Lilla syster!

Nu är äntligen lilla syster hemma 1 vecka! Vad jag saknat dig. Sen kan de väl inte bli bättre imorgon då stora syster kommer också med lilla Nelly! ❤️ 





William träffade ju Mikaela när han va nykläckt och fram till han va cirka 1 månad, vilket innebär att han aldrig varit " med" vid träffarna. Idag var alltså första mötet inprincip och han var super glad!! De har pratat mycket på Skype och i telefon ( i den mån som går i den ålder, haha) så tror han känner igen rösten. De verkade så iallafall. Han har kommit in i en period nu där okända ansikten iväg röster kan vara obehagliga, men Mikaela tyckte han om ❤️ 

Idag har de verkligen bjudits på mycket motion. Vi mötte upp Mikaela och gick från rud till våxnäs. Galet. Mikaela skulle fixa pass och sen tog vi ett besök hos farmor och farfar. Vidare sen till ikea för att Mikaela skulle shoppa loss till sin nya lägenhet som hon och pojkvännen tino skaffat sig i oslo. Notera att vi skulle åka buss hem. Det slutade med 4 stora blå kassar från ikea som vägde bly! På det även några kartonger, hur vi fick med de på buss och orkade konka med det är fortfarande en gåta, haha. Väl hemma hos mamma igen så tittade vi på gamla bilder på oss, underbart! Sedan tog vi oss en kvällspromenad hem till oss, så då gick vi från Hagaborg till rud, mina fötter mår sådär efter att ha gått i dåliga skor och skvasåren sa hej. 

Nu så kör Alexander hem Mikaela efter en mys kväll och sen ska vi sova för nya äventyr imorgon :) 

Grillning




Idag har Ida, Hasse och miliam varit här på besök och vi startade grillen på gården, super mysigt! :) grabbarna fixade köttet medan vi låg och myste med små grabbarna, hur söta är de inte? :) var super gott och kul att inviga vår balkong. 

Nu ska jag och Alexander mysa ner oss i soffan och titta på mig äger ingen. Någon som sett den? 

Dagarna fortsätter

Att bjuda på underbart väder! Åh det är verkligen sommar känslor. Idag har vi ännu en dag varit ute i det fina. Tog mig en promenad ner till stan (!) och mötte upp Stina och majda. Vi strosa runt lite sen satte vi oss på vero för att luncha och ta en kopp kaffe! Efter en stund kom även Marie förbi :) eftersom vädret var så fint gick vi även till sandgrund udden och satte oss. Gick hemifrån 11 och kom hem vid 5. En heldag ute! 



William satt själv idag en stund, stolt mamma! Var med med handen hela tiden, haha! 

Fredag!

Idag har jag och William umgåtts med lina och såklart vovvarna :) möttes upp vid norrstrand och tog oss en promenad ner mot stan. Eftersom det är så fint väder satte vi oss på Carli i solen och glasade oss! Så sjukt god glass. 

Efteråt gick vi hemåt mot lina och bara tog de lungt. Nu på kvällen har jag och Alexander haft lite egentid med mys framför tvn med en film, Slide effects, helt okej film! Har krupit ner i sängen nu, kolla lite tv sen sova. Varit ännu en bra dag. 

Idag fick vi dock ett jobbigt brev på posten, eller ja.. Lite bra. Enya finns nu att hämta. Vi valde att kremera henne, separat. Så hon kommer vara med oss här hemma. Vi har inte bestämt oss ännu hur vi ska göra, hon älskade att bada så vi har funderat på att strö ut henne i havet, så hon föralltid får busa och simma ❤️ Saknar henne något så otroligt. Kommer fortfarande över mig ibland, min fina bästa vän. Kommer bli så tungt igen att komma tillbaka till sjukhuset, fy. Men denna gången får vi med henne hem, där hon hör hemma! Enya finns alltid hos oss. 




Mamma ledighet

Åh vad jag älskar att bara mamma ledig! Livet leker ju :) önska det kunde vara såhär så mycket längre! Fast samtidigt ska de bli så sjukt spännande att D börja min karriär som sjuksyrra, kommer bli bra ändå! :) 

Dagen idag har bestått av att vara med Ida och miliam. Vi var till mariebergsskogen med barnen och det är så jäkla bra! Fina grönområden, parklekar, fik och djur, man kan helt enkelt vara där en heldag och ha allt tillgängligt. Vi promenera dit ifrån stan och himmel vad grönt och fint de börjar bli ute! 


Vi satte ut en filt och lät barnen mysa och leka medan vi drack kaffe och åt bulle. Vi tog oss även en promenad ut till fågeltornet så idag har vi gått massa! 






Tatuering

Idag har jag varit iväg och tatuerat mig! :) blev väldigt nöjd faktiskt och gjorde inte alls så ont som jag trodde vid nyckelbenet. 





Nu finns mina bebisar föralltid på mig ❤️

Vädret!

Det är galet vilket fint väder det är, låt de hållas!! Idag har jag och Wille varit till Ida och miliam, var ute hela tiden såklart! Barnen låg i skuggan och busade och vi ställde upp solstolarna och drack kaffe, hur underbart?! Det är så konstigt att våra små snart är ett halv år gamla, när hände de? Så roligt nu för William och miliam uppfattar varandra, ska smaka på varandra ( haha) och tittar på varandra. Underbara barn. 






Har fått lite färg från idag faktiskt, tur iallafall att jag inte bränt mig för imorgon ska jag tatuera mig, woho! Nervös men förväntansfull. Enya du kommer få en plats ❤️ Likaså William (: 

Underbara dagar!

Haft 4 fantastiska dagar i Skåne. Känns skit att åka hem faktiskt. Men på något sätt är de alltid skönt att komma hem till sin egna säng (: vädret här nere har verkligen varit helt underbart, har inte gått att haft jacka på sig ens, det gillas! 


När vi kom i torsdags fick William en påsk present av sin farmor och farfar Tim, en rosa barbapappa gunghäst! Hur söt är de inte, William älskar den :) 


På fredagen åkte vi till Malmö till Williams farfar och farmor Lotta, där fick han också påsk presenter, en leksak, vattenflaska och den fina haklappen på bilden ovan. Vi bjöds på resturang i form av påskbord, mums! Sen blev de att mysa tillsammans. 





Lördagen bjöds de på underbart väder igen! William låg och hade de gott i skuggan på gräset! Och vet ni, nu vänder han sig från mage till rygg! Min lilla blir stor. Vi var även hemma hos Alex mamma och åt massa god mat, blev förrätt i form av räksmöegås, varmrätt i form av lamm, potatis och sås och efterätt rabarber paj! Mums!




Idag har vi varit på väla ( köpcenter) och shoppat lite. William fick sig en keps, dags för det nu. Snygg va? Haha. Åt även underbart god glass. 

Nu sitter vi i bilen på gång hem, säkert hemma vid 22. Hoppas ni haft en bra påsk! 

Skin som den sol du är

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är min.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys , lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är min.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får ett tungt hjärta att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.

Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my inspiration and my shining star.
To my inspiration and my shining star.



En bättre dag

Idag har min dag varit som titeln säger "en bättre dag".  Har verklijen kunnat slappnat av och haft ro i kroppen. Klumpen i magen har fortfarande varit där, men de räknar jag med. Har varit på rytmik med Ida och miliam och Marie och Isak :) blev massa sång och sen blev de fika för oss mammor. Herregud vad man märker att våra barn blir större, det är så kul att se hur alla utvecklas olika. William pratar extremt mycket och skrattat verklijen högst. Han är pratkvarnen. Isak är väldigt med vid händerna och väldigt duktig på att greppa saker, även att vända sig. Miliam är också i fasen där vändning från både mage och rygg är lätt som en plätt! Våra små killar utvecklas så mycket och olika, så kul att se!  Nu tränar vi Wille för fullt med att ligga på golvet för att vända sig, han gjorde de själv i sängen förut, så det är på gång! Varit dålig med att låta han ligga på golvet, men nu ska vi vändas! 


Miliam har vänt sig och William kör sina sit ups som vanligt! 

Efter rytmiken följde jag med Ida hem, blev bebis mys och hon bjöd även på mega go lunch! Hade en super mysig dag där mina tankar faktiskt kunde få vara med i nuet, så tack fina Ida och miliam! 



Nu sover William redan, helt slut efter idag. Jag ska se hockeyn tänkte jag!  

Tiden

Igår fyllde jag 24 år. Känns som om tiden står still samtidigt som den flyger iväg. Dagen igår var faktiskt bra. Började med att jag fick frukost på sängen av mitt hjärta! Underbar. Fick även pengar till båda mina tatueringar jag ska göra, alldeles för mycket! Tack mitt hjärta ❤️ Senare kom farmor, farfar, mamma, pappa och Therese på lite tårta. Det var mysigt, men kändes tomt. Ingen enya man fick ge tårta till. Efter det åkte jag och Alexander till olearys för middag, han bjöd ut mig :) William var hos mina föräldrar så länge. Var jättegod mat och bästa sällskapet. Hade en konstig känsla hela dagen igår, precis som om de va fel av mig att känna lite glädje, kunde inte få bort klumpen och trycket över bröstet. Saknar dig så. Väl hemma igen kom Therese över och vi myste ner oss i soffan framför en film. ❤️ 

Dagen har varit jobbig idag, har inte alls mått bra. Fick migrän vid 11 och har inprincip legat på toan till kl 15. Mått skit. Tur att det känns bättre nu. Fick de nog för att de varit så mycket runt omkring mig, har varit för mycket. Allt blev även ännu jobbigare när jag tänkte på enya, så varit en tung dag. Trots de avslutas den helt okej, min stora syster, Pelle och Nelly har varit på besök. 

Blev massa mys och pizza. Nu ligger jag och William i sängen, han sover och jag ska snart göra detsamma. 

För varje gång jag gråter, för varje gång jag pratar om dig, känns de något bättre. Det kommer alltid vara ett tomrum i mig, men William ( din absolut favorit) fyller våra dagar med skratt. Du vakar över honom, det vet jag, han var din bebis. Puss på dig, från matte ❤️



Så mycket men ändå så lite.

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva som är inom mig. Men jag känner mig tom. Precis som om någon har suddat ut varenda sida i min bok. Jag saknar enya så mycket. Hon var min skatt, min bästa vän. Allt bara snurrar. Kan inte få bort bilden på henne liggandes där. Men för henne kommer hon förevigt ligga i vår famn. Att gå och lägga sig är så jävla tungt, ingen som kryper tätt in till och slår mig med tassarna för att komma under täcket, ingen som morrar för att någon går i trappen här ute. Fan va ont det gör. Klumpen i magen, det värker. Hjärtat gör ont, som ett tryck över bröstet. Ögonen, som svider av all gråt. Du är verkligen himmelens vackraste ängel. Känns skönt att skriva här, att få ut det i skrift. Jag orkar inte bära allt. 

Idag var ännu en dag jag fasade för att åka hem. Vetskapen av att hon inte va här. Efter praktiken gick jag och Wille hem till lina. Pratade och myste med hennes fina vovvar och William. Charlie påminner så mycket om enya på något sätt, var inte jobbigt att vara med andra hundar, det kändes nästan bra. Fina vovvar. Är nog inte redo för att någon hund ska in hit än, det är fortfarande enyas revir och får bli det ett tag framöver tills vi är redo. Efter att ha varit hos lina mötte jag upp Stina som blev med mig hem. Tur var väl de, tack min vän. Så fort jag satte nyckeln i dörren, brast det.. Igen. Jag klarar inte av att gå in utan att brista ut i gråt. Stina fanns som tur va vid min sida och gav mig en kram, tänk vad mycket det kan göra, en liten kram att allt kommer bli bra. 

Igår tog vi bort hennes matskål och vattenskål. Jag orkade inte se det stå där, varje gång jag gick förbi bröt jag ihop eller bara stod och tittade i flertal minuter. Kändes ändå okej. Att ha det helt tomt där, går inte. Det blir för tomt och för öppenbart att det är hennes plats. Ställde 2 fina korgar där nu med lite kokböcker osv. Hennes låda med koppel och alla tillbehör får vara ett tag till, inte redo att plocka bort de ännu. Det kommer med tiden. 

Idag har de även varit lite glädje från mig, idag kan jag titulera mig som legitimerad sjuksköterska. Praktiken är klar och allt annat. Känns faktiskt riktigt bra. Det behövdes nu och kom i rätt tid. Nu ca 7 veckor framöver ska jag vara mammaledig med vår vackra son och ta tillvara på varenda minut, han växer så. Tur vi har dig, William Alexander Hultin, du är vår räddning! ❤️ 

Idag har även mina tankar gått till min fina vän Therese som tog farväl av sin fina pappa. Tände ett ljus i hans ära ❤️

Panik

Jag får panik ångest attacker. Jag vet inte vart kag ska ta vägen. Låg på golvet förut och bara skrek rakt ut, de värker så i varenda del av kroppen. Det kommer utan minsta förvarning och tårarna sprutar samtidigt som min kropp viker sig. Helvete vad jag saknar dig. Att kliva in genom dörren idag, var så jobbigt. Stod utanför dörren säkert 15-20 minuter innan jag kunde sätta i nyckeln i låset för att gå in. Det var tyst. Som alltid. Men när jag kommer in i sovrummet där du alltid brukar ligga som en liten korv och mysa in dig i kuddarna samtidigt som svansen går i hundra, så var du inte där. Det var tomt. Hur ska vi orka plocka bort dina saker? Vattenskålen är full och så även maten. Jag saknar dig, jag saknar dig! ❤️

Vår vackra ängel

Idag somnade vår kära Enya in, vår lilla bebis.. Det är så jävla tungt. Hur ska man orka bära detta? Varför vi valde att låta henne somna in är många anledningar som jag inte har lust att ta upp, men hon mådde inte bra helt enkelt. Gjorde ont att se henne leva så. Det var det värsta jag varit med om. Tårarna finns de inget stopp på. Tur iallafall att det blev så bra som de kunde  bli i denna situation, hon somnade in i lugn och ro, i våra famnar. Hon fick nog nästan 1 kg godis innan. Det var som om det var dags att sova för natten, hon snarkade som vanligt och gosade in sig hos oss. Det var både hemskt och skönt att se henne må bra i situationen. Vi stannade i evigheter efteråt, kunde inte lämna henne där själv. Vår älskade enya. Du har förändrat våra liv, du har förgyllt hela vår vardag och aldrig någonsin kommer det försvinna. Du kommer alltid finnas hos oss, du sitter ovanför vår säng och där ska du föralltid få vara. Saknar dig så mitt hjärta spricker snart. Kan inte sluta gråta, att det finns så många tårar? Hur ska vi kunna leva utan dig, hur ska glädjen komma tillbaka? Ingen som möter oss i dörren när vi kommer hem. 

Det var tufft att kliva in genom dörren. Det var så tomt och hela lägenheten ekade typ. Det fattas något och kommer slltid göra. Jag vet att vardagen måste gå vidare, men trots det så finns du alltid hos oss, vår fina enya! Du kommer få en plats på min arm, jag vill alltid bära med dig. ❤️ 





Mitt hjärta värker..

Jag och Alexander har tagit ett beslut gällande vår familj som har varit en tyngd för oss, det är de svåraste någonsin.. Det gör så ont i mig. Jag vill inte, absolut inte! Men, de funkar inte längre. Jag mår verklijen skit av bara tanken, att den dagen snart är här och jag gråter, gråter och gråter.. Men jag orkar inge mera. 

Förstår att ni läsare kanske inte har en aning om vad jag skriver och just nu vill jag inte skriva orden. Det kommer längre fram.. 

William 5 månader


Williams nya vår jacka :) super nöjd! 

Idag blir vår stora kille 5 månader! Nu är han verkligen stora killen, våran guldklimp! Fick spruta idag, de gick brq trots att han skrek som en stucken gris! :/ tårarna bara sprutade men jag kunde trösta honom efteråt. Gör ont i mamma hjärtat. Efteråt mötte jag upp Stina och hon passade William medan jag var hos frisören. Blev supernöjd! Kort och luftigt, fräscht (: 

Sen tog vi oss en lunch på söta grodan, mums! Blev såklart massa tjej prat, saknat stinaberit! 

Nu ska jag snart sova, känner mig helt mör i kroppen av all allergi, det är hemskt just nu. Jäkla pollen!