Dagens citat


Bara vara.

Ligger i soffan, helt utslagen i shorts och sportbehå. Det är så sjukt varmt ute, eller ja mer typ åskväder. Idag är en sån dag jag inte känner för att göra någonting alls. Bara vara. Enya och jag mötte upp Lina och Charlie på en morgon promenad, de va skönt att komma ut och röra lite på sig (: Enya badade som vanligt, förstår inte hur en hund kan vara så kär i vatten?! finns inget som är roligare än det. Jag har försökt att varje dag vara ute på längre promenader med enya, sådär 2 h långa. Skönt för både henne och mig( mitt friskis kort har gått ut så ska köpa nytt) att få motion (;
 
Nu ska jag och Alexander kolla på en film, sen ska han iväg till jobbet. Fast ikväll är det ju hockeyn som gäller och då antar jag att det blir pizza till, det hör ju lite till faktiskt, heja sverige!
 

Tur!

Igår på bingon så vann jag 300kr, helt galet! Spelat en del i mina år och de är väl 3 gången någonsin, haha! Igår tjänade jag alltså 200 kr på det, inte dåligt!

Nu sitter jag och Marie och har påbörjat vår hemtenta, känns skönt att vara igång. Vet inte vad som hänt ned oss, kommit in i värsta plugg mode, as Nice ändå! :D


Jag vet att det är dålig uppdatering

Jag kan inte minnas när jag senast uppdaterade här, jag kommer skylla på att jag har mycket nu. Vet att det egentligen inte är en ursäkt ;) snart så, snart kommer jag igång igen. Snart slut på denna kursen i skolan som är rätt omotiverade. Håller på att skriva pm med Marie om vår C uppsats till hösten, men som tur är ska vi bara fin slipa på den imorgon sen är den klar :) dock så påbörjas en hemtenta direkt efter, så som ni förstår så är de inte så mycket att skriva om just nu :)

Det som är skönt just nu iallafall är att vädret är sjukt bra! Har precis varit ute och gått med lina och Vovvarna i nästan 2 h, underbart! Enya är helt död här hemma nu, men då kan jag åka på bil bingo ikväll utan dåligt samvete :D hade tänkt mig vinna lite pengar :)


Detta är den uppdateringen ni får än så länge, kanske är på gång tillbaka:)