Onsdag

 
Nu är det 4 dagar kvar och idag var jag hos barnmorskan, förhoppningsvis för sista gången (: allt såg bra ut som de gjort hela tiden, känns så bra! Hon sa att det är bara att sätta igång att föda nu :D dock så har jag seminarium imorgon, går hel dag på univerditetet och på fredag fortsätter det med en halv dag, efter det skulle det vata perfekt för dig att komma, W ❤️ 
 
Har att även hunnit med att träffa lina idag. Vi tig oss en Lunch på stan och babbla om allt möjligt (: när jag kom hem pluggade jag, läst igenom 4 arbeten som vardera är på ca 25 sidor så mitt huvud är ganska segt just nu. men om ett tag går jag ju faktiskt på mamma ledighet, så jag står ut ett tag till :D 

Lilla enya.

Nu är det 9 dagar kvar till beräknad förlossning, det är bara några dagar!! Jag längtar så jag dör snart :))
 

 
 
 
Har nyss kommit hem ifrån mamma och pappa. Pappa hämtade mig vid halv 3 och det blev att äta tacos hemma hos dem tillsammans med lillasyster och hennes pojkvän. Alexander kom även efter att han slutat (: Förmiddagen spenderade jag åt min kära lilla vovve, vi var ute och gick 1 h ( det jag orkar nu ungefär) vi lekte även i löven som hon älskar nu på hösten och sen så tappade jag upp badvatten med såpa i för att behandla hennes tassar som inte mår så bra. Vi var iväg igår till djursjukhuset och pratade med dem och inskaffade medicin till tassarna och även en tratt som hon ska ha på när vi smörjer in. Fick även tips om att bada tassarna i såpa någon gång ibland så det ska vi testa. Det är svamp/exem hon har som alltid kommer nu under hösten/vintern för att det är så fuktigt ute. Gjorde ont i mig att se henne med tratten på då hon va jätte deppig, mest sur säkert men ändå ;P
 
 

Tiden går fort!

Idag har jag och Marie skickat in vår uppsats inför seminariebehandling. tänk att vi är där. tiden har gått sjukt fort ändå och det hsr inte varit så skrämmande som alla sagt. Nu ska man inte säga för mycket då några saker är kvar, men det största jobbet är gjort! 
 
Nu är jag ledig igen i några dagar, tog helg idag (: skulle passa perfekt fall W ville kika ut nu, typ inatt eller imorgon, haha! jag vet att du kommer när du är redo, men mamma och pappa längtar efter dig så mycket ❤️! 
 

syster var även här en sväng på eftermiddagen, vi kikade på film och myste. Tog även en promenad till affären för att handla lite. 
enya, min solstråle och fotomodell till hund❤️
 

14 dagar

idag är det exakt 2 veckor kvar till W är beräknad. Många tankar går hela tiden och undrar när du vill komma. Inatt, imorgon, nästa vecka, över tiden?! Tänk om man bara visste :) Helt vill vi ju ha dig nu.
 
Inatt kände jag ganska mycket sammandragningar/förvärkar, så har inte kunnat sova ett skvatt typ. Är med andra ord väldigt trött idag. Men det går med sig (: Nu på förmiddagen har jag och Alexander städat här hemma och vi håller även på att tvätta lite. Det är ett himmelrike att ha tvättmaskin måste jag säga! Slippa springa ner i källaren, passa tider osv. Det är verkligen värt pengarna. Ska ta mig en liten tupplur nu, Ronja kommer på besök vid 2 tiden, ska bli kul att träffa henne, länge sen och sen har hon ju inte sett hur vi bor ännu :)
 
Magbild för v 38 (mina händer är enorma, så jäkla fyllda med vätska) och även lite kvällsshopping från igår:
 
 
 
Ha en trevlig söndag!

Fredag!

Idag har jag hunnit med massa känns de som och klockan är bara 3! :) imorse gick jag upp bid 9 eftersom jag skulle möta mamma i stan halv 11. hon följde med mig till sjukhuset där jag skulle hyra bilbarnstol, Alex jobbar ju då det har öppet. så nu har vi även det här hemma :) nu finns verkligen allt som behövs, så kom nu ❤️  var även till gripen och lämnade urinprov ( vanlig rutinkontroll som gravid) och hämtade en tens apparat för att ha här hemma nu och även kanske under förlossningen. Ska testa den ikväll på ryggen för att se om de ger bra effekt. Har alltid ont i ryggen nu på kvällarna. när jag och mamma ändå var i stan så shoppade vi lite. Jag köpte en del inredningsaker och av mamma fick vi en overall till lillen :) varm och go! vid halv 1 mötte vi upp Alexander och vi lunchade tillsammans :) nu ligger jag typ halv död i soffan och ska bara njuta resten av denna fredagen. Ikväll blir det att laga kött och potatisgratäng, se fotboll och umgås med min bättre hälft, min älskade pojkvän. ❤️ 
 

Lite ledighet

Nu är jag alltså ledig fram till tisdag då vi ska på handledning på uniersitetet. Det är verkligen skönt! Idag har jag dock bara legat hemma i soffan, haft huvudvärk men som är borta nu (: Tog mig en promenad förut med Alexander och Enya, blev inte jätte långt men de räckte för min del, det är tungt nu!  När mitt hjärta kom hem ifrån jobbet idag hade han med sig ett stort paket som hans far och Lotta (fru) hade skickat till W. Jättefina saker, och så himla mycket!
 
 
Nu måste jag säga att lillkillen har massa kläder som väntas på att användas, ska inte inhandla något mer förens han är 1 månad iaf (: om jag/vi kan hålla oss. 
 
Har precis även slängt ihop lite chokladbollar som vi ska mumsa i oss snart framför en film, tror det blir the conjuring ;o Får se om jag kan somna inatt!

En lättnad.

Först vill jag bara tacka er som kommenterade förra inlägget, Det var värmade ord! ♥ Jag älskar verkligen att vara gravid och som jag skrev så är allt värt att gå igenom för att i slutändan så kommer något underbart :)
 

Idag har jag och Marie suttit och skrivit klart första utkastet av C-uppsatsen inför den individuella handledningen som är den 15 oktober. Det är helt galet vadfort tiden har gått, trodde aldrig vi skulle sitta som idag och skicka in en nästan klar uppsats. Det är verkligen en lättnad! Kommer bli helt underbart dock när seminariumet är gjort och att den är inskickad helt! (:
 
I helgen som var köpte jag och Alexander ännu mer inredning till lägenheten och detta blev de:
 
Inte världens bästa bilder direkt, men ändå :) Tycker det är så himla kul att köpa nya saker till lägenheten och fixa och dola här hemma, jag trivs verkligen jättebra! Snart är det ju även dags att var lilla son kommer till världen tycker jag,nu är längtan enorm! Förra veckan packade vi även BB väskan, bara vår egna väska som nog kommer packas i sista sekund (: 
 
 
Igår inköpte jag denna boken till vår prins, såklart han ska ha som har en pappa som är galen i sport och träning!♥
 

Gravidkilon.

Jag har inte pratat något om vikt i min blogg angående graviditeten, det har bara inte blivit så. Men tänkte skriva ett litet inlägg här om hur kroppen faktiskt förändras under 9 månader! Skriver om min kropp och hur det är/varit för mig, sen vet jag inte hur alla andra gravida känner ;p
 
Precis innan jag blev gravid hade jag börjat komma igång med min träning, på riktigt!  Jag hade som mål att bli riktigt fit inför sommaren, kanske inte just att gå ner så mycket i vikt men att bli tight. Jag vägde då 62,2 kg senaste gången jag vägde mig innan jag sätllde mig på vågen igen, gravid.
 
Här är två bild ungefär då jag vägde 62 innan graviditeten:
 
 
Nu när jag snart är fullt gången och ska ha beräknat om 3 veckor har jag gått upp 17 kg. Jag fick ärligt talat panik när jag ställde mig på vågen hos barnmorskan nu senast. Min barnmorska berättade att det är normalt att gå upp i vikt och att det är väldigt individuellt, vilket jag också förstår såklart. Sen är det ju inte så att just jag själv har gått upp 17 kg, utan det är ju mycket i kroppen nu som väger extra. Barnmorskan berättade att minst 8 kg av dessa har varit oundvikligt eftersom det är barnet, vattnet, moderkakan, ökad blodvolym etc. som väger. Men det är faktiskt inte hela världen! Jag har som mål att gå ner till 60 kg och det vet jag inte kommer vara några problem alls (: Allt som hänt under graviditeten och förändrat min kropp, är något jag skulle göra tusen gånger om för att det jag bär på är en miljon gånger vitkigare och mer världefullt. Vår lilla son, W ♥
 
såhär ser jag ut  idag i kroppen ungefär:
 
Tycker ni det syns att jag gått upp hela 17 kg? Ärliga svar tack :)
 

1 oktober

Nu är det bara 26 dagar kvar tills W är beräknad! ♥ Tiden går fort samtidigt som den kryper fram nu. Jag vill åka in till förlossningen nu, jag vill känna på hur det är att föda och sen känna lyckan efteråt (: Inte det minsta nervös ännu, jag känner mig väldigt lugn i kroppen och ser bara framemot den resan (:
 
Snart ska jag och Marie till universitetet för vår sista handledning i grupp, tänk att snart är vi klara med c uppsatsen, eller ska vara iallafall (; Har bakat kladdkakemuffins som jag ska ta med och Marie har bakat chokladbollar, mums!