Chilli




Chilli har äntligen öppnat i Karlstad! Var där idag med Alexander och Ronja, och såklart jag vi inte ut tomhänta! Hittade en tvättkorg, hallmatta och en papperskorg till badrummet! Är super nöjd! De hade även 20 % på allt utom möbler och sängar, så det blev inte mer än 300 kr för allt. Lycka (:


Fina väder, stanna!

Vilket fint väder det är idag! Bara av att kolla ut blir man glad,hoppas på att det fortsätter såhär och att snön smälter bort (: Känner mig dålig dock som sitter inne, men tvättar just nu så har inte så mycket till val, njuter ändå av att solen kikar in här! Har jobbat nu idag, slutade vid halv 2 och var helt slut när jag kom hem. Har varit ute med barnen idag och lekt, tar på krafterna (; Så jag och Enya tog oss en tupplur såhär på eftermiddagen, de va skönt!
 
 
Ska snart packa ihop mina saker som jag ska ha med till Västerås under helgen, då blir det ännu en roadtrip! Ska hälsa på Therese, jag och Lina :) Ska bli kul att få komma dit igen. Jobbar hela dagen imorgon så hinner inte med att packa ihop då, så det får bli nu (: 

Make a difference

 
 
 
Har länge tänkt på att beställa hem protein pulver ifrån fitnessguru för att få lite mer insperation och så att det ska hända något mer med träningen. Inte tagit tummen ur röven förens nu! Såg att min vän Therese beställt och då kände jag att det också var dags (: Så nu har jag klickat hem, så även Alexander, så nu ska vi köra!
 

Qvoute


Bully

För någon vecka sedan såg jag på en dokumentär som handlade om mobbning. Jag fick tips ifrån Stinas blogg och även från Marie som hade sett den på svt. Jag brukar inte tycka om dokumentärer så mycket, men jag tänkte väl att jag skulle ge det en chans. 
 
När jag såg dokumentären gjorde det sjukt ont i hjärtat och själen. Man kan inte riktigt förstå att mobbning kan döda en människa. Mobbning har aldrig riktigt kommit mig nära, så jag kan inte föreställa mig eller ens försöka sätta mig in i situationen. Att se den dokumentären fick en att verkligen tänka till. Att vara 11 år och inte vilja leva mer, att hata sitt liv och till slut ta självmord, ska det ens få hända?! Jag tycker inte det spelar någon som helst roll vart i världen det sker, vi alla är människor och INGEN ska behöva få bli mobbad, någonsin. Fy,  blir bara arg av tanken. Jag har lovat mig själv, ser jag ett gäng barn/ungdomar mobba en ensam själ eller någon överhuvudtaget ska jag agera!
 
Jag tycker ni ska se dokumentären om ni inte redan gjort det, så får ni skapa er en egen uppfattning, ska inte avslöja allt. Här är en trailer.
 
http://www.youtube.com/watch?v=eUy2ZWoStr0

Trötter

Idag har jag varit som en zombie. Känns verkligen att man varit borta i helgen och hållt i gång i ett, men imorgon lär jag vara utvilad, för då har jag sovmorgon och är ledig, hur skönt?! Ska städa här hemma och träna, sen bara ligga i soffan och njuta av att inte behöva plugga, får passa på när man kan!

Hade tänkt dra mig till gymmet idag, men det blev en promenad i det fina vädret istället med enya och majda. Kände mig inte riktigt i trim till att arbeta med kroppen och behövde verkligen luft och solljuset (:


Return monday


Uppsala resan

Sitter på tåget ifrån Uppsala nu, har inte hunnit uppdatera i helgen för det har varit full rulle! Tänkte dra en snabb sammanfattning av helgen :)

I fredags åkte vi tåget 10:30 ifrån Karlstad och var framme i Uppsala 14:20. Det blev ett lång häng på ett café i stan eftersom Linn var i skolan och hennes pojkvän som skulle hämta oss slutade inte förens 5. Så där satt vi, haha! Men tiden gick fort och det var mysigt faktiskt (: senare på kvällen lagade vi mat tillsammans och drack vin med sällskapsspel. Riktigt roligt med mycket skratt (:

Lördagen vaknade vi 10 och tog en rejäl frukost tillsammans. Vid 12 tiden var det dags att börja göra oordning sig , många brudar som ska duscha och dylikt, taxin skulle komma vid 3. Klockan 4 började spexet, verkligen svin roligt! Sånt borde man gå på mera. Efteråt var det dags för middag,då kom även Therese ❤ man kände sig rätt dålig vid bordet då det var mycket traditionella sånger som skulle sjungas. Men vi var nog charmiga ändå ;) glömde tyvärr ta kort på maten och under kvällen, telefonen var inte prio ett :) vi avslutade kvällen på kåren med massa drinkar och dans hela natten fram till 4. Med andra ord är jag jävligt trött idag, men så värt!

Idag har vi käkat inne i stan, pizza såklart! Men nu vill jag bara hem, hem till min sambo och enya ❤

Tack för en super helg, brudar!


Kort men ändå lång

Idag har dagen gått fort men ändå sakta, visst är det konstigt när man känner så? Har tvättat, varit på stan med mamma, lunchat med hjärtat, pluggat, städat, lagat mat, gått promenad med Marie och packat för imorgon! En lång lista med andra ord! :) känns skönt ändå att hållt igång. Skönt också att jag skrev klart det sista på hemtentan, nu är den skickad på mail så inget ånger! Pappers utgåvan ska in på måndag :)

Fick med mig outfits smycken / tillbehör från stan idag som jag ska ha på lördag, jäkla nöjd:))

Nu ska jag lägga mig i sängen med enya och Alexander, titta lite på 2012 sen sova, för imorgon drar vi mot Uppsala, äntligen :D


Friskis

Nu har jag precis varit ute med enya. Har jobbat hela dagen , slutade vid 5. Alex är på jobbet han med, så mamma fick ta enya idag. Ska snart iväg och träna på Friskis med Ronja och Sofie, jag tycker det är så roligt med träning nu och jag känner mig trygg på Friskis (: hoppas det håller i sig! Får lite dåligt samvete att lämna enya själv igen, men det är ju 1 & en halv timme bara och hon är aldrig själv längre, alltid någon hemma så hon klarar nog sig :)

Nu åker jag till kära Friskis, ha en bra kväll!

Quote


Adrenalin och svett.

Idag har jag faktiskt gjort massa vettigt! Imorse gick jag upp klockan 8 eftersom jag skulle till Marie för att plugga på förmiddagen. Vi fick en del gjort faktiskt,suttit nu med och är klar, enbart referenslistan som ska skrivas! (: Efter det blev det hem en snabbis sen dra sig mot friskis vid halv 12 för att ta på sig boxningshandskarna mot Sofie. Det var ett riktigt härligt träningspass med massa adrenalin och svett :) Ska verkligen försöka gå på det 1 gång i veckan, den adrenalinen vill jag ha meeeer!
 
 
 
 
Nu snart ska jag vara med i en grupp diskussion på internet i 75 minuter, är på engelska?! Lycka till,Cassandra! Kommer nog fixa det såklart,men kommer nog vara en del felstavning, höhö! Är om media vanor i hemmet och jag får 500 för det i presentkort, så varför inte (:

Sometimes


Ointressant vardag

Just nu händer inte så mycket roligt i min vardag mer än plugg och träning. Denna vecka skriver jag hemtenta som jag SKA ha klart på torsdag. Inlämning är på måndag men eftersom jag åker till Uppsala i helgen så finns det ingen tid där. Men de fixar jag! Tränat idag också med Sofie. Härligt att hon också börjat på Friskis, ännu fler tränings kompisar. Även om man kör väldigt individuellt tycker jag det är roligt att gå tillsammans (:

Ikväll ska jag ha mys med mitt hjärta, han kom aldrig hem igår utan idag istället. Hann träffa honom 20 minuter innan han drog till jobbet, så ikväll ska vi ha tid tillsammans!


Håller ni med?


Fin lördag!

Sitter i köket nu och äter lunch, såhär tidigt en söndag förmiddag! Det beror dock på att jag sov hos Majda inatt och eftersom hon skulle jobba idag så tog jag och enya en promenad hem imorse. Igår hade vi det jättemysigt med ett glas vin / cola, massa chips och dipp och popcorn framför melodifestivalen.Tyckte faktiskt gårdagens bidrag va okej, bäst hitills måste jag säga av alla kval.

 
 
På dagen igår blev det en runda med mamma och pappa på stan. De hade verkligen köpmani båda två! Pappa köpte skor, en telefon, mamma köpte byxor, tröja och produkter på apoteket. Tillsammans köpte det en ny tvättmaskin också?! Det var behövliga saker sa dem (: Jag fick faktiskt en tröja och ett par strumpvyxor, sen björd de på lunch med, en mysig stund med föräldrarna som inte händer allt för ofta!
 
Nu ska jag till ikea en sväng, sen blir det plugg och träning i eftermiddag. Sen kommer min älskade pojkvän hem idag också ifrån äventyr i helgen!

Reslutatet!

Blev himla nöjd med håret idag, fick en ganska rättvis bild på håret (:
 
 
Fick även ett brev på posten idag av min älskade syster, vad sånt kan göra en glad! Det är inte varje dag man får ett handskrivet brev på posten, jag saknar dig! 

Alla❤dag

Igår var det alla❤dag, tycker det är en liten överskattad dag( inte onödig alltså men för hysterisk). Blir sånt krav på alla och jag tycker personligen det är mysigare att bli uppskattad och uppvaktad på en helt vanlig dag, bli överraskad och visad att man är älskad! (: dagen igår spenderade jag med majda mesta delen. Först blev det träning såklart, körde gymet igår. sen åkte Jag, Alexander, majda och Stina och åt buffé på nya Peking ,va jätte gott! Sen spenderades dagen/ kvällen med massa film och en promenad med majda. När min älskling kom hem på kvällen efter jobbet myste vi med lite chips till en film, men vi både gav upp efter 40 min då vi var så trötta! Haha. Blir kanske ett nytt försök ikväll (:

Nu sitter jag iallafall på salong capelli med en kaffe i handen och slingor i håret:) ska bli skönt att få det fräscht.


Människans bästa vän


hundbus!

Åkte till örsholmen imorse med Alexander och släppte Enya så hon fick springa av sig rejält.Tog dessa söta bilder, tokig i bollar också!

Effektiv dag.

Idag mår jag mycket bättre och känner mig som en ny människa (: Om jag ska se något positivt med att ha ett migrän anfall är det väl att jag vet att det dröjer till nästa gång. Jag kan slappna av ett tag utan att behöva tänka på det innan jag somnar och att det ska förstöra dagen (:
 
Idag har jag iallafall tränat med Majda. Vi drog oss till gymmet vid 11 tiden och va i gymmet i 40 minuter. Riktigt härligt att få lite styrka. Efter det gick vi in till spin salen och körde 60 minuter. Va spin bas pass men jag och Majda gjorde det till minst ett medel pass genom att stå och cykla betydligt mer :D Idag är jag nöjd med träningen och imorgon blir det ett box pass med Ronja på kvällen.
 
Har även påbörjat min hemtenta idag och jag kom in ett flow! har snart skrivit 4 sidor av 5 så inte så mycket kvar, känns väldigt skönt. Ska bli klar med den innan helgen tänkte jag så att den är ur världen.
 
 

Min djävul

Gick upp imorse och drog iväg till gymmet, kände mig riktigt duktig speciellt innan jobb! Men det blev inte så lyckat som jag väntade mig. När jag precis tränat klart och ska duscha så får jag migränanfall, ser inte ett skit och blir helt svag i hela kroppen. Eftersom jag var där själv var det faktiskt lite läskigt och jag ringde Alexander på en gång. Var bara att ringa jobbet på plats också, aldrig en chans i världen att jag skulle vara kapabel till att jobba idag. Alexander hämtade mig och det blev plums i sängen. Men idag var det ett sånt anfall som inte ville ge med sig och som gjorde att jag kräktes hela tiden. Under tiden jag har migrän så vet jag inte vart jag ska ta vägen, det hjälper inte med någonting.. Jag vet att jag till och med säger till Alexander att jag vill försvinna och dö för stunden. Jag kan inte ha det såhär längre. Även om det inte är lika ofta jag får mina anfall nu men de är tusen gånger värre! Jag ska ringa till min läkare och be om hjälp, för jag orkar faktiskt inte.
 
Min kära pojkvän är iallafall helt underbar när det gäller min migrän. Han ligger med mig i sängen och trycker som bara den på den sidan jag har ont (tryck på sidan som gör ont lindrar något) och lämnar mig inte för en sekund om han är hemma. Han står vid min sida när jag kräks eftersom jag får ren panik av att vara själv, det känns som om min kropp äter upp mig. Du är helt enkelt bäst Alexander ♥
 
 

motivation


Söndag

Imorse gick jag upp i någonlunda tid för att dra mig till friskis för ett pass kl 11 med Ronja. Det var skönt att starta dagen med träning och ha det avklarat! (: Efter det åkte jag och alexander till biltema med mamma och pappa, skulle hitta nät till bilen för att sätta därbak för Enyas skull. Hittade dock inget men blev att köpa en dyna/bädd till Enya vi ska ha bak i bilen för att hon ska få det mjukt och skönt! 
 
 

Barndomsvänner

Kom hem från majda för en stund sen där även stina var med, har kollat på melodifestivalen och har även återupplevt lite barndomsminnen med varandra! När vi var yngre brukade vi lyssna på en låt med hörlurar och nynna på den för att de andra skulle gissa låt, det gjorde vi ikväll! :) de som saknades ikväll var therese och linn så hade allt varit komplett! det var vi, vårt gäng när vi var yngre! helt sjukt egentligen vad man som vänner skapar för minnen och går igenom tillsammans, vi har växt upp med varandra och under alla dessa år hållt ihop! Vi är väldigt olika allihopa vad det gäller allt men tror det är de som gör att vi är så bra ihop :) ni är guld värda. Therese du är väldigt saknad här hemma av mig, du är ju trots allt min person som du vet! ❤ Puss på er mina vänner!

Bjuder på denna sköna bild från när vi var 14 typ, Dock saknas majda på bilden.


Något alla bör tänka på


Bilägare!

Kom hem för ett tag sen ifrån badhuset, hade riktigt kul med Ronja :) Va dock mycket mindre än vad jag trodde och anser väl att det kanske är mer för barnfamiljer med lite yngre barn. Men åkte en hel del kana och hade det bra ändå (: Med rätt sällskap är allting kul! Hade även med oss matsäck så blev en fikapaus, man blir verkligen så himla hungrig efter ett tag, det tar på hela kroppen att vara på ett badhus. Nu är jag helt slut i kroppen, huvudet och framför allt i mina ögon som svider, men det är härligt att ibland vara helt mör!
 
 
Annars då? Jo, jag och Alexander köpte vår alldeles egna första bil idag! Var och kollade på den igår och idag skrev vi papper och betalade. Känns så himla konstigt, vi har sparat ganska mycket pengar på en kort tid och nu är nästan allt borta, men vi har ju en bil :D Vi har hela tiden sagt att vi velat ha en Golf eller en Opel astra och nu har vi en opel astra! :) Nu är de bara en sak som fattas, jag som ska fixa körkortet så jag med får köra!

Badhuset (:

Karlstad har ju byggt ut badhuset och även gjort det till ett äventyrbad. Det har väl stått klart i några månader, och jag har inte ens varit där ännu! Men idag ska jag och Ronja dit och bli barn på nytt (: Jag verkligen älskar att vara i vatten, få göra fullt med kullerbytter och åka kana :D Har precis gjort oss mackor som jag ska ta med och Ronja står för kladdkaka,mums!
 
 
 

4 år

Idag har jag och Alexander varit tillammans i 4 år och det är de bästa åren i mitt liv (: Helt sjukt när man känner att man hittat den rätta och att man kan vara så kär! Du är mannen i mitt liv. Jag tränade imorse och när jag kom hem så stod det en ros på bordet som jag fick av honom, hur söt är inte han (: Jag älskar dig tusen gånger om! 
 
Var som sagt och tränade idag, var bara tvungen att köpa en celsius innan för att testa effekten, måste säga att man verkligen blev speedad! Kändes som om jag ville träna hela dagen, men de räckte med ett pass (; Ska träna imorgon igen så har en kvar att testa och se om det var inbillning eller for real! ;D 
 
Alexander var ute med Enya en lång runda i morse och sen dess har hon legat i sängen och bara myst, helt dö trött, men titta vad fin hon är, min lilla bäbis! <3

O'learys

Haft en trevlig kväll med mat, öl, vin och massa prat med klassisarna! (:


Måndag

Idag har det varit en heldag på universitetet med massa föreläsningar, tyvärr var det inte så bra som tidigare dagar men ska väl vara sånna dagar med (; Hade tänkt att träna idag men jag fann inte motivationen alls så jag fuskade idag! Blev istället häng med Marie och bara degade i soffan till en film, måste man få göra ibland! :) får träna extra hårt imorgon på dagen, då blir det gymmet med majda. På kvällen blir det att träffa klassen för att gå ut och äta och umgås, ska bli riktigt kul faktiskt :)


Roadtripen till Västerås!

I början av oktober 2012 åkte jag,Lina,Majda och Stina till västerås för att hälsa på vår kära Therese. Hade med min kamera dit,men har inte lagt ut några bilder ännu, men nu jäklar! Bättre sent än aldrig? ;) Här kommer iallafall smakprov på vår helg :)
 
 
Lina körde bilen och va chaffis så vi skulle ta oss dit :D
 
Härliga brudar!
 
"lille gris, lille gris, lille söte grisen"
 
Taggad brud!
 
Jag och dumle fick oss en kärleksstund!
 
Fina Majda!
 
Röjj!
 
 
Det räckte inte för Therese att agera gris under kvällen, utan det blev apa också!

EGO

Har nyss städat hela lägenheten, och lite senare blir det även att tvätta, det behövs verkligen har inget att ha på mig ;o Ikväll ska jag och Alexander på bio, och jag fick välja film så jag valde EGO :D Vill verkligen se den filmen och känner att det är värt att gå på bio på den, så mina förväntningar är höga och jag hoppas verkligen på att den är bra! :) Någon som sett den?
 

bakis

Ligger i sängen nu och ser på p.s i love you, bra film faktiskt med både komedi och drama. Läste den boken för flera år sedan och har även sett filmen tidigare :) 
 
Idag har det verkligen varit en äkta bakis dag, dock känner jag mig väldigt nöjd ändå eftersom jag och Majda möttes imorse vid 12 tiden och gick ut och gick i hela 2 h 30 min ;o Såklart var Enya också med, så hon har fått sitt idag och det känns riktigt bra (: Kände mig piggare och när vi kom hem hit så var vi faktiskt värda lite pizza, haha! Det är ett måste också när man är bakis. 
 
Såklart har vi också sett på melodifestivalen och även Marie kom förbi. Var verkligen ingen höjdare det startade med, knappt så att man ville fortsätta att titta.. Får hoppas det blir bättre bidrag här framöver!