Fredag.

Nyss hemkommen från jobb, och jag är ganska trött. Inte sovit så många timmar i natt, men det gör mig ingenting! För igår var det äkta tjejkväll hos Therese med lina, Stina, Majda och Linn :) vi käkade tacos, spelade poker, musikquiz som Therese hade gjort och självklart var vi tvugna att låta vårat barndoms spel följa med oss nu, så det blev anden i glaset efter midnatt :) vi somnade nog inte förens 4:30 :b hade en super bra kväll som tog slut alldeles för fort!

Köpte även en liten påminnelse till Therese om vilken bra vän hon är, och lite mening att hon ska tänka på mig när hon ser den när hon flyttar såklart, hihi :)


Sommar!

Nu är det verkligen varmt ute :) varit en hel dag i solen idag igen, var på kroppkärrs badet med Marie och sen tog vi en cykel tur med enya :) nu steker vi på balkongen, blir att laga lite matlåda om ett tag :)

Vid 6 ska jag hem till Therese på tjejkväll och övernattning med hela tjej gänget <3


Helt slut..

I kroppen! Har varit ute hela dagen idag, solat och badat och det känns. Va på kronoparken förut med Ronjas familj på park badet, jätte mysigt och härligt att bada i pool! :)

Nu måste jag ta en dusch för jag luktar både sjö och badhus typ, haha!

Puss på er!


Sol och bad :)

Åh vilken härlig dag, solen är framme och jag och Marie ligger på stranden och steker :)


Ännu en myskväll

Idag har jag jobbat 14:30 till 19:30 och efter det mötte jag upp alexander och så drog vi till Therese och per där även Majda var :) vi köpte hem Kina mat och pizza och tittade på the diktator, jäkligt rolig film! :D

Nu ligger jag i sängen, ska kolla ett avsnitt av criminal minds sen sova :)


Godmorgon :)

Fick mig en sovmorgon till halv 11 idag, det var behövligt. Måste dock ställa om snart och vakna tidigare eftersom skolan drar igång om 2 veckor. Har i allafall hunnit tagit disken sen igår och plockat här hemma. Nyss duschat också så ska ta och fixa till mig sen ta enya på en tur ( hon ligger nerbäddad fortfarande i sängen).

Ha en Bra dag :)


Åh vilken mysig kväll det har varit. Therese och per kom hit strax efter 8 och då bjöd vi på 3 rätters. Rätt så mätt nu med andra ord :) blev lite balkonghäng och sen drog vi på filmen " the lucky one". Hundarna busade som tusan och nu är enya helt utslagen i sängen och sover som en stock! Var riktigt mysigt att ha dem här, vem vet när nästa gång blir.

Nu ska jag sova, imorgon väntas det jobb och förhoppningsvis quiz :)

Natti <3


Ny vecka

Hallo!

Har nyss smällt i mig en hel gulaschsoppa, men fy vad gott det är! :) ska snart dra mig mot jobbet, 14:30-19:30 är passet idag, så het okej :)

Ikväll har jag och Alexander bjudit hem Therese och per på lite gott, ska bli mysigt :) nog kanske sista kvällen vi 4 hänger tillsammans eftersom min älskade vän ska flytta till Västerås och börja plugga, glad för hennes skull även om det är tungt :)

Kanske uppdaterar ikväll , annars får ni ha en bra start på veckan :)


Härliga dag!

Haft en riktigt härlig dag med min andra hälft idag. Varit ute i solen ett tag och njöt, vet ju aldrig om det är sista sommar värmen nu ( hoppas inte)! Har även gått lång promenad med enya och såklart blev det massa skvätt i vattnet :)

Övningskörningen idag gick bra, tränade på att backa ut och runt hörn, notera art jag verkligen är nybörjare, haha. Nu på kvällen har vi legat i soffan och tittat på film och bara varit, helt perfekt dag med andra ord :) <3


Söndag

Hejsan! :)

Har nyss haft mamma och pappa här på besök, vi fikade och givetvis ville de se nya " vardagsrummet" hur det blev :) pappa blev dock mest kär i tv:n och försökte få mamma att vilja ha en likadan, haha.

Idag ska jag och Alex ut och köra med pappa, och Gud vet hur det kommer gå med mig! var evigheter sen jag körde, men det kommer nog gå vägen :)

Ha en Bra söndag!


Hel nöjd

Har varit iväg till Ikea idag med Alexander, och nu är jag hel nöjd med vardagsrummet :D köpte soffbord, kuddar, ljus och ljushållare. Det ända som saknas är 2 kuddar i turkos förg sen är det klart!


Photo

Slänger in en bild på den nya soffan som vi hämta igår! :)

Va även ute och cykla med enya nyss och hon parkerade sig på gräsmattan utanför, orkade inte ta de sista metern till dörren, sötnöt <3


Ledig helg.

Är ledig hela denna helgen, och det är så skönt! Har dock bara nästa vecka kvar på sommarjobbet, kommer bli ganska tomt faktiskt.. Men ändå gött att få vara ledig 1 vecka :)

Igår blev det en spontan utgång med syster, Ronja, Sanna och Emilia. Var en toppen kväll, dock sitter huvudvärken på idag, men det vare värt! Brukar aldrig bli bakis tidigare, men nu börjar det fasen smyga på.. Börjar jag bli gammal tro? ;b

Idag ska jag inte göra ett skit mer än att ligga hemma i soffan och slappa. Skönt att göra det också ibland. Blir nog att ta hem en bra film, något tips?

Nåväl, ha en fin lördag <3

Film

Godkväll :)

Har precis kollat på filmen " a thousand words" var helt okej faktiskt. Alexander började titta på den med mig, men somnade 15 min in i filmen :b

Idag har jag jobbat kväll och tog även helg idag. Inte många arbetsdagar kvar innan 1 veckas semester.. Sen drar skolan igång igen. Måste erkänna att det ska bli skönt att komma igång igen :)

Nu ska jag försöka sova, ska även försöka mig på att fixa till bloggen imorgon!

Natti!


Ännu en blogg.

Nu ger jag bloggandet ett sista försök, som jag sagt ett x antal gånger tidigare.. jag vet. Men jag vill så gärna hålla igång skrivandet, men på något sätt så försvinner glöden efter ett tag. Ska Hålla denna vid liv.
 
Som ni ser är inte bloggen så snygg ännu, tänkte jag skulle fråga min fina vän Therese (igen) om hon kan fixa den när hon har tid.
 
Nu ska jag ta och laga lite mat för idag är det jobb som gäller.
 
Ha en bra dag!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.