Uppsala resan

Sitter på tåget ifrån Uppsala nu, har inte hunnit uppdatera i helgen för det har varit full rulle! Tänkte dra en snabb sammanfattning av helgen :)

I fredags åkte vi tåget 10:30 ifrån Karlstad och var framme i Uppsala 14:20. Det blev ett lång häng på ett café i stan eftersom Linn var i skolan och hennes pojkvän som skulle hämta oss slutade inte förens 5. Så där satt vi, haha! Men tiden gick fort och det var mysigt faktiskt (: senare på kvällen lagade vi mat tillsammans och drack vin med sällskapsspel. Riktigt roligt med mycket skratt (:

Lördagen vaknade vi 10 och tog en rejäl frukost tillsammans. Vid 12 tiden var det dags att börja göra oordning sig , många brudar som ska duscha och dylikt, taxin skulle komma vid 3. Klockan 4 började spexet, verkligen svin roligt! Sånt borde man gå på mera. Efteråt var det dags för middag,då kom även Therese ❤ man kände sig rätt dålig vid bordet då det var mycket traditionella sånger som skulle sjungas. Men vi var nog charmiga ändå ;) glömde tyvärr ta kort på maten och under kvällen, telefonen var inte prio ett :) vi avslutade kvällen på kåren med massa drinkar och dans hela natten fram till 4. Med andra ord är jag jävligt trött idag, men så värt!

Idag har vi käkat inne i stan, pizza såklart! Men nu vill jag bara hem, hem till min sambo och enya ❤

Tack för en super helg, brudar!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback