Underbara dagar!

Haft 4 fantastiska dagar i Skåne. Känns skit att åka hem faktiskt. Men på något sätt är de alltid skönt att komma hem till sin egna säng (: vädret här nere har verkligen varit helt underbart, har inte gått att haft jacka på sig ens, det gillas! 


När vi kom i torsdags fick William en påsk present av sin farmor och farfar Tim, en rosa barbapappa gunghäst! Hur söt är de inte, William älskar den :) 


På fredagen åkte vi till Malmö till Williams farfar och farmor Lotta, där fick han också påsk presenter, en leksak, vattenflaska och den fina haklappen på bilden ovan. Vi bjöds på resturang i form av påskbord, mums! Sen blev de att mysa tillsammans. 





Lördagen bjöds de på underbart väder igen! William låg och hade de gott i skuggan på gräset! Och vet ni, nu vänder han sig från mage till rygg! Min lilla blir stor. Vi var även hemma hos Alex mamma och åt massa god mat, blev förrätt i form av räksmöegås, varmrätt i form av lamm, potatis och sås och efterätt rabarber paj! Mums!




Idag har vi varit på väla ( köpcenter) och shoppat lite. William fick sig en keps, dags för det nu. Snygg va? Haha. Åt även underbart god glass. 

Nu sitter vi i bilen på gång hem, säkert hemma vid 22. Hoppas ni haft en bra påsk! 




Helt underbart att ha er här nere, så tomt nu när ni åkte. Kör försiktigt

2014-04-20 // 16:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback