Underbara helg!

Nu sitter vi på bussen hem, helgen har gått alldeles för fort! Men har haft det jätte bra!

I fredags hämtade Therese oss på busstationen och vi drog till McDonalds för att köpa med mat hem och kolla på x-factor. Helt sjukt att Malcolm åkte ur. Han var en av de bästa kvar! Efter det satt vi och kollade på massa rap-battles som Alex visa oss, faktiskt riktigt roligt att kolla på, haha! Det slutade med att jag och Therese gjorde en egen diss till per som vi skulle hämta på jobbet vid 03. Var rejält flumma! Slocknade inte förens 5 på natten, men de vare värt!

Lördagen spenderade vi på köpcentret och kollade över allt (: blev även en runda på systemet inför kvällen. Vi förfesta hemma och spelade med andra ord, jag och Therese loosa ganska bra mot grabbarna, men sjukt kul spel! :D skulle vidare till krogen senare men min kära vän blev lite full ( mycket full, men så skööööön) så vi satte oss och åt mat och de va fan bättre :D

Idag har vi gått ännu mer i köpcentret i erikslund, jag fick även ett par jättefint jeans av Alexander, jätte nöjd! Behövde verkligen det :) självklart åt vi pizza och alla va vi väl småbakis!

Helgen har med andra ord varit väldigt bra och så skönt att få träffa Therese, som jag sagt innan, you're My person!

Lite bilder från helgen:


Mot Västerås (:

Sitter på bussen nu med Alexander och är på väg mot Västerås! Kommer bli en toppen helg! :)

Lika svårt som vanligt att lämna enya, men min syster ska henne hela helgen och då vet jag att hon kommer bli bortskämd och må hur bra som helst! Kanske blir dålig uppdatering i helgen, men kommer isf en summering ;D


Träning , träning !

Åh vad jag känner mig nöjd i kroppen! Ganska stolt över mig själv om man får säga så, har verkligen kört all in på att träna och komma i form nu (: igår tränade jag och Majda cirkelfys och jäklar vad de va kämpigt! Vaknade med världens träningsvärk ville bara ligga i sängen hela dagen! Men det blev det inget av (:

Mikaela kom hit vid halv 12 idag, hon hjälpte mig att storstäda ( älskade syster <3 ) sen satt vi bara och prata och lagade mat tillsammans, mysigt!

Blev såklart träning idag också, drog i väg på spinning med Majda, vi båda hade väldigt svårt att gå, haha! Men vi trotsade och nu mår jag som en prinsessa :D

Imorgon ska jag tvätta lite kläder så att jag har med mig i helgen, ska bli så kul att åka till Therese och per! :))


Havregrynsgröt

Åh jag har blivit helt besatt av ha havregrynsgröt! Förut tyckte jag inte alls om det, då var det risgrynsgröt, men nu så! Med äpplemos och lite mjölk till är det bättre än godis! (:

Filmen igår var föresten sjukt jävla bra! Ville inte gå därifrån, ville inte att den skulle va slut! Men bra filmer allihopa iaf :)

Jobbade idag och direkt efter det åkte jag hem, bytte om och satte på mig träningskläderna. Mötte Majda och vi begav oss till Friskis för att träna på gymet. Vi cyklade och tog oss an rullbandet :) känner mig riktigt nöjd i kroppen! Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på senaste avsnittet av the walking dead sen sova (:


Twilight!

Ikväll ska jag och alexanser äntligen gå på breaking dawn del 2 på bio (: ska bli riktigt spännande att se den, hört att den ska vara grym!

Nu sitter jag på bussen hem från jobb, ska hem, äta och sen dra iväg till Friskis för att träna innan bion. Denna vecka har jag tänkt träna 4 ggr. Ska även med Therese på lördag till Friskis i Västerås, spännande! Får se om de blir den 4 gången eller 5 gången för veckan (:


one tree hill


Hemma mys

Ligger här hemma i soffan med enya, ikväll gör vi inte ett dugg! Alexander är på personalfest ikväll så jag är hemma själv. Faktiskt ganska skönt att bara ta det lungt :) Igår var jag ute med mikaela och Ronja, hade faktiskt en jätte rolig kväll. Känns idag att man va ute igår, men vad gör det (: Bjuder på denna snygga bilden på syrran och mig ;d
  
 
 
Idag har jag faktiskt städat hela min garderob, och de tog tid! Jäklar vad man samlar på sig massa skit som bara ligger. Trots att jag städade och rensa så känns det som om det mesta blev kvar ändå.. Tänker " men den kanske jag kommer använda någon gång" Fast jag vet att det bara ligger där. Bläha.
 
Nu ska jag titta på så mycket bättre, sen titta på senaste avsnittet av greys anatomy :) Hoppas ni får en mysig kväll. KRAM

Good Times :)

Idag fortsätter jag att vara glad! Denna vecka har verkligen varit bra. Fick idag reda på de sista resultaten från kursen, och jag fick G,G och VG :D så jäkla skönt att jag fixade detta! Nu slipper man oroa sig för att komma upp i termin 5, nu är det bara tuta och köra och ännu en kurs avklarad :))

Idag har jag varit ute på lång runda med enya på förmiddagen och sen drog jag ner i stan och lunchade med Sandra :) va jätte mysigt att få träffa henne igen, för länge sen!

Kom nyss hem från stan, mötte även upp Ronja för att gå på systemet för ikväll ska vi ut och röjja dans golven :D ledig hela helgen så skönt!

Och ännu en positiv sak, nästa helg får jag träffa min bästa Therese! Jag och Alexander drar dit över helgen, längtar!


Work out!

Nyss tagit mig en dusch, har varit på spinning med Majda idag! Åh vad det är härligt, känner sig verkligen tränad efteråt! (:

Har även varit på uni idag och lärt mig klassisk massage på rygg, skuldrar och nacke :) innebär även att jag fick fullt med massage ;) så kroppen mår bra idag, kommer sova så gott! :) fick även resultatet från hemtentan idag, lämnade in den 5/11 så snabba lärare denna gången, och jag fick vg :D trodde verkligen det var kört men ibland överraskar man sig själv :) nöjd tjej!

Nu ska jag bara njuta i soffan , PUSS


Afro dans!

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som! Åkte till universitetet imorse för att massera Alex och Majda, hann även luncha med Majda och pratade en hel del :) direkt när jag var klar åkte jag vidare till jobb och slutade 17. När jag kom hem hade Alexander gjort mat, en egen specialare av pasta cabonara ( vet inte hur de stavas, haha!) han hade haft i lite curry krydda, och de va så jäkla gott! De låter kanske inte så, men testa!! Kanske bara han som lyckas, vad vet jag haha (:

Efter maten hann jag vila magen lite och sen var det vidare till Friskis på Afro dans med Ronja! Åh vad det är kul. Första gångerna tycker man inte det tar så mycket, men när man väl kan dansen så köttar man verkligen och svetten blir mer och mer för varje gång ;)

Nu ska jag sova för imorgon väntas det jobb (: godnatt!


happiness

Idag har det varit en bra dag. Idag är jag glad. idag mår jag bra :) 
 

För det första hade jag och alexander 1 år igår sen vi förlovade oss. Alexander hade beställt bord på o´learys till 19 så vi tog oss in till stan. Vi betställde mat och jäklar vad gott de var. Dock hade jag tänkt mig smälla mig i en hel efterrätt själv, men då hade jag spruckit! Lika för alexander så vi delade. Här är bild på vad vi åt =) 
 
 
Hade verkligen en jätte mysig kväll. Efteråt åkte vi hem och tog våra täcken till soffan och satte på en film. Jag älskar dig alexander <3
 

Idag har dagen fortsatt bra. Fick en riktigt god sovmorgon och för en gång skull va även alexander hemma på morgonen. Tog mig en prommenad med enya och sen drog jag vidare till universitetet. Träffade min massage grupp för att granska en artikel. Det som mest gjorde min dag var att jag fick reda på resultatet på läkemedelstentan.. JAG KLARADE DEN, JAG FICK GODKÄNT! Har aldrig någonsin varit så glad över ett resultat, men nu var det fan på tiden. Nu är den borta och jag slipper ha ångest. Så jäkla bra! 
 
Har även kommit igång med att träna nu. Har som sagt varit sjuk så har inte vågat träna, men idag vaknade jag upp och kände att nu kör jag. Nu jävlar. Så från och med idag så ska jag köra stenhårt. Kommer inte gå på någon diet eller så, men diet för mig är att avstå från all skräp mat som jag äter ( är inprincip varje dag) och börja laga mat hemma. Var på ett pass på friskis och motivationen ligger på topp nu. 
 
Nu ska jag lägga mig och titta på det nya avsnittet av revenge. PUSSSS

Ladies night!

Haft en bra dag faktiskt! Började dagen med att massera Mikaela och Sanna på universitetet, gick bra! :) sen var det raka vägen till jobbet och slutade vid 4. Sitter på bussen hem och ikväll blir det myskväll med älsklingen! Laga god mat och mysa framför en bra film, vadå bra fredag?! :D

Imorgon ska jag och Marie på ladies night här i Karlstad, ska bli grymt kul :D Sanna sålde biöjetter till ett bra pris så vi kunde inte motstå :)

Med andra ord, en bra helg lär det bli!


Godnatt!

Godkväll! :)

Kollar på twilight -eclipse på femman, åh vad det är bra filmer! Längtar tills man kan gå och se sista filmen nu, nästa vecka är det igång! Idag har jag jobbat på Nattis, jobba mellan 13:30-19:30 men gick lite tidigare idag då det var så lungt :) får passa på!

Igår var jag hemma hos Ronja och myste med mat och godheter eftersom hon fyllde år. Charlotte kom även förbi senare, girls night! Vi lagade rostbiff med hemmagjorda potatisklyftor och såklart bea-sås till, himla gott!

Nu ska jag sova, inorhon ska jag till uni för att massera 50x2 min och sen blir det att ta en promenad till klassmossen för att Jobba :) sov gott!


JAG VILL...

Börja träna NU! Jag vill komma igång och röra på mig, följa min plan som jag tänkt.. Men det går ju inte eftersom jag fortfrande är mega förskyld och har en hosta som aldrig ger sig ;/ Tycker det är jobbigt att bara gå i trappor fortfarande så måste nog vänta tills hostan lagt sig. Så jäkla surt..
 
 

Dag på stan.

Hallo! :)
 
Har idag varit ledig, varit riktigt skönt! Träffade Majda nere på stan vid 12 för att luncha, blev att äta wok. Var ett tag sen vi sågs, så hade mycket att prata om :) Stina kom också ner efter ett tag och det slutade med att vi gick på stan och shoppade. Stina shoppade som aldrig förr, men inte en ända sak var till henne själv, generös kvinna de där ;p Jag däremot köpte mig en tröja ( inte tagit kort ännu på den). En myströja men ändå en tröja som är snygg att ha till vardags! Mer sånt. Alexander som slutade 4, mötte upp oss och vi begav oss för att köpa mig en jacka. Jag har alltid varit den typen som gärna köper så billigt som möjligt och tänker inte på att kvalitén inte är
den bästa. Alexander har fått mig att tänka om lite på den saken, iallafall när det gäller vinterjacka. Blev att jag köpte mig en peak jacka som är så grymt skön och som jag vet kommer att hålla i några vintrar fram över. Någon tusenlapp extra blev det än vad jag vanligtvis brukar köpa kläder för, men vad gör det när jag är sååååå nöjd :))
 
Här är den: 
 
 
Vad tycker ni ?:)

Lördag

Nu är hemtentan inskickad, åh vad det är skönt!! Har inte så jätte mycket att lämna in nu fram över om det går dom det ska :)

Har en så himla jobbig hosta idag som kom inatt. Riktig ret hosta. Har jag börja hosta är det omöjligt att sluta, haha.

Nu ska jag slappa i soffan, puss!


Skorna :)


Äntligen!

Jag tror jag är klar med hemtentan :D har suttit nu hela eftermiddagen/ kvällen och skrivit det sista, vågar inte skicka iväg den riktigt än trots att jag vet att jag är klar! Vill läsa igenom imorgon för att se så allt är rätt, jag har en förmåga att läsa mig blind ibland när man suttit så länge :b

Idag mår jag som igår, något bättre :) har varit på stan idag och köpt skor och lunchade med Alexander. Bild på skorna kommer :))

Nu ska jag lägga mig i soffan och dö resten av kvällen. Ha en mysig fredag PUSS


Plugg

Har suttit med Marie här hemma hela förmiddagen och skrivit på hemtentan. Snart klart, referenser och 2 vetenskapliga artiklar sen skickas den iväg. Ska fasen iväg med den inorgon!

Jobbigt nog mår jag sämre Idag, att gå upp för trapporna får mig att andas som aldrig förr! Har inte blivit någon längre runda med enya heller, orkar inte.. Som tur är kommer Alexander hem om 40 min och styr upp här hemma :)