Helg!

Det är så skönt att det är helg! Ska sova ut imorgon, bara ligga och dra mig för jag har inget planerat förens kvällen, underbart! :) idag har jag och Marie skrivit på vår uppsats ( som vanligt på veckodagarna) och det går framåt, ska bli himla skönt att lämna in den sen, det är ändå stor press! nu är jag på väg in till stan, ska möta Therese och hennes mamma som redan är där, passar på att sno deras sällskap (: ska in på lite olika inredningsbutiker och se om jag får med mig något hem :) 
 
ikväll kommer majda och Therese hem till oss, blir middag och idol mys! ❤️

smakprov!

Har inte hunnit bloggat något sen vi flyttade och jag har även inget internet, de kommer på fredag! Så ni får ett rejeält inlägg till helgen istället med bilder på lägenheten, men lägger in 2 smakrover iaf :)
 

Enya bus

 
Hallå! 
 
Idag har jag haft en vilodag eftersom det händer mycket i helgen. Myst med enya hela dagen ❤️ Hon är även lite knäpp, när vi är ute och går tvär stannar hon, sätter sig ner och vägrar gå?! Händer de er med hund också? Jag får verkligen  dra henne efter mig. folk som går förbi ler och skrattar åt oss, ser ganska roligt ut. min lilla bus enya. 
 

Full rulle!


Denna vecka är det verkligen full rulle här hemma. På dagarna sitter jag med Marie och skriver C uppsatsen, som för övrigt faktiskt rullar på rätt bra :) vår motivation pendlar såklart från dag till dag, men alltid kommer vi någon vart och gör det vi kan :) väldigt bra att vi även kompletterar varandra så bra som vi gör :)  
 
 

Ben and Jerry- motivationen för arbetet idag ;) 
 
Efter att vi pluggar så blir det att städa och packa här hemma eftersom vi flyttar på söndag. Som jag skrivit tidigare tar jag en sak i taget och idag tog jag mig an badrummet! Det var verkligen en utmaning. Jag är helt slut. Inget tips att göra det hög gravid direkt. Men rent är det iallafall för nästa hyresgäst ☺ såhär ser hela min vecka ut, plugg och städ. Inget roligt direkt att blogga om. Så nästa inlägg kommer när något roligt sker, typ söndag när vi kommit in i nya lägenheten ☺ 
 
 
 

Jag på baby showern i söndags, stoor mage! 

Baby shower

Helt galet vilka underbara vänner jag har, och Therese och majda, vad ni hade fixat! Hade verkligen en toppen tid tillsammans med alla idag, med massa lekar, musik, mat och toppen stund! Går inte tacka er nog mycket ❤ låter bilderna tala för sig (: 
 
 

Outfit

 
Såhär ser jag ut inför min baby shower (: är så spänd! Ska bli så kul. Massa bilder och uppdatering kommer ikväll, om jag inte är helt slut :) 

Lördag

dagen har varit lång, gick upp vid 8 imorse eftersom att vi skulle slänga massa skräp och dylikt vi sorterat här hemma inför flytten, så det blev tippen! Var även till hundrastgården med enya där hon fick busa av sig rejält (: väl hemma vid 11 tiden igen var vi så trötta så vi kröp ner och myste i sängen igen :) 
 
Har även hunnit med att tvätta idag, var inte så mycket som tur var. Men alltid lika skönt att slippa smuts högen. Nu på kvällen kom Stina, majda och Therese hit på myskväll (: vet inte när vi 4 var samlade senast tillsammans. Mysigt var det och efterlängtat ☺ vi åt tacos och pratade om det mesta, som de ska vara. ❤ Nu ska jag ta min samarin inför natten och försöka sova, denna jävla halsbränna! Imorgon står det baby shower på schemat, min egna som fina majda ocv Therese fixat! Vet bara vart och tidpunkt, ska bli så himla kul!! 
 

Fredag den 13:de

Fredag den 13:de idag, en del är säkert livrädda idag och en del bryr sig inte. Jag är den senare kategorin. visst, tycker det är extra kul att till exempel se en skräck film just detta datumet, men jag tror inte det är någon mer otursdaG än någon annan dag :) tyvärr har de inte blivit någon skräck film för oss här hemma , varken jag eller Alexander orkar och är trötta efter denna vecka :) vi ligger nu istället i sängen och slö tittar på tv :) 
 
 
har varit lite dålig på att lägga ut magbilder varje vecka, men här är iallafall magen vecka 34 (: tycker jag har växt sjukt mycket! Svårt att se själv, vad tycker ni? jag har även fått höra att magen sjunkit lite, vilket även jag tycker (: 

Barnmorskebesök.

Idag var det dags för ännu ett besök hos barnmorskan. Alltid lika kul och spännande att lyssna till bebis hjärta ♥. Det slog som det skulle och allt såg bra ut som de gjort hela vägen :) Proverna för mig såg även bra ut också, något lågt hb (blodvärde) så ska bli bättre på att ta mina järntillskott. Var även väldigt nyfiken på hur han ligger i magen så barnmorskan kände efter. Han ligger med huvudet neråt nu.♥ Han låg även ganska långt ner, men ändå så att han kunde röra det något. Älskade unge, snart är du här, i världen!
 
Tyvärr jobbade Alexander så han kunde inte bli med idag, så Mikaela passade på att bli med :) efteråt åkte vi till mamma och pappa för att äta äppelpaj med vaniljsås och smoothie! Hur gott som helst!
 
 
För övrigt har det ju kommit en ny app till blogg, men den verkar inte vilja fungera som den ska, för mig iallafall. Inläggen vill inte publiceras. Hoppas verkligen på att det kommer fungera eftersom det verkade vara bra och enkelt att skriva nu :)
 

Vecka 34

Måndag idag som innebär en hel arbetsvecka med uppsats skrivande och även att jag idag går in i vecka 34 (: nedräkning deluxe nu! Känner av mer och mer i kroppen att det närmar sig, han håller på i magen mycket mer och känner av sammandragningar ibland, mysigt är det :)

Här är en summering och vecka 34 ifrån 1177:


Nu är fostret så moget att om förlossningen startar försöker inte förlossningspersonalen skjuta upp födseln.

De flesta barn som föds efter vecka 34 klarar sin andning bra och klarar sig utan kuvös. Men de är fortfarande ömtåligt och behöver oftast hjälp att hålla värmen och få i sig näring.

Vikten är uppe i ungefär 2,3 kilo och längden i 46 centimeter.

--------------------------------------------------

Har precis packat ännu en låda hemma, orkar inte så mycket mer än 1 låda i taget innan jag är helt slut och halsbrännan kör igång. Men 1 låda om dagen är bättre än inget ;) Alexander ska även hjälpa till massa denna vecka så vi blir klara, han är alltid hemma så sent efter både jobb och träning så hinns inte med. Men nu ska jag lägga mig i soffan hela kvällen, idol ikväll och även ensam mamma söker börjar ju som måste ses på TV3 play efter idol (:

Slänger in en bild på hur de ungefär ser ut i magen nu med (:


Liten utflykt

Nu ligger jag hemma i sängen, nyduschad och är totalt slut! Men det är av bra anledning såklart(: var hos syster och hennes familj igår förmiddags tills i eftermiddags och hälsade på. Haft det jätte mysigt med både sällskap, god mat och massa prat! Synd att de inte blev längre vistelse. Det händer inte allt för ofta. Dock sov jag så otroligt dåligt inatt, jag har fått sån hemsk halsbränna på nätterna, outhärdligt nästan. Gör att jag inte sover en blund typ. Sen på det fick jag även migrän ( att inte sova hemma gör ju inte saken bättre heller) så min kropp är trött nu! Men jag vill inte vara den som klagar, utan snart är vår prins här och jag står ut allt dessa få veckor som är kvar! :) ❤

Kom även underfund med när vi var hos syster att magen är en perfekt bricka för mig nu och framöver (;


Älskade hund!

Jag förstår inte hur mycket kärlek man kan ha till en hund, enya betyder så sjukt mycket för mig! Även om man ibland vill springa in i väggen för att hon inte lyssnar, så är hon ändå min lilla skit❤


Nu är det helg!

Nu äntligen har jag tagit helg!  Även om man har studier hemifrån nu så är de minst lika jobbigt ändå. Sen är jag sådär också att jag inte vill ha stökigt omkring mig så det bidrar till att jag även städar varje dag nu, haha! Men det är väl iofs bra! Jag och Marie delade upp vårt arbete lite idag, så har gjort klart det nu så jag inte behöver sitta i helgen! Så jag och min mage har suttit såhär efter lunch ett par timmar (:
 
 
 
 
Valde att göra allt idag eftersom att jag, Enya och Alexander åker till min stora syster imorgon och hälsar på. Det är en resa på 2 h30 min ungefär så kände att jag inte skulle ha tid i helgen. Vi ska vara där tills på söndag eftermiddag, ska bli jätte mysigt! :) Så idag/kväll kommer vi bara ligga hemma i soffan och ta det lungt, kanske ska gå ner i källaren nu och hämta upp lite mer kartonger, det suger i fingarna på mig, packa packa packa :)
 

Flyttning

Nyss satt mig i soffan efter att jag och Alexander har pysslat här hemma. Det är ju dags att börja packa nu och det är mycket som ska fixas och rensas innan flytt. Idag har vi beställt adressändring och packat 2 lådor till! :)
 
 
 
 
 
Dagarna bara springer förbi nu känns de som och att de även ser likadana ut. Men inget negativt med det ;d Började dagen med att plugga med Marie som vanligt nu och vi kommer sakta med säkert framåt :) Man är rätt så trött på att läsa alla dessa artiklar! Jag drömmer till och med om dem, herregud! Snart är alla berarbetade som tur är. Imorgon får jag sovmorgon då vi inte börjar förens runt 12, ska bli skönt och behövligt :)

plugg!

Ännu en dag har gått med massa plugg med Marie och vår uppsats. Det känns som om detta faktiskt kommer gå vägen, även om det är en lång bit kvar så känns det inte lika svårt som jag trodde. Mycket underlättar att man är två som skriver tror jag, annars hade de blivit galet jobbigt. Vi har betat av ganska mycket faktiskt och snart har vi all material vi behöver osv :) Skönt också att man kan plugga hemifrån, Enya tycker iallafall att det är himla skönt när vi är här ;D
 
Nog om plugget! För övrigt mår jag fortfarande väldigt bra angående graviditeten. Det som har tillkommit är en jävkla halsbränna som inte vill ge med sig. Haft det några veckor nu, men egentligen ska jag väl inte klaga :) Trapporna här hemma börjar bli jobbiga att ta sig upp för, allt är så tungt! Längtar verkligen tills vi flyttar nu såjag slipper dessa trappor, och får det stort! Utan massa saker överallt som det är nu. Vi får verklgen inte plats här hemma känns de som. Men bara 3 veckor kvar (: Hade tänkt att jag skulle packa lite idag om jag orkar. Måste börja någonstans och de känns som om vi har saker planerat varje helg nu fram tills flytt så vi får lägga på ett kol!
 
 
 

Design

Helvete vad svårt det är att fixa och trixa med bloggen. Just nu är jag hyffsat nöljd men skulle vilja göra något mer roligt med headern. Det kommer i veckan. Måste först hitta något bra program som man kan fixa det i, någon som har tips på program ( helst gratis då) ?
 
Förutom det så är jag himla trött, varit i gång hela dagen idag med skolan som är i full gång nu. Jag och Marie skriver på vår C uppsats och det är verkligen inte det lättaste som finns. Kom in i ett bra flöde idag och hoppas på att det fortsätter imorgon också (:

Nytt

Håller på att fixa och dola lite här i bloggen, är inte klar ännu så stå ut ett tag! :)