Tankar

Idag gick vi in i vecka 28 och nu börjar många tankar komma upp. Positiva såklart (: jag undrar vem du är, hur du ser ut och vad du nu börjar drömma för något. Helt galet egentligen att jag har en egen människa som växer inom mig, min egna son! Vad jag vet iallafall är att du kommer vara älskad till tusen, vilket du såklart redan är <3


Öland

Nu är vi hemma efter 4 härliga dagar på öland tillsammans med svärmor Anneli, Tim, Andreas, Daniel och Ellie. Vi kom till Öland vid 12 tiden på onsdagen och då packade vi upp och såg oss omkring lite. Tog dagarna som dem kom och första dagen gick vi runt i Borgholm och vi spelade även minigolf.
 
Andra dagen (torsdag) så var det fint väder och vi bestämde oss för att dra till Ölands djurpark. Vi såg alla fina och facinerande djur, badade på vattenlandet som fanns och åkte även lite karuseller vid tivolit (: Jag kände mig verkligen som en 10 åring igen!

 
På fredagen åkte vi och besökte Borgholms slott, vi tänkte oss även gå in till solidens slott men det kostade och vi kände att det inte var värt att betala för att se kungens "paradis". Räckte gott och väl med Borgholms slottet som var himla fränt! Senare drog vi även vidare till stranden där vi solade,badade och hade det mysigt.
 
 
 Sista dagen gick vi i alla små butiker som fanns, det är så mysigt och det är nästan som att vara utomlands bland alla stånd som finns och atmosfären gör det ännu bättre. Fick ett par jättefina skor av svärmor och tim till lill killen, vi köpte även skylten "prins" som jag velat ha länge nu och jag fick mig även ett par nya örhängen (: Vi avslutade sista dagen med god glass och även en stund på stranden innan vi drog oss hem till Karlstad.
 
 
Har alltså haft det så himla bra, har ätit ute varje dag, god mat,inte behövt tänka på varken ekonomin,sysslor eller dylikt utan vi har unnat oss och bara varit. Vi ska deffenitivt tillbaka! :)

Ledighet

Nu är jag ledig i hela 8 dagar, efterlängtat! Ska även bli en mini semester till Öland med älskling och en del av hans familj. Kommer bli så himla mysigt och även skönt att komma ifrån Karlstad ett tag. Åker tidigt på onsdag morgon och kommer hem på lördag (: imorgon ska det bli fint väder igen, det håller verkligen i sig! Så det blir stranden med majda och senare träffa Stina som är i Karlstad!

Igår var vi hos Lisa och Jonas och grillade på kvällen och fick träffa söta Alice som fyller 1 år i veckan. Hon blev storm förtjust i min bebis pingla till magen :)


sommar och sol

Det har varit kanon väder här i Karlstad idag, har varit 26 grader och solen har varit framme sedan tidigt imorse. Hur skönt som helst! Mötte upp Majda vid 11 tiden och vi drog vidare till örsholmsbadet där vi mötte upp syster, Ronja och min mamma. Vi njöt fullt ut, badade, fikade och solade. Känner nu att min kropp är helt slut efter en hel dag i solen, men jag har haft en toppen dag!
 
Har precis fått i mig lite mat, lika gott varje gång,haha! Kvällen kommer fortsätta vara bra då Linnea kommer förbi på ett litet kvällsbesök. Imorgon är det också första gången efter inskrivningen som vi ska till barnmorskan, ska bli så spännande!♥
 

Ledig!

idag har jag varit ledig och det har verkligen varit hur skönt som helst! Började dagen med att åka till sandgrund med syster och kristin. Var fint väder och varmt så jag njöt fullt ut :) Efter det så blev det en kortis på stan sen åkte jag hem med syster och fixade iordning hennes hår med färg, blev jätte bra! :) Har även hunnit med en drink (såklart alhoholfri) med sofie på tempel, det var evigheter sen vi sågs.Pratade om allt mellan himmel och jord, super mysigt!
 
 
 
Imorgon fortsätter jag att vara ledig,ska träffa Majda på förmiddagen och förhoppningvis kommer vi ligga i solen och få färg! (: En bild på magen slänger jag in här också, känner mig stort som ett hus, men jag vet att jag har mer att vänta, haha!
 
 

Mestadels jobb.

Nu har det varit lite dålig uppdatering här, men har jobbat för det mesta. Dagarna bara rullar på när man jobbar och känns som om man inte gör något annat. I helgen har iallafall jag och Alexander haft 1 dag tillsammans då vi båda var lediga och det blev att gå ut och äta sen gick vi på bio: war world z. Helt okej film!

Snart har jag även 1 veckas semester, och Alexander har det också! Om 1 vecka, ska bli riktigt härligt! Igår bokade vi stuga på Öland tillsammans med hans familj, ska bli himla mysigt!

Och vetni, idag går vi in i vecka 26 :D


Allt flyter på.

Nu har jag kommit igång med sommarjobbet ordentligt och har massa pass.Jag fick en liten smygstart och harft det väldigt skönt hitills, men nu är det iallafall 4 pass per vecka. Det gillas! Älskar att jag inte jobbar 100 % och kanha några dagar ledigt emellan åt. Jag trivs iallafall som fisken i vattnet på avdelningen. Med min mage går det också bra, än så länge har jag inte känt av något i från jobbet och hoppas på att det kommer fortsätta så. Det gäller bara att tänka en gång extra på hur jag ska utföra en syssla, så går det susen! En bild på magen från denna vecka föresten, den växer!
 
 
 
Föresten, så har vi hittat en längenhet!! Ett byte blir av i slutet av augusti om både vi och personen vi ska byta med blir gokända (vilket inte verkade vara några problem alls). Himla glad! allt bara flyter på, håller alla tummar för att detta också ska gå vägen som vi vill =)

Shopping!

Idag har jag haft en förmiddag tillsammans med Ronja, de va himla mysigt (: vi började med att packa ihop våra badkläder och picknick för att sola och bada. Men vädret ville sig inte riktigt så efter att ha huttrat lite vid stranden tror vi vidare till bergvik och shoppade loss istället :) jag hitta mig mammakläder faktiskt, jätte nöjd! Kunde inte motstå att köpa lite till min prins heller :)


Vecka 24

Tiden går så fort! Redan inne i vecka 24, hinner inte riktigt med. Men antar att det vänder sen och går segare. Nu börjar jag känna mer och mer att jag är gravid, han är igång några gånger per dag och det är så mysigt! Har inte riktigt kommit underfund med när han gör de som mest, om han reagerar på något eller så men de kommer nog (: mest på kvällarna. Det som jag även märkt är att jag vaknar på natten och har världens kramp i mina vader?! Vet att det tillhör och är ganska vanligt men fy vad läskigt det är. Får ställa mig och gå runt och massera för att de ska försvinna. Men annars så mår jag toppen! :) jag längtar så efter honom.

Fick en mega söt keps på posten igår ifrån svärmor och Tim (:


Gåvor från syster

Min stora syster har varit på besök i helgen, och fick massa fina saker till Lill killen, underbar du <3