Trysil

I helgen åkte jag och Alexander till trysil för att hälsa på min syster. Hade en jättebra helg, men tiden gick alldeldes för fort! På fredagen blev det lite party och vi gick ut och dansade och blev visade utelivet i Trysil (: På lördagen skulle mikaela jobba, så vi åkte med henne till fjället och lunchade :) Efter det så hyrde jag och Alexander skidor och köpte liftkort och begav oss ut i backarna, och fy vad underbart det var! Trodde det skulle vara svårt att åka och att vi skulle trilla rejält, men vi fixade det väldigt bra och efter 1 h redan var nästanlängst upp på toppen :D Förstår verkligen folk som åker till fjällen för att åka skidor nu, det är som himmelriket! Nästa år blir det att dra igen, fast betydligt längre! På lördag kväll lagade vi tacos och hade en myskväll, man var ganska mör i kroppen efter en heldag ute i snön. Söndagen var det dags att bege sig hem, men innan tog vi en till lunch uppe hos Mikaela i backen och kramades ordentligt, tack för en underbar helg! ♥
 
Lite bilder som talar för sig själv :)

Lediga dag!

Härliga lediga dag, du är efterlängtad! Känner verkligen att det behövdes 1 dag att ta igen sig på (: dagen har bestått av både träning och bra sällskap. Imorse drog jag och Alexander iväg till rudskogen med enya och tog oss an en springrunda (: kändes riktigt härligt men måste erkänna att det var tufft efter 1 veckas uppehåll. Men denna veckan ska jag komma igång igen :) efter träning träffade jag Marie, som jag för övrigt inte träffat på länge! Vi möttes vid norrstrands pizzeria och åt lunch, pratade i timmar! Aldrig suttit på en pizzeria i 3 h, nytt rekord! Vi hade alltså massa att catcha upp med varandra (: blev även bjudna på kaffe efter ett tag, säkerligen för att vi satt kvar så länge ;)

Nu ska jag dega ner mig i soffan, läsa lite säkert! köpte den andra boken av ' femtio nyanser' igår och är påbörjad :) Alexander jobbar så är tomt här hemma!


Femtio nyanser

Fick boken ' femtio nyanser av honom' av Alexander för några dagar sen, han vet att jag tycker om att läsa. Alla har sagt att den är sjukt bra och jag har väl påpekat att jag måste läsa den någon gång, så fick jag den(: måste säga att den är tusen gånger bättre än vad jag trodde, jag kan inte lägga ifrån mig boken.. Och nu är den utläst! Över 500 sidor på några dagar säger väl allt om att det är en bra bok! Nu måste jag fylla på med den andra och tredje boken här hemma!

Ni som inte läst den, gör det! :)


Tröttheten själv

Helt sjukt vad jag är trött i både kropp och själ. Varit intensiva dagar nu och än är inte denna vecka slut. Men det är bara att hålla i :) jag vet att det är tuffast i början med praktiken, alla nya intryck och vad man ska göra, men detta kommer bli toppen :)

Ursäkta för dålig uppdatering i bloggen nu senast, men sånna dagar får det vara :)


Sista sjukhusplaceringen

Sen måste jag vara redo att vara sjuksköterska själv! Påbörjar min första dag idag på avdelning 31/32. Det skrämmer mig lite, Mycket man ska hinna med på 6 veckor.. Man vill göra allt man inte inte hunnit de andra pratikplatserna och jag vill känna mig redo. Givetvis känner jag mig trygg i vissa saker, men det är väl som man säger , man blir aldrig fullärd och tyvärr finns det inte möjlighet att lära sig varenda sak på utbildningen. Jag går ut med massa förväntan och Pirr i magen :))


Välkommen fredag!

Idag har det varit en bra fredag och helgen kommer nog fortsätta så (: var på universitetet imorse på föreläsning och efter det tog jag och Alexander en sväng i skogen med enya. Mötte även upp Ronja i stan och vi traskade runt lite. Köpte alkohol tills imorgon och en present till Zandra som ska firas imorgon :) har även hunnit med att tvätta, städa och fått det fint i badrummet nu, äntligen!

Lagade god mat till Alexander kom hem från jobbet, blev kött med pommes, mums! Nu ska vi se på en äldre svensk film, när mörket faller. Verkar bra! Ha en skitbra fredagskväll, det har iallafall jag med de 2 bästa som finns, Alexander och enya!❤


Dagens bilder

Idag har jag varit ute i skogen med Alexander och enya. Haft det jätte mysigt!! Enya va både i koppel och lös, båda delarna gick jätte bra. Så härligt att gå på skutberget vid vattnet och solen ligger på, underbart! Tog en del bilder men är väldigt dåliga, syns lite iaf (:

Nu ska jag träna med Ronja och bli mer fit, haha!


Morgonpigg

Jag förstår inte vad som hänt, jag vaknar så himla tidigt nu för tiden. Ledig dag idag, och jag vaknar halv 8 och är pigg! Verkligen Inte likt mig, men kan väl kanske bero på att jag lägger mig tidigare också. Måste ändå säga att det är skönt, man hinner med otroligt mycket mer på dagen :)

Idag ska jag och Alexander ut i skogen med enya, ska även ta med oss korv som vi ska grilla, mys (:


Helgen i Västerås

Halloj!

Har inte uppdaterat något i helgen eftersom jag varit i Västerås (: hade en kanon helg som blev alldeles lagom! Fredagen bjöd Therese på tacos och vi hade myskväll. Lördagen bjöd på en dag på stan med shopping och mat och avslutades med en utgång :) söndagen blev det ännu en runda på Stan och sen hemgång. Hade det kanon! :)

Lite bilder på shoppingen och maten, tog tyvärr inga andra bilder