sjukling

Vaknade idag och mådde verkligen inge vidare alls. Klockan halv 9 vaknade jag av att min hals gjorde frukansvärt ont och näsan var alldeles täppt ;/ usch!  Har inte tid med att bli sjuk nu. Men om det är som de brukar, blir jag hemma 2 dagar sen mår jag prima igen =) 
Alexander köpte med lite gott för att göra mig bättre: 
 
Var förbi Stina idag på förmiddagen för lite update mellan oss ,var länge sen jag träffa henne. Senast var nog resan till Therese. herre vad tiden går fort. Fick iallafall dra på mig både vantar, halsduk, pannband och varm jacka för att cykla till Stina, egentligen borde jag nog stannat hemma, men jag orkar inte vara sjuk och bara ligga hemma ;) Blir nog hemma imorgon från uni iallafall, är heldag och massage känns inte så bra att ha mina händer överallt när jag är såhär. Passar på att skriva på hemtentan också imorgon, vill ha klart den innan helgen! :)

Grattis syster !

På din födelsedag <3


Bil!

Idag efter jobbet kom mamma och pappa förbi på fika och skulle se hur vi fått det i lägenheten :) pappa som är galen i bilar frågade om jag och Alex ville med ut och kolla på bilar och se hur de ligger i pris och vad vi vill ha. Vi har tänkt hela tiden att lägga runt 40-50 000 på första bilen, men när vi väl kom ut och titta på bil så fastnade vi för pärlan här nere! En splitter ny Peugeot 208 årsmodell 2013. Låg på lite mer såklart än vi tänkt såklart.. Men frågan är om man ska lägga en högre summa med bra kvalité på bilen, första ägaren och den man absolut vill ha och kommer ha år framöver, eller en billigare som gått ett x antal mil och förmodligen flera ägare och som man garanterar kommer byta ut om nått år bara! Åh det är så svårt!! Helt kär i bilen iaf och vi fick bra priser samt rabatter eftersom den precis kommit ut på marknaden! Haha.

Här är den iaf, vad tycker ni?! :D


Resultatet

Super nöjd :)


Söndag

Sitter i bilen på bergvik och väntar på att Alex ska komma ut. Vi har varit ute på sörmon och släppt enya, sprang som en galning :) vi tränar henne just nu på lyssna mer när hon är lös ute. Hon kan och vet, men ibland är vi inte liks intressanta som allt annat runtomkring! Så det är vårt största fokus på henne, inkallnkng trots störningar runt om :) idag gick det bra faktiskt, kom till och med 2 hästar en bit bort och hon kom tillbaka till oss när vi kallade :D

Fick även en idé mitt ute i skogen, att dra och köpa hall möbler på vägen hem, var ju ändå vägen förbi liksom (a) så det har vi gjort faktiskt :)) just därför Alex är inne och ska köpa plugg :)

Hade en mysig kväll med Marie igår också, blev lite plugg och mat :) dock va vi båda väldigt trötts och sega, hon drog vid 22 och jag somnade 23 :O

Idag blir det att fixa i hallen sen plugg för hela slanten :/ ha en fin söndag! PUSS


Halloween tema!

Igår firade vi syster som fyller 21 i veckan och temat va självklart Halloween :D hade svårt att veta vad jag skulle va, men i torsdags så bestämde jag mig för vampyr, så det blev! Va en helt okej fest, var dock inte på tipp topp men kvällen va alldeles lagom :)

Köpte även sängen igår ju, hann inte montera upp den så vi gick upp idag i god tid och gjorde det :) jag är super nöjd!

Ikväll kommer Marie hit, vi ska laga tacos och ha en plugg-mysis-lördag :D


Blogg flow

Godkväll :)

Är inne i ett blogg flow just nu känner jag, det här går verkligen upp och ner, haha! Är väl så det ska vara ;)

Idag har jag och Alexander hunnit med mycket här hemma faktiskt. Medan jag pluggade förut drog han igång med att tvätta, hur skönt som helst att slippa det :) när jag kände mig inmatad till toppen i huvudet började jag skruva ner våran säng, ska nämligen iväg imorgon och köpa en ny, bild här nere :D gav mig fan på att jag skulle fixa det själv, men efter ett tag kom klantiga cassandra fram och slog sig lite här och var så Alexander fick ingripa :b när jag ändå var igång storstädade jag här hemma, så nu är allt fint och luktar gott av både nytvättat och städning :))

För övrigt är enya helt galen i hösten, hon älskar alla lövhögar som finns och löven som flyger omkring. Hon skulle promt upp vid fönstret förut i mitt knä för att se ut, gick inge vidare att plugga då, så hon fick sitta på en egen stol, haha! Älskade hund <3


Jag vill inte..

Plugga! Drar täcker över huvudet och vill ligga här hela dagen, helt slut efter att ha jobbar hela förmiddagen :( bajs!


Min familj <3

You're the best!


Barn-hlr

Halloj!

Sitter här i köket och steker mig pytt i panna, orkar inte görs något avancerat och ska iväg om 30 min så då är den rätten perfekt :) ska till uni idag och få utbildning i barn- hlr, ska faktiskt bli kul (: får se om jag är kapabel till att rädda liv ;)


kalla fakta

Kollade nyss på Kalla fakta angående parken zoo (lite efter jag vet) och fyfan vad arg man blir! Hur fan tänker folk egentligen? Blir så förbannad över hur man kan behandla djuren på det visa, finns ingen värdighet eller? När jag såg hur djuren låg huller om buller i en frys avlidna gjorde det verkligen ont i en.. Jag finner faktiskt inte några ord för det. En sak är säker, jag kommer aldrig besöka parken zoo i eskilstuna någonsin igen! Mår illa av att jag ens varit där en gång tidigare. FYFAN. 

Tisdag

Fick sluta tidigare idag på uni än planerat. Skulle egentligen hålla på till halv 3 men vi blev faktiskt klara innan lunch=) Det var ganska skönt så jag kunde åka hem till Enya, annars hade Alexander fått åka hem på lunchen vilket inte skulle vart så kul för honom då han nog behöver sin lunch idag när han jobbar dubbelpass :) 
 
Tänkte ta mig en långrunda med Enya när jag kom hem, men både jag och Enya frös så mycket så båda ville bara in, sjukt kallt ute nu! Måste köpa mig en ny vinterjacka också.. Har suttit med plugget ett tag nu på eftermiddagen, allt bara snurrar nu så det är dags för att släppa lite för idag. Ska iväg och dansa sen på friskis med Ronja, så då kommer jag på andra tankar :D Har märkt att det är bra att göra något emellan pluggandet, så som träning, städa, sova eller duscha funkar för mig (: 
 
Ändrade mall på bloggen också, den bruna va så trist men jag tänker då verkligen inte sätta mig och göra en egen design, det lämnar jag till min kära vän Therese :))
 
 

Plugg men en ganska bra dag ändå!

Har faktiskt suttit en stund nergrävd i papper, trodde jag inte! Kanske kommer att få tillbaka motivationen ändå :))

Ska snart beställa mat med aöexander, ingen av oss orkar laga mat.. Sen ska jag plugga lite till, skriva ut morgondagens powerpoints, ta ett bad och avsluta kvällen med ensam mamma söker :D ganska bra dag ändå :)


Ingen motivation

Till plugget nu alls! Jag säger till mig själv att jag ska sätta mig och ta tag i pluggandet, men då kommer jag på tusen andra saker att göra istället som lika gärna kan vänta! Är det någon som har förlag på att komma över tröskeln?!

Känner mig lite såhär som enya ser ut! Haha


TED

Kan varmt rekommendera att se filmen Ted! Riktigt rolig och bra film, en sån nalle vill jag ha! (:


Sliten tjej

Hej och hå!

Ligger nerbäddad i sängen efter att ha sovit efter jobbet, varit en riktig tuff dag så hela jag kände för att ge upp, men lite sömn så mår jag bättre :))

Igår blev det faktiskt en spontan utgång för mig och Ronja även om jag skrev att det INTE skulle ske :b vi satt och drack lite vin och suget kom, speciellt eftersom ronjas tv blivit utslagen på kanaler efter det hemska vädret som varit :/ vi tog det ändå ganska lungt och blev några extra glas vin och sen, hör och häpna, drog vi till score :) va även med syster och hennes polare. En lyckad lagom kväll :)

Idag ska jag och Alexander på bio, vi ska se Ted :) hoppas den är bra. Ska bli riktigt mysigt att bara umgås vi två (:


Its friday!

Härliga fredag! Man är alltid lika glad när helgen är här, oavsett om helgen kommer bestå av jobb och plugg så är det ändå helg, och det är skönt! :)

Ikväll ska jag och Ronja ha myskväll hos henne, blir nog att feta oss och se på tv. Vi pratade först lite på utgång men fan heller :D känner inte alls för det, vi båda ska jobba imorgon på Nattis så vi spar oss tills nästa helg då vi ska fira Mikaela :)

Hoppas ni får en mysig fredag! PUSS


Andra saker i livet som är viktiga!

JA, jag vet att jag inte skrivit på år just nu.. Men ibland så finns det faktiskt viktigare saker här i livet ;)
I helgen så var vi tjejer i västerås hos Therese och hälsade på. Vi shoppade, myste, åt, åt och åt, drack och självklart körde vi anden i glaset :9  Hade en toppen helg men tiden gick alldeles för fort! Skulle velat stanna kvar ännu länge och bara få njuta lite till, men hon bor ju där och jag här! Får hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen ;)
 
Har väldigt mycket i skolan nu fram över, så ni får fatiskt stå ut om det blir lite dålig uppdatering framöver, men ska göra så gott jag kan ! :) 
 
 
 

Back on track

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade, men har verkligen inte haft tiden till det. I söndags drog jag och alxander till ullared. Vi gick upp klockan 3 på morgonen, och drog i väg vid 4 tiden. Vi kom fram strax efter att de hade öppnat och som tur va var det ingen kö in :) Vi shoppade loss och tog de vi ville ha, kändes verkligen bra att vi åkte tidigt för vid lunch kom nog alla som tänkt åka till ullared! ;o Vi var faktiskt klara på ullared strax efter 14-tiden, kunde knappt tro det själv.. Men vi hade gått igenom allt i lung och ro och även gått runt där ute vid butikerna :) Skönt var det att komma hem i tid iallafall, vi båda var helt slut! Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpt, men det kommer upp imorgon, då har jag tid :D
 
Snart ska jag iväg och dansa afro dans med Ronja, ska bli kul :D Vill så gärna ha helgen här också, den kommer spenderas i Västerås med mina fina tjejer, vi åker och hälsar på Therese. Men först ska jag klara av veckan =)
 
 
PUSS

Klant arsel nummer 1

Sitter på bussen till universitetet, har massage undervisning idag. Kanske soft :)) har jävligt ont i huvudet dock.. Igår gick klantiga jag in i en glas dörr!! Trodde det var öppning till utgång, sen sa det Bang! Tur iallafall att glaset höll haha! Hade alla förutsättningar i världen annars då jag befann mig på sjukhuset ;b resulterade i en bula istället och huvudvärk som tur va, men hur lyckas man ?!

Ha en bra dag! Kram


Bara vara dag

Så himla skönt att ha en ledig dag där inga måsten finns! :) skicka iväg mitt och Julias arbete imorse så nu är det borta också.

Trist väder är det , men jag bryr mig inte idag, för idag ska jag bara ligga i soffan en hel dag som aldrig händer! Ska gräva ner i greys avsnitt, har börjat kolla igen så är helt fast! Kul ändå att man vet vad de flesta medicinska termer betyder, haha!

Ha en bra dag! Puss O kram!